Somnoroase Dopuri De Urechi Silențioase Pentru Reducerea Zgomotului

250.00 lei

Somnoroase Dopuri De Urechi Silențioase Pentru Reducerea Zgomotului

250.00 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Bucurați-vă de liniște absolută în timp ce dormiți. Obțineți odihna de care aveți nevoie pentru a face față zilei care urmează!

Vă prezentăm dopurile pentru urechi Ortorex Dopuri Pentru Urechi Dormite - soluția supremă pentru reducerea zgomotului în timp ce dormiți. Aceste dopuri pentru urechi sunt concepute pentru a bloca zgomotul nedorit, permițându-vă să aveți un somn liniștit și neîntrerupt. Realizate din materiale moi, confortabile și hipoalergenice, aceste dopuri pentru urechi se vor mula pe forma urechii dumneavoastră pentru o fixare sigură. Tehnologia avansată de blocare a zgomotului asigură o reducere maximă a zgomotului. Fie că locuiți într-un oraș zgomotos sau împărțiți camera cu un sforăitor, aceste dopuri pentru urechi vă vor ajuta să aveți parte de somnul odihnitor de care aveți nevoie și să vă treziți odihnit și plin de energie. Obțineți somnul odihnitor pe care îl meritați cu dopurile de urechi Ortorex.

Sigur de utilizat
Realizate din materiale hipoalergenice, aceste muguri de somn sunt sigure pentru persoanele cu piele sensibilă sau alergii.
Îmbunătățirea calității somnului
Aceste dopuri pentru urechi vă ajută să aveți un somn liniștit și neîntrerupt, ceea ce duce la îmbunătățirea calității somnului și a sănătății generale.
Durabil
Aceste dopuri pentru urechi sunt fabricate din materiale de lungă durată și pot fi folosite în mod repetat pentru perioade lungi de timp.
Se potrivește reglabil

Dopurile Ortorex umplu canalul auditiv pentru o anulare maximă a zgomotului și confort.

Reducerea eficientă a zgomotului

Căștile Ortorex blochează până la 95% din zgomotul de fond.

Multifuncțional

Aceste dopuri pentru urechi sunt versatile și pot fi utilizate în diverse situații în care este necesară reducerea zgomotului, cum ar fi studiul, munca sau călătoriile.

Mai multe motive pentru a iubi produsul nostru
Materiale premium
Portabil
Design ergonomic
Ușor
Ușor de utilizat
Reîncărcabilă
4.70
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. T****a (cumpărător verificat)

  România

  Când le-am văzut prima dată, am crezut că vor intra prea adânc în ureche și vor rămâne acolo. Dar nu, acestea funcționează atât de bine și sunt atât de ușor de pus și scos. Ele se modelează bine la ureche. Blochează atât de mult zgomot! Acestea au fost foarte bune pentru mine.

 2. C***e (cumpărător verificat)

  România

  Iubesc aceste dopuri pentru urechi. Le folosesc pentru a dormi. Confortabile și rămân la locul lor și nu ies ca alte dopuri pentru urechi.

 3. P***y (cumpărător verificat)

  România

  Toate celelalte dopuri pentru urechi cad sau dor, dar în sfârșit acesta se înfige și rămâne pe loc! Iubesc faptul că se potrivesc la comandă. Ar recomanda cu siguranță!

 4. H****y (cumpărător verificat)

  România

  Nu pot folosi dopuri de urechi din spumă, deoarece îmi provoacă mâncărimi la urechi. Acestea sunt soluția perfectă! Comode de purtat, aceste mici dopuri pentru urechi mă ajută să dorm în timp ce soțul meu sforăie.

 5. K**e (cumpărător verificat)

  România

  Frumos și lipicios. Se potrivesc bine în urechile mele mici. Blochează sforăitul partenerului meu.

 6. L**a (cumpărător verificat)

  România

  Până acum sunt un mare fan al acestora. Sunt super confortabile pentru a dormi în ele și nu cad. Nu mă voi mai întoarce niciodată la cele vechi din spumă care se lipesc în ureche. Sunt atât de fericită că le-am cumpărat!

 7. C****n (cumpărător verificat)

  România

  Aceste dopuri de urechi modelabile sunt excelente pentru somnul meu. Nu mai aud lătratul câinilor vecinilor. Aceste dopuri pentru urechi sunt ușor de folosit și pot fi îndepărtate cu ușurință la trezire.

 8. S*****l (cumpărător verificat)

  România

  Aceste dopuri pentru urechi sunt moi, flexibile și ușor de manevrat. Ele realizează o formă perfectă a canalului auditiv extern și o parte a urechii externe. 5 stele.

 9. B***e (cumpărător verificat)

  România

  Soția mea sforăie și mă va ține treaz toată noaptea dacă nu am un set eficient de dopuri pentru urechi. Am încercat multe. Acestea par a fi singurele care mă ajută. După ce le înfășori în două bile mici, le introduci cu forța în urechi, forțându-le în sus (doar puțin) în canalele auditive. Grozave, cu performanțe excelente de izolare fonică!

 10. M***a (cumpărător verificat)

  România

  Aceste dopuri pentru urechi sunt puțin rigide, dar flexibile, ceea ce le va ajuta să rămână înăuntru. De asemenea, par să iasă ușor. Frumoasă anulare a sunetului!