⏰Vânzarea Ut se încheie 27.05. ⏰ 50% REDUCERE + Transport gratuit

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Întrebări Generale

 • Care este politica dvs. de returnare și rambursare?
  Acceptăm returnări de articole neutilizate în 30 de zile de la livrare. Dacă doriți să mergeți mai departe și să returnați întreaga comandă sau o parte a comenzii, vă rugăm să vizitați Retur & Politica de rambursare aici și apoi contactați-ne la [email protected] cu numărul dvs. de comandă. Cazurile de retur cu remuşcări ale cumpărătorilor, cum ar fi un articol care nu s-a potrivit, nu i-a plăcut culoarea/calitatea, comandat din greşeală, cumpărat altundeva etc., vor fi tratate separat.
 • Cum pot obține o reducere?
  Puteți vizualiza cele mai bune oferte pe pagina principală a www.ortorex.ro. Oferim o gamă largă de promoții sezoniere pe tot parcursul anului. Dacă aveți un cod, introduceți-l la finalizarea comenzii pentru a obține o reducere la achiziția dvs.  
 • Cum pot contacta Ortorex?
  Puteți lăsa un mesaj la +40376300165 de la 9 a.m. EST până la 5 p.m. EST sau trimiteți un e-mail la [email protected]. Răspundem tuturor solicitărilor clienților în 24 de ore în zilele lucrătoare.  

Întrebări despre perna din spumă de memorie Ortorex

 • Există o perioadă de probă pentru Ortorex Pernă?
  Aveți la dispoziție 30 de nopți pentru a vă îndrăgosti de perna Ortorex. Nu o iubești? Doar contactați-ne și vă vom organiza rambursarea integrală.  
 • Din ce este făcută perna din Spumă cu Memorie Ortorex?
  Umplutura pernei este o spumă poliuretanică vâscoelastică, cunoscută și sub numele de spumă cu memorie.  
 • Este sigur materialul din spumă de memorie?
  Da, spuma de memorie este sigură. EPA a declarat că spuma cu memorie este non-toxică, iar multiplele studii au arătat că spuma cu memorie nu cauzează probleme de sănătate. Spre deosebire de multe alte materiale, spuma cu memorie este hipoalergenică și nu conține gândaci de pat.  
 • Ar trebui să folosesc o față de pernă suplimentară peste perna mea din Spumă cu Memorie Ortorex?
  Nu este necesar. Cu toate acestea, dacă doriți să vă personalizați perna cu o față de pernă diferită, depinde complet de dumneavoastră.  
 • Cum îmi spăl perna din Spumă cu Memorie Ortorex?
  Învelișul exterior se poate spăla în întregime la mașină și se poate usca în uscător. Miezul se poate curăța doar prin puncte. După spălare, puneți-l la uscat.  

