⏰Vânzarea Ut se încheie 24.06. ⏰ 50% REDUCERE + Transport gratuit

Politica de Expediere

Transport Gratuit

Suntem încântați să oferim transport gratuit pentru toate articolele noastre, incluzând fiecare aspect al procesului de transport. Nu există costuri ascunse; suma afișată pe site-ul nostru este tot ceea ce veți plăti.

Prelucrarea Comenzilor  

Comenzile sunt, de obicei, tratate și pregătite în 2-3 zile lucrătoare după ce sunt plasate.

Durata de Livrare Preconizată

În urma pregătirii comenzii dumneavoastră, timpul estimat pentru livrare variază între 3 și 10 zile lucrătoare, în funcție de adresa dumneavoastră.

Urmărirea Comenzii Dvs.  

Imediat ce articolele dvs. sunt expediate, vi se va trimite un e-mail de confirmare cu detaliile de urmărire, care vă va permite să verificați starea coletului.

Apreciem decizia dumneavoastră de a alege Ortorex. Pentru orice întrebări sau feedback cu privire la orientările noastre de expediere, echipa noastră de asistență pentru clienți este întotdeauna gata să vă ajute.

Jessica
Jessica B.
Eroul fericirii clienților
Aveți Întrebări?
Serviciul nostru de asistență clienți premiat este aici pentru dvs.
Trimiteți-ne un e-mail: [email protected]

Renunțare Medicală


Condițiile medicale ale indivizilor variază, iar utilizarea produselor noastre nu este garantată a fi 100% eficientă pentru toată lumea.

Dacă vă confruntați cu o boală clinică sau durere cronică, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră pentru sfaturi medicale cu privire la starea dumneavoastră de sănătate.

Orice produs cu o reducere de 20%.
Reducerea dumneavoastră expiră în:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0