Pernă Pentru Spătar Pentru Citire Pernă De Pat Pentru TV

Prețul inițial a fost: 457.99 lei.Prețul curent este: 304.99 lei.

Reduceri!

Pernă Pentru Spătar Pentru Citire Pernă De Pat Pentru TV

Prețul inițial a fost: 457.99 lei.Prețul curent este: 304.99 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Relaxați-vă spatele și citiți confortabil, fără rigiditate a gâtului!

Să stai întins pe pat, fie pe spate, fie pe burtă, pentru a citi poate fi de-a dreptul inconfortabil. Prin urmare, multe persoane stau în poziție verticală și renunță la pernele de pe spate pentru a remedia situația. Din păcate, pernele standard nu sunt făcute pentru acest scop. Folosirea lor poate duce la curbarea coloanei vertebrale și la dureri debilitante pe termen lung. Aceasta a dus la inventarea pernelor pentru spătar.

Perna pentru spătar ORTOREX™ pentru lectură are un sprijin ferm pentru cap, spate, umeri și talie. Acest tip de pernă este o opțiune excelentă pentru îmbunătățirea procesului de citire în timp ce, simultan, abordează durerile de spate sau problemele de postură proastă, deoarece oferă un sprijin excelent pentru spate și gât. Perna noastră pentru spătar are 3 niveluri reglabile: joasă, medie și înaltă, pentru a se adapta exact la confortul de care aveți nevoie.

Perna pentru spătar ORTOREX™ este fabricată din țesături moale, rezistente la uzură și durabile. Inserția este realizată din bumbac moale, prietenos cu pielea. Este potrivit pentru persoanele care stau sau se odihnesc mult timp. În plus, această pernă de spătar este un decor modern și la modă disponibil în mai multe culori: verde, alb, roșu vin, albastru, gri deschis, gri închis și cafea. Fermoarul metalic de pe mâneca exterioară facilitează îndepărtarea feței de pernă pentru spălare.

BENEFICII CHEIE:

✔️ ELIMINAREA STRESSULUI — Oferă o poziție confortabilă în pat pentru a citi fără a provoca dureri de gât și spate.

✔️ ÎNĂLȚIE REGLABLE — Cu ajutorul butoanelor laterale, poți regla cu ușurință perna la înălțimea necesară.

✔️ DESIGN BUZUUNAR LATERAL — Un buzunar lateral face perna practică și convenabilă — vă puteți plasa telefonul mobil, telecomanda sau alte bunuri acolo și va fi întotdeauna la îndemână.

Dimensiunea produsului:
45x45x20cm (17.7×17.7×7.8inch)

5.00
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 4 customers
Fii primul care adaugi o recenzie la „Pernă Pentru Spătar Pentru Citire Pernă De Pat Pentru TV”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu există recenzii până acum.