Pernă Reglabilă Pentru Alăptare

599.98 lei

Pernă Reglabilă Pentru Alăptare

599.98 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Spuneți adio alăptării inconfortabile cu perna de alăptare reglabilă Ortorex!

Obțineți zăvorul perfect cu perna de alăptare Ortorex care ridică copilul la înălțimea sânilor, susținând alăptarea de succes în orice strângere vi se pare potrivită. Înțelegem că alăptarea poate fi obositoare — dardesignul a acestei perne de alăptareameliorează instantaneu durerile de spate, gât, talie și brațîn timpul alăptării unui copil!

Perna cu straturi unice se ajustează cu ușurință, ridicând copilul la sân cu 3 niveluri de înălțime, astfel încât să ofere mai multe opțiuni de alăptare pentru mame. Pe măsură ce micuțul tău crește, poți schimba înălțimea pentru a se adapta la dimensiunea lui. Acest design vă permite să vă alăptați bebelușul în poală (leagăn și leagăn în cruce) sau alături (fotbal sau ambreiaj). Perna este esențială pentru mamele care se recuperează după cezariana, deoarece va menține presiunea departe de locul inciziei.

BENEFICII CHEIE

✔️ SĂNĂTATE – Menținerea unei poziții bune în timpul hrănirii previne durerile de spate, talie, gât și dureri.

✔️ ÎNĂLȚIME AJUSTABILĂ – Elevează capul copilului, spre deosebire de orice altă pernă de alăptare. Ajută la susținerea bebelușului într-o poziție mai verticală în timpul alăptării, ceea ce poate fi util pentru copiii cu reflux acid sau GERD.

✔️ CURĂȚARE UȘOARĂ – Fabricată din bumbac, este ușor de curățat și restaurat. În plus, perna se poate spăla la mașină (folosiți ciclul delicat).

✔️ DEPOZITARE COMPACTĂ ȘI PORTABILITATE – Când alăptarea este finalizată, pliați perna în jumătate și fixați-o cu ajutorul panglicii colorate pentru depozitare compactă și îngrijită sau pentru a o transporta în timpul călătoriilor.

4.75
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 4 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. N***n (cumpărător verificat)

  România

  Bebelușul meu crește atât de repede și în câteva săptămâni nu voi mai putea să o folosesc, aș vrea să o pot obține într-o dimensiune mai mare!!!?

 2. Clara (cumpărător verificat)

  România

  Am folosit acest articol pe bebelușul meu încă din prima zi de la naștere (au trecut 3 luni) și este minunat.

 3. L***a (cumpărător verificat)

  România

  Calitate foarte bună

 4. L****n (cumpărător verificat)

  România

  Sunt încântat de achiziția mea. Livrare rapidă. Recomand 100%

  >.