Întrebări de Comandă

 • Cum îmi găsesc comanda?
  După plasarea comenzii, veți primi un e-mail automat cu numărul de comandă și detalii despre achiziția dumneavoastră.
 • Cum îmi pot modifica sau anula comanda?
  Procesăm comenzile noastre foarte rapid și, din păcate, nu putem face modificări după ce o comandă a fost plasată mai mult de 24 de ore. Dacă observați greșeala imediat, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la [email protected] pentru a vedea dacă se poate face o modificare.  
 • Cât durează procesarea comenzii?
  Toate comenzile sunt procesate în 2-3 zile lucrătoare  
 • De ce nu am primit un e-mail de confirmare?
  Asigurați-vă că verificați folderul Spam, Junk sau Promotions în cazul în care e-mailul a fost livrat acolo în loc de căsuța dvs. de e-mail. Pentru a ne asigura că e-mailurile noastre de confirmare ajung la dvs., puteți adăuga adresa [email protected] la lista de expeditori siguri pentru a vă asigura că confirmarea nu primește trimis la unul dintre aceste foldere. Dacă ați verificat aceste foldere și încă lipsește, vă rugăm contactați-ne și vom fi fericiți a ajuta.
 • Ce se întâmplă dacă comanda mea este returnată expeditorului?
  În cazul în care comanda dvs. este returnată expeditorului, vă vom contacta prin e-mail la aceeași adresă de e-mail furnizată în timpul plății. Dacă descoperiți că linkul dvs. de urmărire afirmă că comanda dvs. este returnată expeditorului, mai devreme vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la [email protected] și lăsați știm astfel încât să putem analiza corect problema.  
 • Ce ar trebui să fac dacă am primit un produs defect sau incorect?
  Dacă credeți că ați primit un produs defect, deteriorat sau incorect, vă rugăm să trimiteți o fotografie sau un videoclip a articolului și o scurtă explicație a defectului la [email protected] . De asemenea, avem nevoie de fotografia numărului de urmărire de pe pachetul în sine, astfel încât să putem analiza imediat.  
 • Ce se întâmplă dacă comanda mea a fost furată?
  Dacă aveți motive să bănuiți că pachetul dvs. a fost furat (de exemplu, dacă starea comenzii este „Livrată”, dar nu ați primit-o niciodată), trebuie să așteptați 5 zile. În acest timp, starea se poate schimba sau un pachet livrat greșit poate fi returnat expeditorului. Dacă acest lucru nu se întâmplă, trebuie să depuneți un raport la poliție în termen de 5 zile de la actualizarea stării. Trimiteți-ne o copie a raportului de poliție și numărul de raport al poliției alocat pentru a vă putea examina cazul. Falsificarea rapoartelor va avea consecințe juridice.  

Întrebări Privind Plata

 • Ce metode de plată acceptați?
  Acceptăm plata prin PayPal și prin toate cardurile de credit majore, inclusiv Visa, MasterCard, American Express, Visa Debit și Visa Electron (UK). Vă rugăm să fiți atenți la eventualele taxe pentru tranzacțiile transfrontaliere.
 • De ce a fost refuzată plata mea?
  Plățile pot fi refuzate din diverse motive. Dacă aveți impresia că cardul dvs. a fost refuzat din greșeală, vă rugăm să plasați o altă comandă pe site-ul nostru și să vă asigurați că adresa este corectă.  
 • Cum se face plata?
  Alegeți articolele pe care doriți să le cumpărați și adăugați-le în coșul de cumpărături. Verificați conținutul coșului de cumpărături înainte de a trece la pasul următor. Completați câmpurile obligatorii cu informațiile care ne vor permite să vă livrăm comanda. Alegeți metoda de plată, introduceți detaliile de plată și confirmați achiziția. Veți primi un e-mail automat de confirmare a comenzii dvs. și conținând informațiile esențiale despre aceasta. Vă rugăm să păstrați acest e-mail pentru referințe viitoare până când veți primi pachetul.  

Întrebări Privind Expedierea

 • Există taxe suplimentare pentru o livrare internațională?
  Transportul este absolut gratuit. Nu se plătește nicio taxă vamală/taxă de vânzare la livrarea bunurilor.  
 • Cât durează transportul?
  Vă rugăm să consultați Politica de livrare pentru detalii.  

Vizitând, achiziționând sau utilizând site-ul ortorex.ro, sunteți de acord cu toate informațiile conținute în această pagină de întrebări frecvente și cu politicile noastre.

Jessica
Jessica B.
Eroul fericirii clienților
Aveți Întrebări?
Serviciul nostru de asistență clienți premiat este aici pentru dvs.
Trimiteți-ne un e-mail: [email protected]

Renunțare Medicală


Condițiile medicale ale indivizilor variază, iar utilizarea produselor noastre nu este garantată a fi 100% eficientă pentru toată lumea.

Dacă vă confruntați cu o boală clinică sau durere cronică, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră pentru sfaturi medicale cu privire la starea dumneavoastră de sănătate.

Orice produs cu o reducere de 20%.
Reducerea dumneavoastră expiră în:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0