Corector De Postură Inteligent Pentru Cocoașa Gâtului

Prețul inițial a fost: 263.00 lei.Prețul curent este: 174.99 lei.

Reduceri!

Corector De Postură Inteligent Pentru Cocoașa Gâtului

Prețul inițial a fost: 263.00 lei.Prețul curent este: 174.99 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Aliniați-vă postura și spuneți adio durerilor cronice de spate!

Corectorul de postură Ortorex este proiectat în mod inovator pentru a vă salva de spatele curbat și dureros. Acesta vă schimbă poziția corpului, eliminând presiunea asupra cutiei toracice și favorizând circulația sângelui, o digestie bună și o respirație ușoară. Ajutând la insuflarea obiceiului de a păstra o postură sănătoasă, dispozitivul nostru nu vă va provoca iritații sau iritații la nivelul pielii, deoarece este fabricat din silicon de calitate alimentară.

Prevenirea durerii
O postură proastă poate provoca dureri de cap, disfuncții ale coloanei vertebrale, oboseală musculară și dureri de spate. Păstrând alinierea corectă a spatelui, dispozitivul nostru ajută la creșterea nivelului de energie și a stării de bine, reducând semnificativ riscurile afecțiunilor menționate mai sus.
Stimularea imaginii de sine
Încurajându-vă să stați în poziție verticală și alertă, dispozitivul nostru vă sporește încrederea și stima de sine. O postură bună creează hormoni în creier care vă fac să vă simțiți mai sigur pe dumneavoastră. În plus, o poziție cu bărbia în sus și pieptul în jos vă face să arătați și să vă simțiți încrezător la nivel psihologic.
Îmbunătățirea posturii
Corectorul Ortorex adoptă un cip încorporat și o funcție de recunoaștere a gesturilor care vă scanează postura. Atunci când vă cocoșați, acesta vibrează, indicându-vă că trebuie să vă ghidați corpul înapoi în poziția corectă. La rândul său, memoria dvs. musculară învață să vă mențineți o postură bună chiar și atunci când nu purtați dispozitivul.
Control inteligent

Corectorul de postură Ortorex afișează unghiul de deviație pentru monitorizare în timp real.

Ușor de utilizat

Pur și simplu încărcați dispozitivul nostru, puneți-l pe umeri și porniți-l cu o simplă apăsare de buton pentru a începe corecția.

Contur ergonomic

Dispozitivul nostru este elastic, ceea ce îl face ușor de ajustat pe gât și umeri.

Mai multe motive pentru a iubi dispozitivul nostru
Ușor
Portabil
Flexibil
Nu dăunează pielii
Specificații
Dimensiuni:
7,28x5,7x0,78 inch (18,5x14,5x2 cm)
Greutate:
0,19 lbs (90 g)
Intrare nominală:
5V/1A
Putere nominală:
0.4 W
Capacitatea bateriei:
200 mAh
Alimentarea cu energie:
USB
4.70
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. A****n (cumpărător verificat)

  România

  Am luat acest lucru pentru fiica noastră, deoarece ne-am săturat să-i tot amintim să stea dreaptă. Este mic și compact, greu de observat când îl poartă. Nu pot spune că îi place ideea unui astfel de memento, dar am observat o diferență semnificativă în postura ei de ședere.

 2. F****r (cumpărător verificat)

  România

  Sunt profesor și am o postură oribilă din cauza faptului că stau aplecat pe laptop. Am fost încântat să încerc acest lucru și face o treabă excelentă. Am observat că am fost mult mai conștient de postura mea doar după o singură utilizare. Un dispozitiv grozav.

 3. L***e (cumpărător verificat)

  România

  Acest lucru m-a ajutat să fiu mai conștient de postura mea. Destul de simplu de utilizat. Deja văd că postura mea se îmbunătățește în timp ce lucrez. Sunt nerăbdător să văd cum va evolua pe termen lung. Vă mulțumesc.

 4. D****n (cumpărător verificat)

  România

  Îmi făceam griji că acest lucru îmi va deranja gâtul, dar abia dacă observ că este acolo. Foarte ușor și convenabil. Nu aș putea fi mai fericit cu achiziția!

 5. B**t (cumpărător verificat)

  România

  Am cumpărat acest dispozitiv pentru soția mea care lucrează de acasă și stă în fața calculatorului toată ziua și i-a plăcut foarte mult! Dispozitivul este ușor și funcționează cu adevărat. Ea îl folosește de câteva ori pe săptămână și este o modalitate excelentă pentru amândoi de a fi mai atenți la postura noastră.

 6. C******e (cumpărător verificat)

  România

  Întotdeauna m-am luptat cu o postură bună și am încercat atât de multe aparate de corecție a posturii, dar erau atât de incomode. Acesta este atât de simplu de purtat și atât de ușor de utilizat. Este aproape de neobservat! Funcționează ca prin magie și nu am nicio plângere în legătură cu el!

 7. S***n (cumpărător verificat)

  România

  Funcționează bine. Nu am avut niciodată probleme cu faptul că corectorul meu de postură a căzut sau a alunecat. Destul de confortabil de purtat. Aș cumpăra din nou.

 8. T***r (cumpărător verificat)

  România

  Acest dispozitiv arată bine și este ușor de utilizat. Zbârnâie foarte mult, dar cred că asta se datorează faptului că trebuie să fiu foarte mult cocoșat. Excelent memento.

 9. T***a (cumpărător verificat)

  România

  Acest corector de postură inteligent poate monitoriza coloana noastră vertebrală. Dacă ne aplecăm, acesta va vibra pentru a ne reaminti să stăm drepți. De asemenea, arată pe micul ecran înclinarea unghiului gâtului. Până acum, totul este bine. Ar recomanda

 10. L***a (cumpărător verificat)

  România

  Acest dispozitiv este foarte bun, ne poate îmbunătăți postura în doar 2 săptămâni și ne face să arătăm mai sănătoși și mai eleganți. După aceste câteva zile de utilizare, durerile și durerile de la nivelul gâtului și al coloanei vertebrale s-au redus. Acest dispozitiv este foarte util pentru a-mi menține sănătatea. De asemenea, este mic, ceea ce îmi permite să îl port cu ușurință peste tot. Îmi place.