Scaun de baie pentru copii

289.98 lei

Scaun de baie pentru copii

289.98 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Asigurați-vă protecția atunci când faceți baie copilului dumneavoastră

Scaunul pentru nou-născuți Ortorex este un instrument de ajutor de încredere pentru rutina de igienă a copilului dumneavoastră. Construcția robustă oferă un suport optim, garantând o experiență pozitivă de îmbăiere.

CONFORT SPORIT
Spălarea unui bebeluș poate fi o provocare, deoarece trebuie să îl țineți în același timp și să îl curățați. Dispozitivul nostru vă ajută să vă așezați în siguranță copilul în cadă. Acest lucru vă permite să folosiți ambele mâini pentru procedurile cu apă.
NON-SLIP
Pernuța noastră pentru copii este fabricată din spumă care asigură o bună flotabilitate. Acesta nu lasă copilul să alunece în jos, oferind stabilitate în cadă.
CONTURURI ERGONOMICE
Scaunul Ortorex are un design curbat, care imită uterul mamei. Fără margini ascuțite, acesta asigură o îmbăiere sigură pentru copilul dumneavoastră.
Nu dăunează pielii

Suprafața de șezut previne frecarea și iritarea corpului. Acest lucru face ca baia plutitoare Ortorex să fie potrivită chiar și pentru cei cu piele sensibilă.

Versatilitate

Datorită celor cinci curele reglabile, scaunul nostru se poate adapta la căzi de diferite dimensiuni și forme.

Economie de spațiu

Construcția pliabilă a acestei plăcuțe permite o depozitare compactă.

Mai multe motive pentru a iubi scaunul nostru de baie pentru nou-născuți
Suport pentru întregul corp
Confort optim
Materiale de calitate
Durabil
4.63
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. H***y (cumpărător verificat)

  România

  Îl folosesc pentru a-mi întinde nou-născutul în cădița lui de baie pentru bebeluși. Materialul este super moale și se simte ca un nor.

 2. R***e (cumpărător verificat)

  România

  Mult util pentru bebelușul meu nou-născut pentru că este prea mică, nici măcar nu o pot ține în brațe. Mă face mai încrezătoare în timp ce o spăl.

 3. J****a (cumpărător verificat)

  România

  Mi place asta. Este foarte robustă și practică, însă ar fi mai bine dacă ar fi mai lungă. Copilul meu de 8 luni tot alunecă de pe el.

 4. B****t (cumpărător verificat)

  România

  Ne place această inserție de baie. Plutește, așa că am atașat două ventuze mari în partea de jos, astfel încât să se lipească de cada pentru bebeluși.

 5. A****r (cumpărător verificat)

  România

  Scaun de baie AMUZANT. Copilul meu nu alunecă în jos ca în alte scaune de baie pe care le-am folosit și pe care le-am urât. Este moale și confortabil și se usucă rapid.

 6. L***a (cumpărător verificat)

  România

  Absolut nimic care să nu-mi placă la acest scaun, este minunat. Serios, este foarte moale pentru bebelușul meu și ușurează scăldatul! Cumpărați-l, nu veți regreta!

 7. E****n (cumpărător verificat)

  România

  Aceasta este o necesitate totală pentru îmbăierea copiilor! Acest scaun are o formă ideală pentru a-mi ține copilul, iar calitatea este foarte bună. Acum mă simt mult mai relaxată când îi fac baie copilului meu. Acest produs este potrivit în special pentru nou-născuți. Mă ajută foarte mult! De asemenea, este ușor de curățat și se usucă foarte repede, ceea ce este minunat.

 8. J***a (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place totul la acest scaun de baie. Are trei curele pentru a susține copilul în siguranță și poate pluti cu ușurință atunci când copilul se află în cadă. Țin foarte mult la material, iar acesta este perfect pentru pielea bebelușului, este foarte foarte moale. Foarte recomandat!

 9. O***a (cumpărător verificat)

  România

  Acest scaun pentru copii se potrivește perfect în cada mea de baie pentru copii. Bebelușul meu de o lună ura momentul băii, dar acum nu-l deranjează să se întindă deasupra acestui suport de baie. Cred că se datorează faptului că îi oferă gingășie în jurul corpului său și simte moliciunea materialului. Acest lucru a făcut ca timpul de baie al bebelușului nostru să treacă de la ciudat și inconfortabil la plăcut atât pentru mine, cât și pentru copilul meu! Vă mulțumesc de o mie de ori!

 10. N*****e (cumpărător verificat)

  România

  Sunt absolut îndrăgostită de acest scaun de baie. Cada mea de baie pentru copii are un fund dur și era foarte incomod pentru mine să îmi spăl copilul cu o singură mână. Dar acest scaun de baie este un salvator de vieți! Acum, bebelușul meu stă în siguranță pe ceva moale și nu tare, în timp ce eu pot să o spăl și să îmi folosesc ambele mâini. În plus, este foarte ușor de montat și de folosit!