Dureri De Gât Pernă Ortopedică Răcire Cervicală Pernă Din Spumă Cu Memorie

Prețul inițial a fost: 870.00 lei.Prețul curent este: 434.99 lei.

Reduceri!

Dureri De Gât Pernă Ortopedică Răcire Cervicală Pernă Din Spumă Cu Memorie

Prețul inițial a fost: 870.00 lei.Prețul curent este: 434.99 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Rămâneți răcoros și fără dureri de gât toată noaptea cu perna cu spumă de memorie cervicală cu design unic!

Această pernă cervicală pentru dureri de gât are un design ergonomic care se adaptează uniform la curba unică a capului, gâtului și umerilor pentru a alinia coloana vertebrală în mod corespunzător și pentru a vă menține un somn sănătos și profund. Aceasta țintește în mod specific durerile de gât, umeri și spate, întinerind corpul dumneavoastră în timp ce dormiți. Perna dispune de spumă cu memorie terapeutică, care ameliorează presiunea și este hipoalergenică. Oferă un suport de durată pentru cei care dorm pe spate și pe lateral, ajutând în același timp la menținerea zonei de dormit proaspete și răcoroase.

Avantajele utilizării acestei perne ortopedice din spumă cu memorie cervicală:

 • Ameliorează durerile de gât, umăr și spate
 • Ușurează migrenele sau durerile de cap cauzate de tensiune
 • Vă permite să respirați mai liber
 • Împiedică sforăitul
 • Păstrează conturul
 • Creează un mediu de somn răcoros

Datorită designului cu găuri, perna se va mula pe forma capului tău, ameliorând presiunea capului și stabilizând postura de somn. În plus, nu va reține căldura. Cele două înălțimi diferite ale conturului oferă un confort personalizabil, permițându-vă să vă ridicați capul în poziția corectă în timp ce dormiți pe spate sau pe o parte. Este timpul să vă transformați viața de somn!

BENEFICII CHEIE

✔️ ALINEAȚI DUREILE DE GÂT, UMĂRI ȘI SPATE — Designul ergonomic al conturului ajută la alinierea coloanei vertebrale și la ameliorarea tuturor punctelor de presiune, ameliorând durerile de gât, umeri și spate și îmbunătățind somnul.

✔️ SPUMĂ CU MEMORIE DE SUSȚINERE – Miezul pernei realizat din spumă cu memorie de înaltă densitate cu rebound lent va oferi suportul atât de necesar, cu un confort și o moliciune uimitoare. Își păstrează forma și fermitatea pentru utilizare pe termen lung.

✔️ DOUĂ ÎNĂLȚIMI CONCEPUTE PENTRU DORMIT PE SPATE ȘI LATERAL — dormitorii pe spate cu probleme de col uterin sunt recomandate să doarmă pe partea mai înaltă (11 cm/4,3 inci) a pernei, deoarece această parte oferă un sprijin mai bun pentru cap și colul uterin și toate celelalte spate/ dormitorii laterali pot dormi pe partea inferioară (9 cm/3,5 inchi).

✔️ RESPIRABIL – Spuma cu memorie cu celule deschise crește fluxul de aer pentru o respirabilitate îmbunătățită pentru un somn mai răcoros și mai răcoritor.

✔️ FAȚĂ DE PERNĂ DETAȘABILĂ — Feta de pernă hipoalergenică respirabilă se simte ca mătăsos, moale și netedă. Fiind cu fermoar, este detașabil și se poate spăla la mașină, astfel încât să îl puteți păstra întotdeauna curat.

5.00
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. C******e (cumpărător verificat)

  România

  Funcționează foarte bine! Am fost îngrijorat din cauza unei forme ciudate, dar, m-am trezit fără dureri de gât. Ar recomanda cu siguranță să o încercați pe aceasta dacă ați avut probleme cu gâtul

 2. R****d (cumpărător verificat)

  România

  Această pernă a ușurat mult din durerile mele de gât!!! Fericit cu achiziția!

 3. E**c (cumpărător verificat)

  România

  Capul și gâtul meu sunt în sfârșit într-o poziție naturală, astfel încât nu mă mai trezesc cu dureri de gât. Această pernă a făcut cu adevărat o diferență în ceea ce privește calitatea somnului meu! Îmi place foarte mult!

 4. W****w (cumpărător verificat)

  România

  Este foarte confortabilă și este excelentă pentru gâtul dureros. Am dormit mult mai bine cu această pernă și cu siguranță o recomand tuturor.

  null

 5. E***a (cumpărător verificat)

  România

  IUBESC această pernă!!! Funcționează de minune pentru mine ca un dormitor lateral și spate! Golul din centrul pernei este bun pentru confortul somnului pe spate. Cea mai bună ușurare a durerii de gât pe care am găsit-o până acum!

  null

 6. T**e (cumpărător verificat)

  România

  aceasta este perna mea preferată acum! Îmi place forma sa unică și faptul că permite o înălțime diferită dacă dormiți pe spate față de o parte. cu siguranță recomand!

  null

 7. L***a (cumpărător verificat)

  România

  Mi-aș fi dorit să găsesc mai devreme această pernă cervicală! Este confortabilă, iar densitatea este exact ceea ce trebuie. Calitatea somnului meu s-a îmbunătățit. Nu mai am dureri de gât! Este într-adevăr eficientă! Recomand cu căldură această pernă tuturor.

  null

 8. C***a (cumpărător verificat)

  România

  Deși are o formă diferită față de o pernă obișnuită, îmi place la nebunie! Oferă un sprijin bun pentru gâtul meu. Am avut mai puține dureri de gât de când folosesc această pernă. Aș recomanda această pernă.

  null

 9. H***n (cumpărător verificat)

  România

  Am luat această pernă deoarece mă trezesc mereu cu dureri de gât. Îmi place forma și este destul de confortabilă. Pot spune că acum mă trezesc cu mai puține dureri de gât.

  null

 10. Clo (cumpărător verificat)

  România

  Primită în mai puțin de două săptămâni .Este a doua noapte când încerc să o folosesc, dar se pare că îmi va lua ceva timp să mă adaptez la ea, deoarece o găsesc puțin incomodă în acest moment .Am folosit întotdeauna o pernă foarte moale și legală, dar pentru că sufăr de spondiloză cervicală, voi continua să o folosesc până când mă voi obișnui cu ea. Calitate bună totuși. Merită banii!