Pachet De Durere De Gât 25% OFF

Prețul inițial a fost: 697.38 lei.Prețul curent este: 464.92 lei.

Reduceri!

Pachet De Durere De Gât 25% OFF

Prețul inițial a fost: 697.38 lei.Prețul curent este: 464.92 lei.

Pernă De Spumă De Memorie Ortopedică Pentru Dureri De Gât

Pad de Încălzire Electrică

Dispozitiv De Tracțiune Cervicală Gonflabilă Pentru Dureri De Gât

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Scăpați de durerile de gât și de umăr!

Aceste produse ORTOREX™ vă vor ajuta să ușurați durerile de gât, umeri și spate. Perna noastră conturată vă asigură un somn continuu pe timp de noapte. Designul său ergonomic vă menține capul într-o poziție naturală. Acest lucru permite luarea presiunii de pe mușchi pentru a vă face să vă simțiți odihnit. Spuma cu memorie cu revenire lentă nu își va pierde forma după o utilizare continuă.

Perna ORTOREX™ tratează durerile cronice atât cu terapie umedă, cât și uscată. Aceasta distribuie căldură în zonele de stres și încordare. Aceasta ajută la calmarea tensiunii și la relaxarea mușchilor. În plus, îl puteți plasa pe alte părți ale corpului pentru a atenua disconfortul. Controlerul digital permite furnizarea a trei niveluri de căldură.

Gulerul de tracțiune ORTOREX™ ajută la eliberarea presiunii asupra coloanei vertebrale. Acesta vă trage capul de gât pentru a crea expansiune și a elimina compresia. Această întindere aliniază plasarea discului spinal. Dispozitivul nostru se ocupă de entorsele de gât, artrită și spasmele musculare cervicale. Acest guler se umflă în mai puțin de un minut prin intermediul unei pompe de aer ușor de utilizat. De asemenea, permite controlul cantității de aer.

4.78
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. T*m (cumpărător verificat)

  România

  Am cumpărat acest set pentru tatăl meu. El suferă de dureri de gât de aproape doi ani. Acum, potrivit lui, durerea s-a atenuat relativ.

 2. R**a (cumpărător verificat)

  România

  Eram în căutarea unui tampon de încălzire electrică bună și nu am putut găsi unul pentru o lungă perioadă de timp. Apoi am decis să cumpăr un dispozitiv gonflabil pentru gât și am găsit acest set pe care îl oferă Ortorex. Sunt fericită că am decis să cumpăr acest set 3 în 1. Toate produsele incluse în kit sunt de înaltă calitate. Mulțumesc mult!

 3. F**y (cumpărător verificat)

  România

  Cele mai utile produse pentru depășirea durerilor de gât! Îmi place acest set și îl recomand cu mare drag!

 4. E**a (cumpărător verificat)

  România

  A fost un cadou de la sora mea, pentru care sunt foarte recunoscătoare. Mă ajută cu adevărat să îmi ușurez durerile de gât. Și mamei mele îi place acest set, în special perna electrică de încălzire)))

 5. E***y (cumpărător verificat)

  România

  Perna și perna de încălzire sunt de foarte bună calitate. Dispozitivul de tracțiune cervicală pentru gât este, de asemenea, bun. Este foarte ușor de utilizat, dar după ce l-am folosit, mi-am dat seama că nu aveam nevoie de el deloc. Îl voi dărui mamei mele.

 6. R**m (cumpărător verificat)

  România

  Datorită pernei ortopedice, mă simt mai liniștită și mă bucur din plin de somn. Aceasta îmi salvează viața <3 Folosesc o pernă electrică de încălzire după baie și un guler gonflabil pentru gât chiar și atunci când conduc.

 7. T***v (cumpărător verificat)

  România

  Recomand cu mare drag acest pachet! La urma urmei, acesta include cele mai utile produse pentru susținerea gâtului. Calitatea produselor este la un nivel înalt. În ceea ce privește prețul, este accesibil și merită pentru acest tip de produse))).

 8. K***y (cumpărător verificat)

  România


  Toate produsele sunt bune, dar dintre toate, prefer un tampon de încălzire electric. Este pur și simplu dragoste 🙂

 9. N**a (cumpărător verificat)

  România

  Iubesc acest set pentru durerile de gât. Toate produsele sunt foarte utile și de bună calitate. Bun!