Picior Reglabil Pentru Picior De Cădere A Piciorului Picior Sus Afo Brace

Prețul inițial a fost: 270.00 lei.Prețul curent este: 134.99 lei.

Reduceri!

Picior Reglabil Pentru Picior De Cădere A Piciorului Picior Sus Afo Brace

Prețul inițial a fost: 270.00 lei.Prețul curent este: 134.99 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Confort și ușurare zi și noapte

Această orteză revoluționară oferă o îmbunătățire vizibilă a mersului, care oferă sprijin pentru piciorul căzut sau alte afecțiuni similare. Construită cu material de catifea durabil, prietenos cu pielea și burete sandwich, orteza este mai confortabilă și mai respirabilă pentru o utilizare zilnică de lungă durată. Este ușoară și oferă un confort maxim, spre deosebire de alte orteze voluminoase.

Ușurare instantanee
Produsul nostru vă menține piciorul întins și ameliorează durerea.
Proiectare ergonomică
Ortorex Suport Pentru Picioare are o atelă flexibilă la nivelul gleznei, care poate fi ajustată de la 90 la 85 de grade pentru un confort maxim și o recuperare optimă.
Ușor de reglat
Ortorex AFO Brace vine cu o căptușeală din spumă moale și respirabilă care vă oferă un efect de amortizare.
Curele reglabile

O curea oferă tensiune, iar cealaltă compresie pentru a susține glezna.

Căptușeală căptușită

Ortorex AFO Brace vine cu o căptușeală din spumă moale și respirabilă care vă oferă un efect de amortizare.

Versatilitate

Potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Mai multe motive pentru a iubi suportul nostru pentru picioare
Ușor
Reversibil
Potrivire universală
Prietenos cu pielea
Tug-Proof Cosure
4.56
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. M**a (cumpărător verificat)

  România

  Este foarte bun de purtat în timp ce dormiți, deoarece menține piciorul în poziția corectă de îndoire pentru ameliorarea durerii. Am putut să mă trezesc dimineața și să pun piciorul pe podea fără să mă doară. Merită banii

 2. R****l (cumpărător verificat)

  România

  Ar recomanda această orteză pentru a ajuta la vindecarea durerii plantare. Durerea este cu siguranță mult mai bună după ce am folosit-o. Iar orteza este moale și confortabilă.

 3. N***k (cumpărător verificat)

  România

  Ameliorează durerea chiar dacă nu credeți că funcționează. Am avut dureri atât de mari cu călcâiul meu timp de luni de zile încât nu pot merge deloc pe picior. Am cumpărat această mică orteză și în câteva ore durerea mea a dispărut. Astăzi a fost prima zi după luni de zile în care m-am trezit putând să merg corect fără durere. Sunt atât de recunoscător pentru acest produs. Recomand cu mare drag.

 4. A***x (cumpărător verificat)

  România

  Am încercat acest aparat doar o singură dată, aseară, dar sunt profund impresionată. Mi-a ținut piciorul flexat în sus. Dar da, este nevoie de câteva minute pentru a te obișnui cu ea. Oricum… ESTE GROZAV!!!

 5. S****t (cumpărător verificat)

  România

  Aceasta este o schimbare de joc! A făcut o mare diferență pentru mine. Îl port la culcare până când mă trezesc la un moment dat în mijlocul nopții. Dacă abia începi să te lupți cu fasceita plantară, acționează acum și obține această orteză!

 6. K**r (cumpărător verificat)

  România

  Această atelă este ușor de utilizat și confortabilă. Curelele cu velcro pot fi ajustate cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră de sprijin și flexie a piciorului dorit. Velcro-ul este super rezistent și nu renunță la aderență, ceea ce este grozav pentru atunci când este purtată în timpul somnului. Folosesc atelia de aproape o lună și am redus durerea atunci când merg prima dată dimineața. Recomand cu mare drag acest produs ?

 7. D****e (cumpărător verificat)

  România

  Un dispozitiv excelent pentru durerile de picior și gleznă de dimineață! Este confortabil pentru a dormi cu el și mi-a ajutat piciorul de la atât de multă durere.

 8. A***e (cumpărător verificat)

  România

  O orteză confortabilă, îmi menține piciorul flexat fără a fi incomod. Este nevoie de ceva timp pentru a te obișnui cu senzația, dar funcționează.

 9. V****r (cumpărător verificat)

  România

  Am fost sceptic în legătură cu un produs pentru a corecta fasciita plantară, dar în mod surprinzător a funcționat. Trebuie să îl folosești în fiecare noapte până când ajută la întinderea tălpii piciorului. Fasceita plantară nu a revenit- dar este bine de știut că am o soluție dacă se va întâmpla din nou.