Pătură cu greutate Pătură de calmare a gravității de calmare

Pătură cu greutate Pătură de calmare a gravității de calmare

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Trimiteți-mi un e-mail când stocul este disponibil

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Stres mai puțin, somn bine, trezire fericită!

Vă prezentăm calmul, relaxarea și o îmbrățișare mare, toate învelite într-o pătură confortabilă. Pătura cu greutate Silentnight Wellbeing Weighted Blanket este terapia naturală a somnului în cea mai bună formă. Utilizând terapia revoluționară „Deep Touch Pressure Stimulation” – cunoscută pentru eliberarea unui sentiment de seninătate și calm – buzunarele compacte cusute distribuie greutatea uniform pe întregul corp, creând un efect calmant, de îmbrățișare.Beneficiile utilizării unei pături cu greutăți:

 • oferă o senzație caldă de bunăstare și siguranță
 • ajută la reducerea sau ameliorarea anxietății
 • ajută în cazul insomniei sau al tulburărilor de somn

O pătură ponderată este ca o pătură obișnuită, cu excepția faptului că are microperle de sticlă cusute în interior pentru a-i conferi un plus de greutate atunci când o trageți în jurul dvs. Pătura este construită cu un înveliș de bumbac matlasat și oferă o respirabilitate excelentă pentru a vă menține răcoarea în lunile mai calde. Dar oferă și o izolație decentă atunci când temperaturile exterioare scad. Cusăturile în formă de grilă ajută la menținerea perlelor de sticlă distribuite uniform pe tot parcursul. Pătura ponderată este disponibilă în 2 dimensiuni pentru mărime individuală și utilizare comună (120x180cm / 48×72 inch și 150x200cm / 60×80 inch). De asemenea, puteți alege dintre 2 greutăți (7, și 9 kg / 15, și 20 de lire sterline). Masca de somn cu greutăți vine la pachet cu achiziția păturii.

Această pătură poate fi folosită nu numai în timpul somnului, ci și atunci când citiți sau vă uitați la televizor. Aruncați-o peste pat sau canapea atunci când trageți un pui de somn, sau pur și simplu îmbrățișați-vă cu un film.

BENEFICII CHEIE

✔️ Ușurează STRESSUL ȘI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE ANXIETIA – Oferă o stimulare prin presiune, similară cu presiunea unei atingeri profunde sau a unei îmbrățișări. Crește serotonina, o substanță chimică din organism care vă face să vă simțiți fericit și calm.

✔️ DORMIȚI MAI PROFUND – Promovează un somn mai odihnitor fără să transpiri. Funcționează mai bine decât orice altă rutină de relaxare înainte de culcare, liniștindu-vă până la somn.

✔️ OFERĂ O DISTRIBUȚIE EXCELENTĂ A GREUTAȚII – Dispune de deflectoare cusute dublu pentru ca mărgelele să își distribuie greutatea uniform pe corp.

✔️ RESPIRABILITATE ÎNALTĂ – Fabricat din bumbac matlasat, care este în mod natural rece la atingere, are proprietăți de reglare a temperaturii pentru a ajuta la prevenirea supraîncălzirii.

GHIDUL DIMENSIUNILOR

NOTĂ: Vă recomandăm să alegeți o pătură ponderată care să reprezinte aproximativ 10% din greutatea dvs. corporală. Nu vă faceți griji dacă este exact; în intervalul 7-12% este considerat bun.

4.61
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 23 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. K**e (cumpărător verificat)

  România

  Pătura rămâne pe loc toată noaptea și nu se strânge niciodată ca păturile normale. Este atât de relaxant să am greutatea suplimentară distribuită uniform peste mine. Produs grozav și calitate uimitoare, mulțumesc!

 2. S***k (cumpărător verificat)

  România

  Am cumpărat această pătură ca un cadou pentru tatăl meu și îi place absolut mult. Este plăcută și grea pe tine și te va face să dormi. Cu siguranță are un efect calmant.

 3. J**l (cumpărător verificat)

  România

  Recomand această pătură tuturor celor care suferă de lipsa de somn. În prima dimineață după ce am folosit-o m-am trezit și mi-am dat seama că am dormit toată noaptea fără să mă trezesc. Mi-a îmbunătățit semnificativ somnul.

 4. V****e (cumpărător verificat)

  România

  A trecut doar o săptămână de când mi-a sosit pătura, dar nu-mi vine să cred diferența. Am dormit enorm în fiecare noapte. Am probleme cu neliniștea, anxietatea și mă trezesc des. Nu aveam idee la ce să mă aștept, dar m-a ajutat în toate aceste domenii. Sunt foarte mulțumită de achiziția mea.

 5. M****a (cumpărător verificat)

  România

  Această pătură gravitațională este ADICTIVĂ!!! Nu mai pot dormi fără ea, este atât de caldă și confortabilă. Chiar îmi oferă un somn de mai bună calitate și chiar reduce durerile de spate. Foarte recomandat!

 6. D*****y (cumpărător verificat)

  România

  Am nopți neliniștite când sunt stresată, mă învârt în pat și mă trezesc de mai multe ori. Această pătură este perfectă pentru a mă ajuta în acest sens. Mă calmează și, datorită greutății, nu mă mai zvârcolesc atât de mult. O achiziție excelentă!!!

 7. W****w (cumpărător verificat)

  România


  Îmi place cum mă face să mă simt! Obișnuiam să mă trezesc în timpul nopții, dar asta nu se mai întâmplă de când am această pătură. Dorm atât de bine cu ea!!! Dacă doriți o pătură ponderată, aceasta este una foarte bună

 8. M****a (cumpărător verificat)

  România


  Sufăr de anxietate, așa că de aceea am comandat-o. M-am simțit puțin cam greu la început, dar la scurt timp după aceea, am început să mă relaxez profund și am adormit fără grijile obișnuite. Este excelent pentru anxietate și insomnie. Tocmai am comandat încă una!

 9. S****a (cumpărător verificat)

  România

  Senzație super confortabilă și moale. Atât de fericit cu acest lucru.

 10. D****e (cumpărător verificat)

  România


  Am un somn prost și mă trezeam constant. Nu mi-am dat seama cât de reconfortantă poate fi o pătură cu greutăți!!! Am observat cu adevărat că dorm mult mai bine cu greutatea adăugată. Și somnul meu pare mai profund acum. Recomandăm cu mare drag!