Suport Pentru Gleznă

Prețul inițial a fost: 113.00 lei.Prețul curent este: 74.99 lei.

Reduceri!

Suport Pentru Gleznă

Prețul inițial a fost: 113.00 lei.Prețul curent este: 74.99 lei.

Nu uitați să verificați dimensiunea în pagina noastrăDimensiune Diagramă
Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Ajută-ți gleznele slăbite!

Suportul pentru gleznă Ortorex menține stabilitatea articulației pentru a preveni răsucirea laterală. De asemenea, asigură o compresie ușoară direcționată. Ca urmare, suportul nostru pentru gleznă ajută la ameliorarea durerii și la accelerarea recuperării după o accidentare sau o intervenție chirurgicală.

Ameliorarea durerii
Suportul nostru pentru gleznă păstrează căldura corpului pentru a încălzi articulația și stimulează circulația sângelui. Acest lucru reduce durerea cauzată de artrită, entorse, umflături, tendinită achileană sau alte boli.
Prevenirea rănilor
Purtarea gleznei noastre asigură o potrivire perfectă și previne deplasările articulare. Acest lucru, la rândul său, ajută la evitarea posibilelor microtraumatisme.
Recuperare rapidă
Menținând articulația gleznei la locul ei și menținându-i stabilitatea, suportul Ortorex reduce tensiunea asupra acesteia. Aceasta face ca mușchii să se dezvolte mai ușor, deoarece sunt mai puțin solicitați. Ca urmare, acest suport facilitează realizarea unei reabilitări mai ușoare.
Suport la 360°

Suportul nostru oferă o protecție completă a mușchilor și articulațiilor gleznei.

Potrivit pentru orice încălțăminte

Degetele și tocurile deschise fac ca suportul să se potrivească ușor oricărui pantof.

Bandă antiderapantă

Banda elastică împiedică alunecarea suportului pe picior.

Mai multe motive pentru a iubi sprijinul nostru
Respirabil
Subțire
Non-restrictiv
Lavabil
Călcarea umezelii
Nu dăunează pielii
Ghid de dimensiuni
supporteuukus
s/m33-371-43-6
l/xl38-425-87-10
2xl/3xl43-469-1111-13
4.73
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. A****s (cumpărător verificat)

  România

  Sunt atât de fericită că am găsit suportul pentru gleznă care chiar mi se potrivește. Ajută la menținerea umflăturilor și a durerii de picior la un nivel minim, astfel încât să pot dormi. Grozav.

 2. T*m (cumpărător verificat)

  România

  O apăsare plăcută, blândă și fermă pe zonele dureroase ale piciorului meu, oferind un sprijin minunat acolo unde am nevoie de el. Port aceste bretele toată ziua și nu provoacă disconfort ????

 3. S****e (cumpărător verificat)

  România

  Am avut o fasceită plantară severă cuplată cu tendinită achileană de mai multe luni. Am folosit aceste manșoane timp de aproximativ o săptămână și mă simt foarte bine pe ele. Am un loc de muncă care îmi cere să stau în picioare toată ziua și merg pe jos cinci sau șase mile la serviciu în fiecare zi, de asemenea. Așa că bietele mele picioare suportă multe abuzuri și au dureri aproape tot timpul. Ieri, pentru prima dată de când am dezvoltat fasceita, mi-am dat seama la sfârșitul zilei că de fapt nu aveam nicio durere. Aș recomanda.

 4. K***n (cumpărător verificat)

  România

  Le-aș sfătui pe acestea pentru oricine suferă de probleme la picioare. Eu am neuropatie, iar acestea funcționează foarte bine pentru mine.

 5. P**e (cumpărător verificat)

  România

  În comparație cu toate celelalte glezne pe care le-am cumpărat, aceasta este perfectă. Compresie potrivită, susținere bună care nu este prea rigidă sau slăbită și respirabilă. De asemenea, rămâne la locul ei foarte bine și nu se rulează sau se încrețește pe margini, așa cum fac multe altele. 100% mulțumit.

 6. A**n (cumpărător verificat)

  România

  Aceste suporturi funcționează! Se potrivesc bine, cu suficientă elasticitate pentru a se potrivi oricărui picior sau gleznă. Pot fi spălate ușor de mână și uscate la aer.

 7. B*****m (cumpărător verificat)

  România

  Doamne, e fantastic! Țesătura este extensibilă. Acum, restul piciorului meu nu se mai umflă și nu mă mai doare din cauza faptului că este prea strâns! Foarte recomandat!

 8. H***y (cumpărător verificat)

  România

  Mi-am luxat zona interioară a gleznei, iar doctorul a spus că va dura între 3 și 6 luni să se vindece, dar trebuie să port o orteză. Am încercat mai multe, dar toate nu se potriveau bine. Fără nicio orteză, durerea era îngrozitoare. Am trecut la aceasta și nu numai că este confortabilă, dar îmi pot simți glezna vindecându-se!!! Acest suport mă salvează cu adevărat!!!

 9. L***y (cumpărător verificat)

  România

  Mă recuperez de sciatică. Nu aș putea alerga fără aceste manșoane de gleznă! Cred că mă vor ajuta și să mă protejez de orice leziune ulterioară la glezne. Vă mulțumesc foarte mult!

 10. R***y (cumpărător verificat)

  România

  Ținere și susținere plăcută, dar inconfortabilă după o zi lungă de lucru cu amănuntul în picioare. Partea de jos a piciorului meu se cam freacă de ea toată ziua.