Umidificator De Aer Portabil Reîncărcabil

278.00 lei

Umidificator De Aer Portabil Reîncărcabil

278.00 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Împrospătați-vă aerul, stimulați-vă nivelul de energie și păstrați-vă casa sănătoasă!

Umidificatorul de aer ORTOREX™ face ca aerul curat să fie ușor de respirat pentru persoanele care își fac griji cu privire la calitatea aerului din casele lor. Acest dispozitiv compact de 750 ml promovează o respirație sănătoasă și ușoară prin umidificarea și ionizarea optimă a aerului din jurul dumneavoastră. Încorporarea umidificatorului nostru în viața de zi cu zi are nenumărate beneficii pentru sănătatea dumneavoastră:

 • Ameliorează simptomele de alergie
 • Previne simptomele de răceală și gripă
 • Ucide bacteriile și virușii
 • Elimină afecțiunile iritante, cum ar fi congestia și sinuzita
 • Îndepărtează mirosurile neplăcute
 • Crește concentrarea și îmbunătățește starea de spirit
 • Vă face să vă simțiți energic și revigorat
 • Ajută la rezolvarea problemelor de somn

Unul dintre celelalte beneficii ale utilizării constante a umidificatorului de aer ORTOREX™ este eficiența sa în tratarea uscăciunii pielii, a nasului, a buzelor și a gâtului. Prin îmbunătățirea umidității mediului în care ne aflăm, facem ca aerul să fie mai puțin agresiv pentru organism. Este completarea perfectă a regimului dumneavoastră de frumusețe și vă poate ajuta să vă hrăniți și să vă hidratați pielea.

Umidificatorul de aer ORTOREX™ este disponibil în 4 culori frumoase și are o lumină de noapte cu LED colorată, care este plăcută la vedere. Difuzorul produce o ceață rece în timp ce elimină mirosurile și mirosurile rele, adăugând o aromă încântătoare. Butonul tactil sensibil vă ajută să schimbați cu ușurință modurile de lucru ale umidificatorului. Vă puteți bucura de modul de pulverizare continuă sau intermitentă, reglându-l în funcție de preferințele dvs. Dispozitivul se oprește automat atunci când nivelul apei este scăzut și dispune de o funcționare automată de 5 ore pentru modul de pulverizare continuă și de 7 ore pentru modul de pulverizare intermitentă. Designul său portabil și ușor îl face ideal pentru utilizare la birou, acasă sau în mașină. Bucurați-vă de hidratare continuă oriunde mergeți!

BENEFICII CHEIE:

✔️ PURIFICĂ EFICIENT AERUL – Cea mai nouă tehnologie ultrasonică cu nano ceață a dispozitivului umidifică și ionizează eficient aerul. S-a dovedit că ameliorează simptomele asociate cu răcelile, gripa și virușii. De asemenea, este recomandat pentru tratarea uscăciunii pielii, a nasului, a buzelor și a gâtului.

✔️ OFERĂ 2 MODURI DE BRUMĂ – Bucurați-vă de modul de pulverizare continuă sau intermitentă, reglându-l în funcție de preferințele dvs.

✔️ UȘOR DE UTILIZAT – Umpleți rezervorul umidificatorului de 750 ml cu apă și apăsați butonul de funcționare. Funcționează cu filtre de bumbac de 8*150mm (trebuie schimbate cel puțin o dată la trei luni).

✔️ PORTABIL ȘI UȘOR – Designul compact îl face gadgetul perfect pentru a fi împachetat și transportat cu dvs. oriunde.

✔️ CREEAZĂ LUMINĂ AMBIENTALĂ – Vine în culori atmosferice reci care vă calmează mintea, corpul și spiritul. Lumina blândă este, de asemenea, ideală pentru dvs. dacă preferați lumina scăzută în timp ce dormiți.

✔️ BATERIE DE 2000mAh ȘI ALIMENTAT PRIN USB – Pentru mai multă comoditate, poate fi încărcat cu ajutorul unui cablu USB. Este nevoie de 3,5 ore pentru a încărca complet bateria de 2000mAh.

✔️ FĂRĂ ZGOMOT – Nivelul de zgomot este redus pentru o umidificare silențioasă, astfel încât să nu vă deranjeze în pat, la muncă sau în timpul studiului.

4.20
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 5 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. G***s (cumpărător verificat)

  România


  Acesta este un lucru genial. Are nevoie de puțină încărcare cu apă în rezervor înainte de a începe să funcționeze. Va comanda mai multe. Umidificator excelent!

 2. E***a (cumpărător verificat)

  România


  Umidificator excelent!!! Funcționează bine, familia mea îl adoră. Arată foarte frumos și el. Vă mulțumim!

 3. P***r (cumpărător verificat)

  România

  Minunat!!!

 4. I***o (cumpărător verificat)

  România

  Toate corespund descrierii, a venit repede.

 5. P***e (cumpărător verificat)

  România


  Produsul este foarte frumos, exact așa cum a fost anunțat. Recomand acest umidificator oricui!!!