Dispozitiv De Terapie Cu Laser Rece LLLT Pentru Ameliorarea Durerii

Prețul inițial a fost: 953.00 lei.Prețul curent este: 634.99 lei.

Reduceri!

Dispozitiv De Terapie Cu Laser Rece LLLT Pentru Ameliorarea Durerii

Prețul inițial a fost: 953.00 lei.Prețul curent este: 634.99 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Fizioterapeutul dumneavoastră la domiciliu

Obțineți o ameliorare eficientă a durerilor corporale severe și a leziunilor sportive cu ajutorul dispozitivului Ortorex Terapie Cu Laser Rece. Acesta utilizează lasere de intensitate scăzută pentru a îmbunătăți circulația sângelui și a accelera repararea țesuturilor, promovând astfel o vindecare rapidă și eficientă.

Aplicabil pe scară largă
Dispozitivul Ortorex LLLT ajută la terapia de reabilitare, la dermatologie și la vindecarea rănilor prin promovarea regenerării nervoase, a producției de colagen și a formării osoase.
Sigur de utilizat
Dispozitivul nostru de terapie este potrivit atât pentru oameni, cât și pentru animale de companie. Nu există efecte secundare și nici infecții încrucișate.
Design ergonomic
Dispozitivul de terapie cu laser rece Ortorex vine cu o construcție elegantă, portabilă, care vă permite să îl administrați singur sau pe altcineva.
Diode laser multiple

Permite o aplicare mai rapidă și mai răspândită decât dispozitivele similare.

Interfață ușor de utilizat

Un afișaj cu LED practic cu niveluri de putere și o funcție de temporizare automată.

Ușor de utilizat

Nu aveți nevoie decât de 3-15 minute în fiecare zi.

Mai multe motive pentru a iubi dispozitivul nostru
Protecția ochilor
Aplicație igienică
Portabil
Organizator de stocare sac de depozitare
Reîncărcabilă
4.50
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 8 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. S****r (cumpărător verificat)

  România

  Am fost la chirurgi ai coloanei vertebrale cu RMN-uri, terapie fizică, chiropracticieni și acupunctură…. nimic nu m-a ajutat prea mult cu durerile mele lombare. După ce am încercat acest dispozitiv timp de o săptămână… WOW! Ce diferență! Sunt uimit, acum pot merge cu foarte puțină durere. Acest lucru chiar funcționează, cel puțin pentru mine! Dacă suferiți de dureri, acest aparat cu laser merită încercat.

 2. A***e (cumpărător verificat)

  România

  Ușor de utilizat, totul se împachetează într-o cutie frumoasă. Utilizarea laserului rece la domiciliu economisește bani față de tratamentele cu laser rece de la chiropractician. Durează doar câteva minute pe zi. Caracteristica fără fir îl face super la îndemână pentru a fi folosit oriunde.

 3. A**y (cumpărător verificat)

  România

  Mare valoare pentru preț! Foarte eficient!!! Ușor și vine cu o pungă care este ușor de transportat și poate fi adusă cu dvs. în timpul călătoriilor. Mulțumesc!

 4. M****e (cumpărător verificat)

  România

  Am cumpărat acest lucru cu un oarecare scepticism cu privire la necesitatea de a vindeca o fractură la picior. Laserul mi-a dovedit că m-am înșelat, este ușor de utilizat, a ajutat la reducerea umflăturii și a crescut mobilitatea piciorului meu! Am arătat acest dispozitiv profesioniștilor, care au fost impresionați de calitatea pentru prețul scăzut. Îl recomand cu căldură!

 5. S**n (cumpărător verificat)

  România

  Am suferit de dureri de gât și de umăr, așa că sunt mereu în căutare de ceva nou care să mă ajute. Am folosit acest dispozitiv timp de câteva zile. Ca să fiu sincer, se încălzește și ameliorează durerea, nu instantaneu, dar o face. Voi continua să îl folosesc pentru efectul de acumulare

 6. K**a (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place foarte mult acest laser, m-a scăpat de multe dureri. Singurul lucru care nu-mi place la el este că nu este suficient de puternic pentru mine, dar în afară de asta, este perfect.

 7. T***e (cumpărător verificat)

  România

  Am cumpărat acest lucru pentru durerea și vindecarea post OP. Funcționează pentru mine!!! Foarte ușor de utilizat. Recomandăm cu mare drag acest lucru!

 8. D**d (cumpărător verificat)

  România

  Fiul meu a cumpărat acest dispozitiv pentru un nerv comprimat și amorțeală în degete. Acesta l-a ajutat enorm de mult la durere. Soțul meu îl folosește pe degetele sale artritice și ajută la ameliorarea unei părți a durerii. Eu îl folosesc pentru durerea de la baza degetului mare și sunt uimită de cât de bine este redusă durerea. Aș cumpăra din nou.