Pernă de spumă de memorie ortopedică pentru dureri de gât

175.00 lei

Reduceri!

Pernă de spumă de memorie ortopedică pentru dureri de gât

175.00 lei

Descriere

Îmbunătățiți-vă somnul. Îmbunătățește-ți viața.

Perna Ortorex vă susține confortabil capul, gâtul și umerii pentru un somn neîntrerupt toată noaptea. Designul său ergonomic promovează alinierea corectă a coloanei vertebrale, ceea ce duce la reducerea tensiunii musculare. Perna noastră se mulează în mod adaptiv pe conturul gâtului și al umerilor, promițând un somn odihnitor ca niciodată.

Ameliorarea durerii
Perna Ortorex asigură plasarea naturală a coloanei vertebrale, reducând tensiunea musculară în regiunea gâtului. Vă treziți revigorat și lipsit de dureri.
Confort optim
Cu un suport personalizat, vă veți bucura de un somn de mai bună calitate, deoarece disconfortul nu vă va mai trezi noaptea.
Sforăit de relief
Conturul ortopedic menține capul și gâtul într-o poziție neutră, deschizând căile respiratorii. Acest lucru favorizează un flux de aer mai lin în timpul somnului pentru a reduce respirația zgomotoasă.
Spumă de memorie cu revenire lentă

Tehnologia "slow rebound" oferă o ușurare superioară a presiunii și o circulație îmbunătățită - spuneți adio durerilor de cap și gâtului înțepenit de dimineață!

Material respirabil

Perna noastră este fabricată din spumă cu memorie și țesătură respirabilă care permite o bună circulație a aerului, asigurând un confort răcoros pe parcursul fiecărei nopți.

Contur ortopedic

Datorită designului inovator, perna Ortorex se potrivește atât celor care dorm pe spate, cât și celor care dorm pe o parte sau pe stomac.

Mai multe motive pentru a iubi perna noastră de susținere a gâtului
Materiale de calitate
Anti-odor
Durabil
Portabil

Întrebări despre perna din spumă de memorie Ortorex

 • Există o perioadă de probă pentru Ortorex Pernă?
  Aveți la dispoziție 30 de nopți pentru a vă îndrăgosti de perna Ortorex. Nu o iubești? Doar contactați-ne și vă vom organiza rambursarea integrală.
 • Din ce este făcută perna din Spumă cu Memorie Ortorex?
  Umplutura pernei este o spumă poliuretanică vâscoelastică, cunoscută și sub numele de spumă cu memorie.  
 • Este sigur materialul din spumă de memorie?
  Da, spuma de memorie este sigură. EPA a declarat că spuma cu memorie este non-toxică, iar multiplele studii au arătat că spuma cu memorie nu cauzează probleme de sănătate. Spre deosebire de multe alte materiale, spuma cu memorie este hipoalergenică și nu conține gândaci de pat.  
 • Ar trebui să folosesc o față de pernă suplimentară peste perna mea din Spumă cu Memorie Ortorex?
  Nu este necesar. Cu toate acestea, dacă doriți să vă personalizați perna cu o față de pernă diferită, depinde complet de dumneavoastră.  
 • Cum îmi spăl perna din Spumă cu Memorie Ortorex?
  Învelișul exterior se poate spăla în întregime la mașină și se poate usca în uscător. Miezul se poate curăța doar prin puncte. După spălare, puneți-l la uscat.  
 • Cât durează transportul?
  De obicei, durează 2-3 zile lucrătoare pentru a vă procesa comanda și aproximativ 3-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la destinație.  
4.73
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Fii primul care adaugi o recenzie la „Pernă de spumă de memorie ortopedică pentru dureri de gât”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu există recenzii până acum.