100% Latex Natural Pernă Ortopedică Pentru Dureri De Gât

870.00 lei

100% Latex Natural Pernă Ortopedică Pentru Dureri De Gât

870.00 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Perna ortopedică din latex este moale ȘI susține, astfel încât să dormi mai bine și amp; Treziți-vă fără durere!

Una dintre cele mai mari chei pentru un somn odihnitor este o pernă care îți susține în mod corespunzător gâtul. Din păcate, găsirea unei perne cu combinația potrivită de confort și sprijin poate fi foarte dificilă. Cele mai multe perne de susținere sunt prea dure, iar cele mai obișnuite perne sunt prea moi și oferă puțin sau deloc sprijin.

Această pernă ortopedică special concepută realizează echilibrul perfect între confort și sprijin, astfel încât să puteți dormi confortabil și să vă treziți fără dureri de gât sau umăr.

Confecționată 100% din latex natural de înaltă calitate din Thailanda, această pernă a fost modelată cu atenție pentru un sprijin și confort optim al colului uterin.

În loc să-ți împingă gâtul în sus, așa cum fac majoritatea pernelor, această pernă ortopedică îți leagăn capul în timp ce dormi pe spate sau pe o parte. Veți observa imediat diferența și veți putea dormi mult mai confortabil.

Acest lucru se datorează faptului că mișcarea de împingere în sus pe care o exercită majoritatea pernelor asupra gâtului provoacă instabilitate și stres pentru mușchii coloanei vertebrale.

Această pernă ortopedică susține curba cervicală a gâtului, ceea ce înseamnă mai puține dureri de gât și mai multă ușurare pentru mușchii gâtului și ai umerilor. Această pernă de ultimă generație:

 • Are un design de contur cu eficiență dovedită, care susține și aliniază perfect capul, gâtul, umerii și spatele dvs.
 • Oferă confort și susținere care vă vor ajuta să adormiți mai repede și să dormiți mai profund
 • Dispune de o construcție respirabilă care are un efect de răcire asupra capului – limitând transferul de căldură în exces și ajutându-vă să stați confortabil pentru un somn neîntrerupt
 • Oferă un confort constant. Această pernă își păstrează forma. Va reveni la forma sa inițială din nou și din nou. Nu se aplatizează ca pernele normale!
 • Promovează alinierea corectă a coloanei vertebrale, ceea ce aliniază mai bine căile respiratorii și vă ajută să respirați mai ușor noaptea
 • Reduce răsucirea și răsucirea, astfel încât vă bucurați de un somn mai profund și mai odihnitor

Proba de 30 de nopți

Ai 30 de nopți să te îndrăgostești de Perna ta Ortorex. Nu-l iubești? Doar contactați-ne și vă vom organiza rambursarea completă.

4.75
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 4 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. O***a (cumpărător verificat)

  România

  Pare mic, dar foarte confortabil

 2. F**a (cumpărător verificat)

  România

  Această pernă este minunată. întreaga mea familie iubește moliciunea acestei perne

 3. X**n (cumpărător verificat)

  România

  Perna este foarte bună. Va fi folosită în special pentru camping, voi da o părere după o săptămână mare de utilizare. Oricum sunt surprins de calitate.

 4. K***y (cumpărător verificat)

  România


  Sunt o persoană care doarme pe spate și pe o parte cu o rană la gât și am încercat atât de multe perne din latex și alte tipuri de perne… Am pierdut numărul. În cele din urmă am găsit această pernă și sunt foarte mulțumit