Nebulizator portabil cu ultrasunete pentru inhalare

Prețul inițial a fost: 255.00 lei.Prețul curent este: 169.98 lei.

Reduceri!

Nebulizator portabil cu ultrasunete pentru inhalare

Prețul inițial a fost: 255.00 lei.Prețul curent este: 169.98 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Preia controlul asupra bunăstării tale astăzi

Nebulizatorul portabil Ortorex ameliorează simptomele răcelii, gripei, tusei, bronșitei și astmului. Tehnologia sa avansată permite ca medicamentul să ajungă adânc în tractul respirator superior. Dispozitivul nostru are două opțiuni de inhalare pentru o utilizare confortabilă - o mască și o piesă bucală.

Ușor de utilizat
Să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră cu aparatul nostru de nebulizare este o nimica toată. Mai întâi, turnați lichidul farmaceutic în cupă. Apoi, puneți-vă o mască sau o piesă bucală. Și, în cele din urmă, faceți clic pe buton pentru a începe procedura.
Respirație îmbunătățită
Aburul delicat al inhalatorului Ortorex intră în nas și în gât în timp ce respirați. Acesta stimulează medicamentele sau soluția salină să fie absorbite rapid în membranele mucoase. Acest lucru calmează căile respiratorii inflamate și ușurează problemele de respirație.
Fără zgomot
Dispozitivul Ortorex este la fel de silențios ca un foșnet de frunze. Acesta permite un tratament eficient, fără a provoca nicio perturbare.
Oprire automată

Inhalatorul nostru se oprește atunci când se termină lichidul. Această caracteristică economisește durata de viață a bateriei și garantează o utilizare sigură, prevenind supraîncălzirea.

Portabil

Cu un design compact și portabil, nebulizatorul Ortorex este ușor de transportat. Acest lucru asigură accesul la terapia respiratorie ori de câte ori este nevoie.

Ușor de încărcat

Alimentați dispozitivul nostru cu 2 baterii AA sau cu un cablu USB.

Mai multe motive pentru a iubi aparatul nostru nebulizator portabil
Durată lungă de viață a bateriei
Sforăit de ajutor
Construcție durabilă
Siguranță pentru copii
Non-alergic
Lavabil
4.75
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Y****a (cumpărător verificat)

  România

  Așa că am folosit-o de câteva ori și capacitatea mea de respirație s-a îmbunătățit cu adevărat. Chiar funcționează! Nu mă așteptam la rezultate atât de bune de la un lucru atât de mic!

 2. P*****e (cumpărător verificat)

  România

  Acesta este un nebulizator mic și grozav. L-am folosit astăzi pentru prima dată și funcționează bine. Ceața este mult mai fină decât cea pe care o obțineți cu nebuloanele mai mari. Și merge și foarte repede. Îmi place portabilitatea. În general, o achiziție excelentă!

 3. M*****a (cumpărător verificat)

  România

  Fiul meu a dezvoltat o congestie îngrozitoare a sinusurilor și tuse. Folosirea acestui nebulizator l-a ajutat să treacă în sfârșit peste tusea profundă și congestia nazală excesivă! Chiar funcționează. Îl recomand în totalitate.

 4. J*****a (cumpărător verificat)

  România

  Am astm și acesta este singurul nebulizator care funcționează foarte bine pentru mine! Cel mai bun lucru pe care l-am cumpărat vreodată. Acum nu mai trebuie să cumpăr niciun alt inhalator. Foarte eficient.

 5. A****i (cumpărător verificat)

  România

  Un dispozitiv fantastic. Funcționează foarte bine, exact așa cum a fost anunțat. Iubesc această ceață. Am cumpărat 2 extra pentru a avea în fiecare cameră pentru atacuri de astm neașteptate.

 6. E*****a (cumpărător verificat)

  România

  Căutam ceva care să nu facă mult zgomot. Acest nebulizator este absolut perfect! Este silențios și ușor de utilizat. Fiicei mele îi place să îl folosească și o ajută foarte mult. Absolut recomandat!!!

 7. I****y (cumpărător verificat)

  România

  Acest nebulizator portabil este foarte compact și are dimensiunea perfectă pentru călătorii. Funcționează foarte bine și merită fiecare bănuț din el. Calitatea este excelentă. Ar cumpăra din nou.

 8. K****n (cumpărător verificat)

  România

  Acest nebulizator portabil este practic silențios, produce o ceață foarte plăcută și merită cu siguranță banii! Absolut iubesc acest aparat. S-ar putea să mai cumpăr câteva pentru a le păstra în jur, pentru orice eventualitate. Îl recomand cu mare drag oricui are probleme de respirație!!!

 9. C*******e (cumpărător verificat)

  România

  Funcționează foarte bine. Îmi place opțiunea bateriei, astfel încât să o pot lua oriunde cu mine. Trebuie să spun că mi-a îmbunătățit foarte mult dispneea. Recomand acest produs tuturor, mai ales în perioada pandemiei de coronavirus.

 10. A****a (cumpărător verificat)

  România

  Am astm și acest nebulizator m-a ajutat să merg la temperaturi umede când am fost în vacanță. Dispozitiv ușor, portabil și foarte util. O achiziție excelentă