Farfurie Din Bambus Pentru Bebelusi Cu Aspiratie Din Silicon Si Set De Lingura

390.00 lei

Farfurie Din Bambus Pentru Bebelusi Cu Aspiratie Din Silicon Si Set De Lingura

390.00 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Faceți înțărcarea ușoară, sigură și fără probleme!

Farfuria Ortorex Farfurie Pentru Copii a fost special concepută ca un set de hrănire pentru copiii mici. Poate fi folosită ca o farfurie de antrenament atunci când vă învățați copilul să se autoalimenteze, reducând astfel stresul părinților. În plus, farfuriile noastre sunt perfecte pentru utilizarea zilnică și nu dăunează pielii sensibile a copilului dumneavoastră, spre deosebire de vasele din plastic.

100% bambus
Vesela noastră pentru copii este fabricată din bambus natural, care este vegan și biodegradabil. De asemenea, este rezistent și ajută la protejarea farfuriilor împotriva deteriorării prin aruncare sau cădere. În plus, bambusul rezistă bine la pete și mirosuri, alături de faptul că este rezistent la apă.
Îmbunătățirea autoalimentării
Seturile de farfurii și linguri Ortorex sunt concepute cu forme de animale și culori drăguțe. Atrăgând interesul și atenția copilului dumneavoastră, acestea facilitează obișnuirea copilului mic cu mâncatul independent și dezvoltarea abilităților motorii fine în timp ce se bucură de o masă.
Siguranță pentru copii
Materialul din bambus este rezistent la căldură, ceea ce înseamnă că împiedică bebelușii să se scalde accidental cu degetele lor delicate. În plus, vârfurile moi din silicon de pe fiecare lingură și furculiță asigură o senzație delicată pentru gingiile de dentiție.
Ușor pentru copii mici

Seturile de linguri ergonomice se potrivesc degetelor mici, în timp ce numeroasele margini curbate cu unghiuri ale farfuriilor permit o colectare fără efort.

Rămâneți pe loc și antiderapant

Cupa de aspirație permite ca farfuria să fie fixată ferm pe suprafață pentru a preveni căderea alimentelor pe masă sau pe podea.

Dieta sănătoasă

Farfuriile noastre sunt împărțite în 2-3 secțiuni pentru porții ideale și mese echilibrate.

Mai multe motive pentru a iubi farfuriile noastre
Ușor
Portabil
Hipoalergenic
Fără toxine
Ecologic
Spălabil de mână
4.73
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. B***y (cumpărător verificat)

  România

  Farfuria mea preferată pentru bebeluși dintotdeauna! Se lipește bine de scaunul înalt și de masă și face ca fiecare masă să fie atât de plăcută din punct de vedere estetic.

 2. G***g (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place! Ar fi trebuit să iau fiecare formă, pe care o voi… Îmi place aspectul de lemn. Aspirația este puternică și super ușor de eliberat.

 3. T***e (cumpărător verificat)

  România

  Nepotul meu se bucură foarte mult de această farfurie divizată, iar aspirația este foarte bună. Uneori aleg să îndepărtez aspirația și farfuria încă stă frumos pe masă.

 4. M**k (cumpărător verificat)

  România

  Mamelor, nu veți regreta că le cumpărați! Sunt absolut adorabile și fac ca pentru un copil mic să fie interesant să mănânce din ele. Absolut o achiziție excelentă!!!

 5. I***a (cumpărător verificat)

  România

  De câteva luni folosesc această placă de 3 ori pe zi. Are în continuare o aspirație foarte puternică și arată perfect, fără pete de mâncare sau decolorare. Iar bebelușului meu îi place să mănânce din ea. Cu siguranță aș dori să mai cumpăr una cu o formă diferită pentru a o face mai interesantă pentru băiatul meu.

 6. C***a (cumpărător verificat)

  România

  Merită banii. Fiul meu și cu mine iubim aceste farfurii drăguțe, adorabile și de mare calitate. Aspirația funcționează bine, dar puteți folosi farfuria și fără ea. Este ușor de spălat și de îngrijit, de asemenea! Cu siguranță vreau să cumpăr mai multe din aceste farfurii adorabile din lemn!

 7. R****e (cumpărător verificat)

  România

  Funcționează foarte bine pentru micuțul meu! Îi place să ridice farfurii și să arunce totul. Nu și cu aceste farfurii! Vă mulțumesc foarte mult și vă recomandăm cu mare drag!

 8. F***a (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place că aspirația se lipește cu adevărat. Designul este super drăguț & este fabricat din materiale non-toxice. Singurul dezavantaj este că nu se poate spăla în mașina de spălat vase

 9. M*a (cumpărător verificat)

  România

  Aspirație care chiar funcționează! Copilul meu cel mic și-a dat seama de majoritatea plăcilor de aspirare, dar nu și de aceasta. Ușor de spălat și o folosim pentru aproape fiecare masă.

 10. L****y (cumpărător verificat)

  România

  Bambusul și această aspirație merită banii! 10/10 plăci!