Banda de Kinesiologie

210.00 lei270.00 lei

Banda de Kinesiologie

210.00 lei270.00 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Nu mai suferiți de leziuni continue! Pune capăt durerii și ajută-ți mușchii să se vindece mai repede cu banda de kinesiologie!

Banda kinesiologică este o bandă elastică pentru corp cu un adeziv puternic la un capăt, menită să se lipească de piele și să o întindă. Aceasta trage straturile superioare ale pielii, creând mai mult spațiu între dermă și mușchi. Acest spațiu ușurează presiunea asupra canalelor limfatice din zonă și creează mai mult spațiu pentru fluxul limfatic. Astfel, oferind un drenaj limfatic mai bun printr-o zonă afectată. Spațiul sporit permite mușchilor o mai mare contractilitate, ceea ce duce la o mai bună performanță musculară. Rezultatele finale sunt reducerea oboselii musculare, creșterea amplitudinii de mișcare și o mai bună calitate a contracției musculare.

Beneficiile utilizării benzii kinesiologice:

 • Ameliorarea durerii
 • Recuperarea vânătăilor și a rănilor
 • Reducerea inflamației și a umflăturilor
 • Recuperarea și susținerea mușchilor și a articulațiilor
 • Prevenirea spasmelor
 • Prevenirea viitoarelor leziuni
 • Îmbunătățirea performanțelor atletice

Banda poate fi întinsă până la 70% din lungimea sa de repaus. Se întinde cu ușurință și vă ajută să vă oferiți un nivel de susținere, confort și relaxare de neegalat pentru mușchii și articulațiile dumneavoastră. De asemenea, este impermeabilă, respirabilă și ușoară și nu vă inhibă întreaga gamă de mișcare. Benzile de bandă pretăiate sunt specificate pentru o gamă largă de părți ale corpului. Banda kinesiologică este destinată întreținerii preventive și poate fi utilizată pentru o mare varietate de aplicații. De exemplu, pentru antrenamente mai bune, alergare activă, un meci de volei, o cursă de ciclism sau alte activități sportive.

BENEFICII CHEIE

✔️ TRATAMENT EFICIENT DE TERAPIE FIZICE – Oferă mușchilor și articulațiilor suport, stabilitate și decompresie pentru a face față unei multitudini de răni, relaxa mușchii, reduce inflamația și îmbunătățește performanța atletică.

✔️ ECONOMIC — Mai economic în timp decât alte modalități. Este ușor de aplicat și poate fi folosit pe o perioadă mai lungă de timp.

✔️ UTILIZAT PENTRU O VARIITATE DE APLICAȚII — Poate fi folosit pentru orice parte a corpului și are o mare varietate de aplicații: în timpul și după antrenament, alergare, ciclism, jocuri sportive și multe altele.

4.67
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 3 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. K******e (cumpărător verificat)

  România

  Nu se dezlipește. Mi se pare foarte utilă

 2. G***y (cumpărător verificat)

  România


  Excelent pentru antrenamente! Bandă de înaltă calitate!

 3. D***l (cumpărător verificat)

  România


  Mare întindere și aderență! Funcționează bine pentru mine și pentru articulațiile mele.