⏰Vânzarea Ut se încheie 23.07. ⏰ 50% REDUCERE + Transport gratuit

Politica de Rambursare

Aveți la dispoziție o perioadă de 30 de zile pentru a iniția un retur după ce v-a fost livrat articolul.

Pentru a vă califica pentru o returnare, asigurați-vă că articolul dvs. este în aceeași stare ca atunci când a fost livrat, nefolosit, cu toate etichetele atașate și în ambalajul original. Chitanța originală sau o dovadă de cumpărare este obligatorie.

Inițiază-ți întoarcerea contactându-ne la [email protected]. Returnările trebuie direcționate la această adresă: Strada 1 Decembrie 1918 139, Măcin, România.

Odată ce cererea de returnare este aprobată, vă vom furniza o etichetă de expediere și vă vom îndruma cu privire la ambalare și la locul de expediere. Orice articol returnat fără o comunicare prealabilă va fi refuzat.

Pentru întrebări despre returnări, contactați-ne la [email protected].

Dacă decideți să vă anulați comanda, asigurați-vă că este finalizată în 24 de ore de la plasarea acesteia. Trimite-ne un e-mail la [email protected], menționând numărul comenzii și motivul anulării. Comenzile care sunt deja procesate sau expediate nu pot fi anulate.

Daune Și Îngrijorări

Verificați întotdeauna comanda atunci când o primiți. Dacă există probleme precum defecte, deteriorări sau articole greșite, contactați-ne imediat, astfel încât să putem rezolva problema.

Schimburi de Produse

Cel mai eficient mod de a schimba un articol este să îl returnați pe cel actual. Odată ce returnarea este confirmată, puteți plasa o nouă comandă.

Procesul de Rambursare

După primirea și inspectarea articolului returnat, vă vom informa cu privire la starea rambursării. Dacă este lumina verde, rambursarea se va reflecta în metoda de plată inițială în termen de 10 zile lucrătoare. Înțelegeți că ar putea exista întârzieri cu banca sau emitentul cardului dvs. care procesează rambursarea. Dacă au trecut peste 15 zile lucrătoare de la aprobarea returnării, contactați-ne la [email protected].

Rețineți: Articolele returnate fără notificare prealabilă nu vor fi procesate.

Revocarea Unui Ordin

Dacă decideți să vă revocați comanda, aveți permisiunea de a face acest lucru în termen de o zi de la efectuarea comenzii. Pentru revocare, vă rugăm să trimiteți un e-mail la [email protected], menționând referința comenzii dvs. și motivul care stă la baza anulării. Comenzile care au fost deja procesate sau expediate sunt nerevocabile.

Pachete: Deteriorate Sau Rătăcite  

Dacă bănuiți că pachetul dvs. ar putea fi rătăcit sau a suferit daune în timpul transportului, vă rugăm să contactați imediat echipa noastră de asistență. Vom aprofunda situația și vom adopta măsuri adecvate pentru a o rezolva.

Precizie în Adresă

Confirmați că adresa de livrare transmisă în momentul plății este precisă și completă. Ortorex nu este responsabil pentru coletele care ajung în locații incorecte din cauza unor erori din partea cumpărătorului. În situațiile în care coletele sunt returnate din cauza adreselor greșite, retrimiterea ar putea atrage costuri de expediere suplimentare.

Jessica
Jessica B.
Eroul fericirii clienților
Aveți Întrebări?
Serviciul nostru de asistență clienți premiat este aici pentru dvs.
Trimiteți-ne un e-mail: [email protected]

Renunțare Medicală


Condițiile medicale ale indivizilor variază, iar utilizarea produselor noastre nu este garantată a fi 100% eficientă pentru toată lumea.

Dacă vă confruntați cu o boală clinică sau durere cronică, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră pentru sfaturi medicale cu privire la starea dumneavoastră de sănătate.

Orice produs cu o reducere de 20%.
Reducerea dumneavoastră expiră în:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0