⏰Vânzarea Ut se încheie 24.06. ⏰ 50% REDUCERE + Transport gratuit

Plăți

Cumpărăturile pe ortorex.ro sunt complet intuitive – veți ști de îndată ce le veți încerca. Iată un ghid simplu despre cum să plătiți pentru comanda dumneavoastră.

Securitatea plății

Acceptăm plăți efectuate cu carduri de credit (VISA, Mastercard) și PayPal. La plata prin PayPal se va percepe un comision de 2% din suma de plată (preț). Paginile de plată sunt criptate cu ajutorul certificatului SSL (Secure Socket Layer), care garantează securitatea maximă a informațiilor de plată în fiecare tranzacție.

Costuri și monede

Pentru articolele din coșul de cumpărături, vi se va percepe suma exactă indicată pe site. În cazul în care moneda cardului dvs. este diferită de moneda magazinului nostru online, vi se va percepe suma echivalentă în moneda dvs. la cursul de schimb încrucișat. Nu există costuri ascunse sau suplimentare.

Cum se efectuează o plată

  • Selectați articolele pe care doriți să le achiziționați și adăugați-le în coșul de cumpărături;
  • Verificați conținutul coșului de cumpărături înainte de a trece la pasul următor;
  • Completați câmpurile obligatorii cu detaliile care ne vor permite să vă livrăm comanda;
  • Selectați metoda de plată, introduceți detaliile de plată și confirmați achiziția.

Veți primi un e-mail automat de confirmare a comenzii dvs. și conținând informații de bază despre aceasta. Vă rugăm să păstrați acest e-mail pentru referințe viitoare până când veți primi pachetul.

Echipa ortorex.ro vă reamintește că pe acest site, fiecărui client îi este garantată securitatea datelor; datele dumneavoastră personale sunt confidențiale și tratate ca atare. Pentru mai multe informații despre politicile noastre de confidențialitate și de protecție a datelor, vă rugăm să vizitați paginile dedicate. De asemenea, puteți găsi informații despre politica noastră de expediere și retur aici și aici. Dacă aveți întrebări care au rămas fără răspuns, trimiteți-ne un e-mail – nu vă vom lăsa să așteptați!

Jessica
Jessica B.
Eroul fericirii clienților
Aveți Întrebări?
Serviciul nostru de asistență clienți premiat este aici pentru dvs.
Trimiteți-ne un e-mail: [email protected]

Renunțare Medicală


Condițiile medicale ale indivizilor variază, iar utilizarea produselor noastre nu este garantată a fi 100% eficientă pentru toată lumea.

Dacă vă confruntați cu o boală clinică sau durere cronică, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră pentru sfaturi medicale cu privire la starea dumneavoastră de sănătate.

Orice produs cu o reducere de 20%.
Reducerea dumneavoastră expiră în:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0