Dopuri De Urechi De Somn Dopuri De Urechi De Anulare A Zgomotului

360.00 lei

Dopuri De Urechi De Somn Dopuri De Urechi De Anulare A Zgomotului

360.00 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Îmbunătățiți-vă somnul folosind puterea sunetului

Ortorex Dopuri De Urechi Fără Fir vă ajută să adormiți mai repede și să intrați în stadii de somn profund. Acestea adoptă o formă specială, ceea ce le face convenabile pentru a fi utilizate în timpul somnului. De asemenea, vă permit să ascultați muzica preferată, podcast-uri sau bătăi binaurale. S-a dovedit științific că bătăile binaurale vă modifică activitatea undelor cerebrale și, ca urmare, reduc stresul și anxietatea pentru a obține o adormire rapidă.

Ușor de operat
Ortorex Dopuri de Urechi Pentru Somn sunt ușor de utilizat. Trebuie doar să vi le puneți în urechi, să le conectați la telefon prin Bluetooth și să faceți clic pe butonul de redare.
Îmbunătățirea somnului
Formând un sigiliu acustic, dopurile noastre pentru urechi blochează eficient zgomotele exterioare care vă pot perturba somnul. Îmbunătățind calitatea și durata somnului, dopurile noastre pentru urechi vă relaxează, de asemenea, mintea și corpul. Ca urmare, dispozitivul nostru permite reducerea oboselii și a durerilor de cap de după somn și creșterea energiei și a stării de bine de dimineață.
Utilizare confortabilă
Dopurile noastre de urechi se potrivesc perfect tuturor mărimilor de urechi și nu provoacă presiune în urechea internă. De asemenea, nu cad, indiferent de poziția în care dormiți.
Potrivit pentru uzura zilnică

Dispozitivul nostru de somn poate acționa ca dopuri de urechi obișnuite în timp ce faceți exerciții fizice, vă plimbați sau vă angajați în alte activități.

Design compact

Dimensiunile reduse ale dispozitivului nostru și ale cutiei de încărcare pot încăpea cu ușurință în buzunar.

Sunet de înaltă calitate

Dirijorii încorporați cu diafragme compozite în trei straturi oferă un sunet puternic, cu înalte clare, medii netede și bas profund.

Mai multe motive pentru a iubi dopurile noastre pentru urechi
Ușor
Portabil
Economisire de energie
Siguranță de utilizare
IPX-5 rezistent la apă
Mâini libere
Specificații
Dimensiuni:
0,55x0,39 inch (14x10 mm)
Diametrul difuzorului:
0,24 inch (6 mm)
Greutate:
(3.7 g)
Bluetooth:
v5.3+EDR
Capacitatea bateriei pentru dopuri de urechi:
30 mAh
Capacitatea bateriei din cutie:
300 mAh
Frecvență:
2.402GHz-2.48GHz
Alimentarea cu energie:
USB tip C
4.82
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. T****e (cumpărător verificat)

  România

  Am cumpărat aceste dopuri pentru urechi-earbuds și am fost plăcut surprins. Ei blochează sunetele, cum ar fi soțul meu sforăit și zgomotul de trafic, care de multe ori mă țineau treaz noaptea și interfera cu somnul meu. Nu numai că acestea sunt accesibile, dar designul este, de asemenea, confortabil, astfel încât să nu cadă

 2. S***r (cumpărător verificat)

  România

  Aceste căști au depășit în totalitate așteptările mele!!! Sunt atât de mici și ușoare încât nu le simt în urechi, dar fac o treabă bună în diminuarea zgomotului exterior. Foarte confortabil să dormi și cu ele înăuntru. De asemenea, le-am folosit afară și sunt foarte bune și pentru asta! Achiziție excelentă!

 3. M***a (cumpărător verificat)

  România

  Ușor de plasat și de îndepărtat de pe ureche! Aceste căști blochează suficient de mult zgomot încât să puteți auzi în continuare ce se întâmplă. Merită cu desăvârșire

 4. L****r (cumpărător verificat)

  România

  Aceste dopuri pentru urechi sunt grozave. Logodnicul meu sforăie foarte tare și acestea mă ajută să dorm mult mai bine! Ei chiar anulează o mulțime de zgomot.

 5. V****e (cumpărător verificat)

  România

  Am încercat o mulțime de dopuri pentru urechi. Majoritatea cad sau lasă o senzație neplăcută de aspirație în ureche. Acestea sunt prima pereche care chiar rămân înăuntru toată noaptea.

 6. P***y (cumpărător verificat)

  România

  Eu am un somn ușor, soțul meu are un somn adânc și zgomotos. Nu am reușit niciodată să folosesc dopuri de urechi normale (nu reușesc niciodată să se potrivească bine sau să rămână înăuntru pe tot parcursul nopții), așa că am fost atât de fericită să le găsesc pe acestea! Ele funcționează excelent la blocarea sforăitului. Recunoscător pentru că am găsit acestea, cu siguranță le voi cumpăra din nou în viitor, dacă este necesar!

 7. D***o (cumpărător verificat)

  România

  L-am folosit când mă pregăteam de culcare și am reușit să adorm mai repede decât fără acestea! Sunt foarte sensibilă la zgomot, așa că acestea m-au ajutat foarte mult. Voi recomanda cu siguranță familiei și prietenilor mei de asemenea!

 8. N**a (cumpărător verificat)

  România

  Le-am cumpărat pentru că sunt neurodivergentă și am nevoie de liniște deplină pentru a dormi. Acestea sunt perfecte. Rămân în urechea mea toată noaptea! Sunt confortabile atunci când mă întind și blochează cantitatea perfectă de sunet. Recomand cu mare drag.

 9. M*****a (cumpărător verificat)

  România

  E plăcut să am în sfârșit o pereche de dopuri de urechi pe care le pot reutiliza în diferite contexte. Studiu, concert cu zgomot puternic (protecție pentru urechi), transport și plimbări prin oraș. Mă ajută să îmi protejez auzul și să evit suprastimularea. Confortabil, anulare decentă a zgomotului.

 10. K**e (cumpărător verificat)

  România

  Am cumpărat acest lucru ca o ultimă soluție pentru a putea dormi lângă partenerul meu în fiecare noapte. Am încercat totul și nimic nu a funcționat deloc. Permiteți-mi să încep prin a spune că am dormit noaptea trecută! Acestea îneacă aproximativ 80% din sunet, ceea ce este mai bine decât căștile mele obișnuite și chiar decât AirPods. Sunt confortabile pentru cei care dorm pe o parte. Calitate excelentă!