Masca De Somn Cu Muzică 3D

Prețul inițial a fost: 280.00 lei.Prețul curent este: 139.99 lei.

Reduceri!

Masca De Somn Cu Muzică 3D

Prețul inițial a fost: 280.00 lei.Prețul curent este: 139.99 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Obțineți o noapte de somn neîntrerupt și ultra-pașnic!

Masca muzicală Ortorex ajută să dormi mai bine și blochează zgomotele din exterior. În timp ce îmbunătățește calitatea și durata somnului, îți relaxează mintea și corpul. Drept urmare, masca noastră ajută la reducerea oboselii și durerilor de cap după somn. În plus, se potrivește oricărei curbe ale nasului, oferind o senzație confortabilă.

Protecția ochilor
Masca noastră de somn asigură o acoperire completă a ochilor, creând un mediu închis. Aceasta îi ține la adăpost de praf, păr și alți factori declanșatori care pot provoca iritații oculare.
Atmosferă relaxantă
Masca de somn Ortorex vă permite să ascultați muzică liniștitoare sau podcasturi de meditație fără a purta căști. Cu difuzoarele sale încorporate și conexiunea Bluetooth, această mască promovează o atmosferă calmă pentru un somn odihnitor.
Blackout
Masca noastră muzicală împiedică lumina să vă lumineze ochii. Aceasta permite obținerea unui întuneric complet chiar și la lumina zilei.
Contur ergonomic 3D

Masca noastră adoptă cupe adânci de spumă cu memorie care nu exercită presiune asupra ochilor.

Dimensiune reglabilă

Masca Ortorex dispune de închidere cu velcro, care este ușor de controlat pentru a se potrivi capului dumneavoastră.

Materiale respirabile

Materialul de catifea permite circulația aerului, prevenind transpirația.

Mai multe motive pentru a iubi masca noastră
Ușor
Portabil
Lavabil
Soft
Antiderapant
Nu dăunează pielii
Specificații
Dimensiuni:
4,33x18,5 inch (11x47 cm)
Greutate:
0,17 lbs (75 g)
Protocolul Bluetooth:
V5.0
Gama de răspuns în frecvență:
20HZ-20KHZ
Tensiunea de încărcare:
3.7V-4.2V
Raportul semnal/zgomot:
90db
Impedanța difuzoarelor:
32Ω±15%
Diametrul difuzorului:
1,18 inch (30 mm)
Capacitatea bateriei:
200mAh
4.67
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. M***a (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place combinația de căști și blocarea luminii. Cu siguranță un schimbător de joc, deoarece soțul meu sforăie.

 2. A****l (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place această mască de somn! Adorm mult mai repede acum doar cu sunet prin difuzoare care îneacă sforăitul soției mele. Calitatea sunetului este uimitoare, iar butoanele facilitează controlul dispozitivului. Voi recomanda această mască de somn tuturor celor care doresc o mască de somn.

 3. D***e (cumpărător verificat)

  România

  Soțului meu nu-i place să aibă televizorul deschis, iar eu nu pot dormi fără sunet. Acest lucru este atât de PERFECT! Este moale în jurul ochilor. Categoric 10/10!!!

 4. K***y (cumpărător verificat)

  România

  Lucrez noaptea și trebuie să dorm ziua, iar acestea împiedică lumina și zgomotul ambiant să îmi tulbure odihna. Calitatea sunetului pare a fi bună, de asemenea, dar am ascultat doar podcast-uri cu ele, așa că nu pot spune cât de bine ar funcționa cu muzică sau zgomot alb. Ar recomanda.

 5. T**a (cumpărător verificat)

  România

  Această mască este atât de confortabilă și cu siguranță ține lumina afară. Calitatea sunetului este excelentă. De asemenea, este ușor de scos căștile pentru a curăța masca.

 6. E**c (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place capacitatea de a dormi confortabil pe o parte în timp ce ascult muzică sau o carte audio preferată în timp ce mă las dus de val. Confortabil de purtat, nu prea fierbinte. Difuzoarele cu pernuțe plate sunt ergonomice și nu presează urechile. Calitate excelentă.

 7. V****r (cumpărător verificat)

  România

  Wow am fost foarte impresionat de cât de bine blochează acestea lumina. Dimineața, când le-am dat jos, am strâmbat din ochi pentru că făceau totul negru ca smoala! Îmi place asta! Uneori dorm fără să pornesc nici măcar căștile și este încă confortabil și moale.

 8. I**a (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place această mască Bluetooth. Ține încărcătura toată noaptea și pot asculta meditații și/sau zgomot alb confortabil. O singură încărcare este suficientă pentru o noapte întreagă de ascultare. Este, de asemenea, excelentă pentru a o folosi în zborurile lungi.

 9. K***n (cumpărător verificat)

  România

  Acest produs este grozav! Blochează sforăitul soțului meu și ține toată lumina afară. Ochii sunt foarte confortabili și mi se pare că genele mele nu mai sunt smulse dimineața.

 10. C*****n (cumpărător verificat)

  România

  Am cumpărat această mască și îmi place foarte mult! Este nevoie de câteva ori pentru a afla unde să poziționați căștile astfel încât să fie confortabil să dormiți pe ele (eu sunt un dormitor lateral). Potrivirea este grozavă. O recomand cu mare căldură!