Încălzitoare de picioare

277.97 lei

Încălzitoare de picioare

277.97 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Păstrați-vă picioarele confortabile și calde în zilele reci!

Încălțătoarele de picioare ORTOREX™ sunt perfecte pentru cei care suferă de picioare reci, cum ar fi diabeticii, și pentru cei care locuiesc în climatele reci. Aceștia îi vor ajuta pe oameni să își poată desfășura activitățile zilnice fără a avea disconfortul picioarelor reci. Mai mult, încălzitoarele noastre pentru picioare oferă o ușurare a durerii asociate cu artrita, tendinita, întinderile musculare și alte afecțiuni medicale. De asemenea, acestea ajută la ameliorarea stresului, relaxându-vă de la degetele de la picioare până la cap. Mai mult, acestea vă mențin corpul la temperatura optimă și îmbunătățesc circulația sângelui.

Încălzitoarele noastre electrice pentru picioare sunt eficiente deoarece furnizează căldură penetrantă direct acolo unde este cel mai necesar – în jurul degetelor de la picioare! Funcționează foarte bine ca un tampon de încălzire sub masă, care se potrivește perfect sub birouri la serviciu, la școală, în mașină și acasă pentru a vă menține picioarele și picioarele calde.Beneficiile utilizării încălzitoarelor de picioare ORTOREX™:

 • Ameliorează în mod eficient durerea asociată cu artrita, tendinita, întinderile musculare
 • Promovează circulația sângelui prin menținerea căldurii
 • Relaxează mușchii și ameliorează stresul din cap până în picioare
 • Ușurează durerile și mâinile obosite
 • Ajutați corpul dumneavoastră să rămână sănătos în timpul perioadelor de expunere prelungită la temperaturi scăzute

Încălțătoarele de picioare ORTOREX™ sunt fabricate din pluș termic și fleece de înaltă calitate și sunt căptușite cu bumbac gros pentru a vă înconjura cu căldură. Acestea dispun de un tampon de încălzire electric care poate fi separat cu ușurință pentru a spăla husa de pluș. Este nevoie de câteva secunde pentru ca încălzitorul să ajungă la modul de încălzire de 45°C și poate oferi căldură continuă atât timp cât este conectat la priză.

BENEFICII CHEIE:

✔️ ELIBEREAZĂ DUREREA – Încălzitoarele de picioare ORTOREX™ ameliorează durerea și simptomele artritei, tendinitei și ale altor afecțiuni medicale.

✔️ ELIBEREAZĂ STRESSUL – Acestea ameliorează stresul prin îmbunătățirea circulației sângelui, ceea ce crește fluxul de oxigen în organism.

✔️ MENȚIN PICIOARELE SĂNĂTOASE – Încălzitoarele noastre de picioare ajută la menținerea picioarelor sănătoase prin menținerea unui mediu mai confortabil. Încălzitoarele electrice pentru picioare promovează, de asemenea, o mai bună circulație a sângelui, care este vitală pentru sănătatea picioarelor dumneavoastră.

✔️ CREȘTE NIVELUL DE ENERGIE – Încălzitoarele electrice pentru picioare ajută la creșterea dispoziției și a energiei prin creșterea metabolismului, ameliorarea durerilor musculare, reducerea hormonilor de stres din organism și promovarea unei stări de relaxare.

5.00
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. G****e (cumpărător verificat)

  România

  Flanela plușată este deja liniștitoare. Adăugați căldura pe care o oferă acest bebeluș, am ușurat durerea cronică. Nu mai am nicio plângere. Are un cablu suficient de lung și are o închidere automată. O achiziție excelentă.

 2. E***a (cumpărător verificat)

  România

  L-am cumpărat pentru tatăl meu care suferă de Parkinson. Picioarele lui devin foarte reci. În ceea ce privește scopul pentru care l-am cumpărat, funcționează perfect. Tatăl meu este foarte mulțumit de acest încălzitor. Mulțumesc.

 3. I***n (cumpărător verificat)

  România

  Ca persoană cu probleme la picioare și osteoartrită, mersul pe jos și statul în picioare poate fi o corvoadă. Strecurarea picioarelor în buzunarul de lux timp de 30 de minute mă ajută enorm. Căldura este cu siguranță terapeutică. Foarte recomandat

 4. A*****y (cumpărător verificat)

  România


  Nu știu cum aș fi putut supraviețui fără acest încălzitor. În ultima vreme, acest produs a fost un adevărat salvator. Am tendinită și, din păcate, trebuie să petrec mult timp în picioare. Așa că acum, când vin acasă, setez un cronometru pentru 10 minute și mă așez și mă relaxez. După ședință, mă simt ca și cum aș merge pe aer. Îmi place și l-aș recomanda.

 5. R***d (cumpărător verificat)

  România

  Folosesc acest produs pentru a-mi încălzi picioarele mereu reci. Lucrând de acasă, stau toată ziua lângă fereastră și, indiferent de ciorapii pe care îi port, întotdeauna îmi răcesc picioarele în cele din urmă. Cu acest dispozitiv, care ocupă puțin spațiu, pornesc căldura atunci când mi se răcesc picioarele și se încălzește foarte repede. Încălzitoare uimitoare!

 6. B***e (cumpărător verificat)

  România


  Mă ajută cu ușurință să elimin oboseala după o zi lungă de muncă. Promovează circulația sângelui din picioare, ameliorează tensiunea musculară, iar circulația sângelui din picioare ajută la accelerarea metabolismului organismului, de asemenea, ajută la somn. Exact așa cum a fost descris, sunt super fericit cu achiziția.

 7. R*****d (cumpărător verificat)

  România

  Sufăr de boala Raynaud, care îmi face picioarele și mâinile foarte sensibile la senzația de frig și amorțeală la temperaturi scăzute, iar acest încălzitor mă ajută foarte mult! Comutarea între nivelurile de încălzire este ușoară, de obicei încep cu cel mai mare și apoi trec la cel mai mic. Nu știu cum aș putea trăi fără el, îmi salvează viața. Sunt extrem de mulțumită de achiziție!

 8. P*****e (cumpărător verificat)

  România


  Acest încălzitor este excelent pentru circulația sângelui în picioare și în partea inferioară a piciorului. L-am cumpărat pentru a-mi încălzi picioarele pe timp de iarnă, dar am descoperit că funcționează bine și pentru durerile de călcâie. Foarte confortabil și schimbă viața. Foarte recomandat

 9. T*****y (cumpărător verificat)

  România


  Am luat aceste încălzitoare pentru tatăl meu. Îi place foarte mult și îi ține picioarele calde. De asemenea, este ușor de folosit, doar conectați și deconectați, așa că tatăl meu este mulțumit de el. Vă mulțumesc.

 10. K*****n (cumpărător verificat)

  România


  Acest încălzitor de picioare se încălzește într-adevăr frumos pentru a-mi menține picioarele calde și confortabile. Interiorul încălzitorului de picioare este suficient de mare pentru a-mi mișca picioarele și degetele de la picioare! Îl iau la serviciu și îl folosesc sub birou și chiar mă ajută să fiu productivă întreaga zi!