Perna De Scaun Cu Gel Pentru Ameliorarea Presiunii

Prețul inițial a fost: 270.00 lei.Prețul curent este: 179.99 lei.

Reduceri!

Perna De Scaun Cu Gel Pentru Ameliorarea Presiunii

Prețul inițial a fost: 270.00 lei.Prețul curent este: 179.99 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Spuneți adio durerilor lombare și simțiți ușurarea cu Ortorex Pernă de Scaun!

Perna de scaun cu gel cu design ergonomic oferă un suport maxim și un confort superior, reducând în același timp presiunea asupra coccisului și a coccisului, ceea ce poate ameliora durerile lombare și poate ajuta în cazul majorității durerilor de șezut cauzate de sciatică, hernie de disc, leziuni ale coccisului , sarcină, dureri de șold, hemoroizi și probleme pelviene cauzate de statul îndelungat pe scaun. Combină confortul moale al șezutului cu un suport stabil pentru a absorbi și disipa uniform presiunea corpului.

Perna este realizată din gel de confort terapeutic de înaltă elasticitate, ceea ce o face să fie răcoroasă pentru a sta pe ea și ajută persoanele care stau mult timp în șezut să facă față căldurii aburului. Perna cu gel adoptă un design în formă de fagure de miere pentru a face să circule aerul, astfel încât are o bună respirabilitate. Materialul de gel moale și elastic elimină punctele de presiune inconfortabile într-un mod natural în timpul șederii îndelungate, astfel încât să puteți sta nemișcat mult timp fără să vă simțiți obosit. Husa pernei este proiectată cu o țesătură superioară cu respirabilitate completă și cu o bază de prindere antiderapantă. Închiderea cu fermoar facilitează îndepărtarea pentru spălare și reintroducerea acesteia.

Perna cu gel poate fi utilizată în diverse locuri, cum ar fi scaunul șoferului unei mașini, scaunul de luat masa acasă sau scaunul de birou. Este o alegere excelentă de perne pentru scaune cu rotile pentru persoanele în vârstă. Datorită flexibilității excelente, perna să fie strânsă înapoi la forma inițială imediat după întindere, își va menține întotdeauna forma inițială și nu își va pierde suportul, chiar și după o utilizare pe termen lung, ceea ce o face mai durabilă decât pernele obișnuite.

BENEFICII CHEIE:

✔️ RELIEFIREA PRESIUNII DE PRESIUNE PE SPATAL – Prin distribuirea uniformă a greutății pe suprafața pernei, aceasta elimină punctele de presiune dureroase, afecțiunile cauzate de tulpina lombară, sciatica și multe altele.

✔️ DESIGN DE RĂCIRE ÎN FORMĂ DE FAGURE DE MIERE – Promovează o mai bună circulație a aerului, făcând perna să rămână rece chiar și atunci când stați mult timp.

✔️ FLEXIBILĂ ȘI DURABILĂ – Materialul elastic cu gel de auto-refrigerare își menține forma originală în mod durabil și nu își va pierde suportul chiar și după o utilizare pe termen lung.

✔️ UȘOR DE CURĂȚAT ȘI PORTABIL – Suficient de ușoară pentru a o lua cu dvs. oriunde aveți nevoie pentru a promova confortul scaunelor de birou, al mașinilor sau al scaunelor de avion. Învelișul lavabil face ca perna să fie foarte ușor de păstrat proaspătă și curată.

DIMENSIUNEA PRODUSULUI:

38*30*4 cm (Lungime * Lățime * Înălțime)
15*11.8*1.5 in (Lungime * Lățime * Înălțime)

4.83
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 6 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. K***n (cumpărător verificat)

  România


  Produs bine făcut. Livrarea este promptă. Mulțumit de achiziție.

 2. D***r (cumpărător verificat)

  România

  Pachetul a venit destul de repede. Calitatea pernei este bună. O recomand cu căldură

 3. Y***o (cumpărător verificat)

  România


  Există o husă de protecție neagră pe partea exterioară a pernei. Cu siguranță mai cumpăr încă una pentru soțul meu!!!

 4. S***n (cumpărător verificat)

  România


  Dimensiunea este perfectă, iar perna în sine este foarte confortabilă pentru a sta pe ea

 5. I***t (cumpărător verificat)

  România

  Sooo confortabil!!!

 6. A***i (cumpărător verificat)

  România


  A venit în decurs de o săptămână. Pare a fi de înaltă calitate. Foarte plăcută la atingere. În general, sunt mulțumit de achiziție.