Umidificator Purificator De Aer

225.00 lei

Umidificator Purificator De Aer

225.00 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Câștigați mai multă energie, simțiți-vă calm și odihnit cu umidificatorul și purificatorul de aer Ortorex, toate într-unul singur!

Purificatorul de aer cu umidificator ORTOREX™ face aerul curat ușor pentru persoanele care își fac griji pentru calitatea aerului din casele lor. Acest dispozitiv compact promovează respirația sănătoasă și ușoarăprin umidificarea și ionizarea optimă a aerului din jurul tău. Încorporarea unui umidificator în viața de zi cu zi are nenumărate beneficii pentru sănătatea ta.

Umidificatorul nostru ajută la atenuarea simptomelor alergice, la prevenirea simptomelor răcelii și gripei, ucide bacteriile și virușii și elimină condițiile iritante precum congestia și sinuzita. Prin creșterea umidității aerului, acest dispozitiv ajută, de asemenea, la creșterea concentrației, la îmbunătățirea stării de spirit și lasă te simți energic și împrospătat.

Unul dintre celelalte beneficii ale utilizării constante a umidificatorului ORTOREX™ este eficiența acestuia în tratarea pielii, nasului, buzelor și gâtului uscat. Prin îmbunătățirea umidității mediului în care ne aflăm, facem ca aerul să fie mai puțin agresiv pentru organism. Este completarea perfectă a regimului dumneavoastră de înfrumusețare și vă poate ajuta să vă hrăniți și să vă hidratați pielea.

Purificatorul de aer ORTOREX™ are un design tricolor simplu și elegant, care este plăcut la vedere și are o lumină caldă și romantică. Difuzorul produce o ceață rece, eliminând în același timp mirosurile și mirosurile neplăcute și adăugând o aromă încântătoare. Butonul tactil sensibil vă ajută să schimbați rapid modurile de lucru ale umidificatorului. Vă puteți bucura de modul de pulverizare continuă sau intermitentă, reglându-l în funcție de preferințele dvs. Dispozitivul se oprește automat atunci când nivelul apei este scăzut și dispune de o oprire automată de 4 ore pentru modul de pulverizare continuă și de 6 ore pentru modul de pulverizare intermitentă. Designul său portabil și ușor îl face ideal pentru utilizare la birou, acasă sau în mașină. În plus,se încarcă cu ajutorul unui cablu USB, astfel încât vă puteți bucurade o hidratare continuă oriunde vă aflați!

BENEFICII CHEIE:

✔️ PURIFICĂ EFICIENT AERUL — Cu cea mai nouă tehnologie cu ultrasunete nano ceață, dispozitivul umidifică și ionizează eficient aerul. S-a dovedit că ameliorează simptomele asociate cu răceala, gripa și virușii. De asemenea, recomandat pentru tratarea uscăciunii pielii, nasului, buzelor și gâtului.

✔️ DISPUNE DE 2 MODURI DE CEAȚĂ — Bucurați-vă de modul de pulverizare continuă sau intermitentă, ajustându-l după preferințele dvs.

✔️ CREAȚI LUMINĂ AMBIANTĂ — Vine în culori atmosferice reci care îți calmează mintea, corpul și spiritul. Lumina moale este, de asemenea, ideală pentru tine dacă preferi lumina slabă atunci când dormi.

✔️ UȘOR DE UTILIZAT — Doar umpleți rezervorul de umidificator de 300 ml cu apă, conectați-l la un cablu USB și apăsați butonul de operare.

✔️ PORTABILE ȘI UȘOARĂ — Designul compact îl face gadgetul perfect de împachetat și transportat pentru a-l lua cu tine oriunde.

✔️ FUNCȚIONARE ȘOPTĂ – Nivelul de zgomot este redus pentru o umidificare silențioasă, astfel încât să nu vă deranjeze patul, timpul de lucru sau timpul de studiu.

DIMENSIUNEA PRODUSULUI:

4.60
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 5 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. E***y (cumpărător verificat)

  România


  O liniște uimitoare! Când funcționează, nu-i veți observa deloc prezența. Este atât de liniște! Nu s-a auzit niciun zgomot brusc de apă. A fost liniște tot timpul. Foarte recomandat!!!

 2. F***a (cumpărător verificat)

  România

  Un dispozitiv personal bun, nu vă așteptați să umezească o cameră întreagă, dar dacă este aproape de fața dumneavoastră, atunci funcționează perfect.

 3. I***n (cumpărător verificat)

  România


  Am alergii și noaptea am nevoie doar de puțină umezeală pentru a dormi. Așa că îmi pun în funcțiune micul meu difuzor la culcare și pot adormi imediat. Chiar dacă mă uit la televizor și mă simt sufocată, este atât de portabil încât îl pot muta oriunde vreau și îl pot folosi pentru un confort imediat. O achiziție excelentă, l-aș recomanda oricui.

 4. D***d (cumpărător verificat)

  România

  Aș fi vrut să fie un pic mai mare, dar face ceea ce trebuie să facă fără probleme și sunt mulțumit de ea. Luminile sunt, de asemenea, drăguțe.

 5. V****r (cumpărător verificat)

  România


  Folosesc acest lucru în fiecare zi. De asemenea, este foarte portabil, atâta timp cât aveți un USB în apropiere. Nu este foarte caldă, totuși, dar nu mă deranjează. De asemenea, este ușor de reumplut cu apă. Copiii mei îl adoră.