Maser Cu Presopunctura Cu Suport Lombar Cu Targa Spate

Prețul inițial a fost: 217.99 lei.Prețul curent este: 144.98 lei.

Reduceri!

Maser Cu Presopunctura Cu Suport Lombar Cu Targa Spate

Prețul inițial a fost: 217.99 lei.Prețul curent este: 144.98 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Puneți capăt durerilor de spate și rigidității

Rămâneți protejat de durerile de spate cu dispozitivul nostru. Acesta ajută fără probleme la ameliorarea disconfortului prin restabilirea curburii naturale a coloanei vertebrale. Realinându-vă ușor vertebrele, aparatul Ortorex Targa Pentru Spate vă îmbunătățește postura și ameliorează rigiditatea. Folosiți-l doar timp de 5 minute, de două ori pe zi.

Vindecarea presopunctură
Dispozitivul nostru are 108 puncte de masaj. Aplicat în zona lombară, acesta promovează vindecarea prin creșterea fluxului sanguin.
Multifuncțional
Simțiți efectul de masaj și vă vindecați corpul în timp ce stați jos sau întinși.
Nivel de întindere reglabil
Oferă trei niveluri reglabile pentru o întindere completă.
Materiale de înaltă calitate

Targa pentru spate Ortorex este fabricată din plastic ABS solid. Acesta asigură o experiență sigură atunci când vă susțineți spatele.

Pentru începători

Primul nivel reglabil este potrivit pentru începători. Reglați mai departe în ritmul dumneavoastră.

Portabil și ușor

Ușor de depozitat și de împachetat oriunde mergeți.

Mai multe motive pentru a iubi targa noastră pentru spate
Promovează relaxarea
Design compact
La prețuri accesibile
Potrivit pentru toate vârstele
4.82
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 17 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. E***a (cumpărător verificat)

  România

  Un lucru grozav. Ajută bine

 2. T***o (cumpărător verificat)

  România

  Puternic și durabil.

 3. L***a (cumpărător verificat)

  România

  Am cumpărat acest strengther pentru spate pentru dureri lombare în timp ce merg zilnic. Îmi place că are trei nivelatoare pentru a crește atunci când este nevoie. Îmi ameliorează durerea atunci când îl folosesc zilnic sau o dată la două zile. Recomand tuturor să îl încerce.

 4. O***a (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place această targă! Pot vedea diferența reală în postura mea

 5. A***v (cumpărător verificat)

  România

  Pentru oricine care suferă de dureri de spate inferioare și medii, recomand cu adevărat acest produs. Continuați să îl folosiți timp de cel puțin două săptămâni, de două ori pe zi, timp de 10 minute. Veți observa în primul rând cât de proastă este alinierea coloanei vertebrale în primul rând după prima utilizare. Dar rămâneți cu el, face și vă va îmbunătăți durerile de spate. De asemenea, vă ajută să vă întindeți spatele și să vă corectați postura. Dacă sunteți perseverent și vă faceți timp pentru asta, veți simți rezultatele.

 6. N***a (cumpărător verificat)

  România

  OMG Nu am fost niciodată în stare să îmi imaginez cum funcționează asta fără să o încerc și mulțumesc lui Dumnezeu că am făcut-o. Un instrument excelent și îl recomand cu căldură. Eu sunt încă la nivelul maxim 2. Trei este un pic prea mult în acel moment. Gravitatea își face treaba, pe bune. Îmi place.

 7. E***a (cumpărător verificat)

  România

  Livrarea este de aproape 2 luni. Conformă cu descrierea. Există 3 poziții, potrivite pentru orice spate. Inserția centrală de culoare este moale. Vânzătorul a ajutat la urmărirea bunurilor. Vă mulțumim

  >.

 8. M***e (cumpărător verificat)

  România

  Acest produs funcționează foarte bine! Când a sosit prima dată și l-am deschis l-am configurat cu ajutorul instrucțiunilor nimic major și apoi m-am întins pe spate timp de 3-5 min pe podea am simțit diferența instantaneu și durerea mea a început să se rezolve. De asemenea, l-am folosit pentru prima dată în vehiculul meu în timp ce conduceam ajută durerea în timp ce ajung la destinație și în timp ce stau la serviciu toată ziua

 9. M***I (cumpărător verificat)

  România

  Acest lucru este excelent pentru durerile de spate. Încep pe primul nivel, iar după 15 minute mă mut pe al doilea nivel și adaug o pernă pentru a-mi menține gâtul aliniat. Acesta întinde spatele de sus în jos. Am putut vedea o diferență încă de la prima utilizare! Am fost cu adevărat uimită de cât de repede a funcționat, dar cred că folosirea consecventă a acestuia este cheia pentru ca acesta să funcționeze cu adevărat în cazul durerilor de spate. Atât de mulțumită de achiziție!

 10. S***y (cumpărător verificat)

  România

  Fabricat din plastic rezistent. Această targă pentru spate este uimitoare. Este foarte confortabilă. Chestia albastră care se conectează la mijloc o face super confortabilă, dar nu este neapărat necesară. Este un suport excelent. Durerea din partea inferioară a spatelui meu dispare treptat. Cele trei niveluri diferite de arcadă îl fac foarte convenabil. Nu cred că cineva ar regreta că a cumpărat acest lucru.