Pernă de Maternitate

284.98 lei

Pernă de Maternitate

284.98 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Bucurați-vă de un sprijin perfect pentru spate și pentru burta bebelușului!

Perna de maternitate Ortorex vă aliniază corpul în creștere pe toată durata sarcinii. Aceasta ajută la îmbunătățirea posturii și reduce durerile de spate, picioare, șolduri și umeri. Mai presus de toate, această pernă crește circulația sângelui și favorizează un somn mai bun.

Sprijin ferm
Perna noastră de maternitate se potrivește formei corpului gravidei. Oferă sprijin și stabilitate suficiente.
Îmbunătățirea somnului
Această pernă vă asigură un somn confortabil în lateral. Aceasta, la rândul său, favorizează o noapte de somn mai profund și mai odihnitor.
Ameliorarea durerii
Oferind sprijin, perna Ortorex stimulează fluxul sanguin. Aceasta ajută la ameliorarea durerii în tot corpul.
Eliberarea tensiunii

Designul cu unghi de 30° ameliorează eficient stresul și relaxează mușchii.

Lățime reglabilă

Cureaua cu velcro permite reglarea lățimii pe măsură ce crește burta.

Multifuncțional

Perna noastră poate fi așezată sub cap și picioare sau poate fi folosită pentru alăptare.

Mai multe motive pentru a iubi perna noastră
Ușor
Compact
Capac detașabil
Mașină de spălat
Rezistent la acarieni
Nu dăunează pielii
4.58
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. E******n (cumpărător verificat)

  România

  Oferă un nivel ridicat de asistență. Se simte în siguranță atunci când este în jurul meu și al burții mele. Îl folosesc în fiecare seară pentru a dormi și mă ajută. Încă mă rostogolesc pe spate, dar este încă confortabil.

 2. G***e (cumpărător verificat)

  România

  Mie mi-a fost foarte greu să dorm pe o parte când eram însărcinată. Această pernă a făcut o diferență uriașă. Îți susține atât spatele, cât și burta. Am născut acum 2 luni, dar continui să o folosesc. Am constatat că m-a ajutat în timpul recuperării. 5/5

 3. D**e (cumpărător verificat)

  România

  Această pernă m-a salvat! Mă învârteam toată noaptea înainte și mă trezeam cu dureri de șold din cauza presiunii asupra nervului sciatic. Dar acum chiar pot sta într-o singură poziție toată noaptea! Și oferă un sprijin minunat, așa că acum mă trezesc fără dureri de spate și de șold.

 4. P******a (cumpărător verificat)

  România

  Sunt însărcinată în 19 săptămâni și am deja multe dureri de spate. Am cumpărat o pernă pentru tot corpul și nu a funcționat pentru mine, deoarece era prea mare și voluminoasă și nu mă puteam mișca așa cum îmi doream. Această pernă este perfectă! Este super confortabilă, exact cât trebuie de fermă și moale. Îmi oferă posibilitatea de a mă întoarce cu ușurință pe o parte și îmi oferă un sprijin excelent pentru spate și burta în creștere. Produs uimitor!!!

 5. C*****a (cumpărător verificat)

  România

  De înaltă calitate. Țesătura este foarte moale și confortabilă, iar umplutura este din bumbac. Îmi place foarte mult modelul foarte drăguț. Perna face o treabă excelentă pentru a mă menține confortabil când stau jos sau întinsă.

 6. N***e (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place această pernă. De asemenea, este foarte drăguț că a venit cu o pernă în plus. Îmi oferă o ușurare imediată a spatelui meu atunci când stau pe canapea. Oferă suportul confortabil de care am nevoie pe burtă și pe spate. Cu siguranță merită să cumpărați!!!

 7. K***n (cumpărător verificat)

  România

  Am cumpărat această pernă în timpul celui de-al doilea trimestru, și a fost un salvator de viață!!! M-am luptat cu dureri de spate și sciatică, iar această pernă este singurul motiv pentru care reușesc să mă simt suficient de confortabil pentru a dormi. Nu pot să o recomand îndeajuns.

 8. F***h (cumpărător verificat)

  România

  Mă lupt să dorm pe o parte în timpul sarcinii. Toate pernele de sarcină pe care le-am cumpărat nu au funcționat pentru mine. Dar aceasta este un schimbător de joc! Pot să mă răsucesc și să mă întorc pe tot parcursul nopții! Cuișoarele sunt moi și oferă un sprijin mare pentru burtă pe ambele părți. A++

 9. C****y (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place acest suport de pernă. Mă ajută cu durerile de spate și mă face foarte confortabil în timpul nopții. Îmi place, de asemenea, că nu ocupă mult spațiu și este ușor de întreținut. O recomand cu mare drag tuturor!

 10. I***e (cumpărător verificat)

  România

  Acesta este un salvator de viață pentru sarcina mea! Susține foarte bine în jurul burții și al spatelui și înlătură o mulțime de presiune. Îmi place la nebunie! A devenit mult mai ușor să adorm. Vă mulțumesc foarte mult!!!