⏰Vânzarea Ut se încheie 28.04. ⏰ 50% REDUCERE + Transport gratuit

Cele mai bune perne pentru cei care dorm în lateral

Ce trebuie să știe toți cei care dorm în lateral pentru a obține un somn odihnitor și pentru a evita durerile de gât, de umăr și de șold!

Descoperiți cum să obțineți beneficii maxime… și dureri minime… dormind pe o parte…

Mult timp s-a crezut că statul întins pe spate este poziția optimă de somn, dar, mai nou, cercetătorii au început să „cânte laudele” somnului pe o parte.

Printre beneficiile potențiale asociate cu dormitul pe o parte pe care cercetătorii s-au grăbit să le sublinieze se numără:

  • Reducerea durerilor articulare și lombare
  • Reducerea sforăitului
  • Posibila îmbunătățire a sănătății creierului
  • Îmbunătățirea sănătății intestinului

Acestea sunt niște beneficii destul de impresionante! Să aruncăm rapid o privire mai atentă la fiecare.

  • Durere – cercetătorii spun că atunci când se întinde corect pe o parte, cel care doarme poate să elimine presiunea de pe partea inferioară a spatelui și de pe alte articulații pentru a reduce durerea și a dormi mai bine.
  • Sforăitul cercetătorii spun că sforăitul este mai predispus să apară atunci când dormiți pe spate. Dormitul pe o parte poate reduce, de asemenea, efectele apneei de somn, care este o afecțiune gravă ce implică întreruperi ale respirației și care poate duce la o serie de probleme grave de sănătate, cum ar fi diabetul, atacurile de cord și problemele cognitive.
  • Sănătatea creierului de fapt, oamenii de știință spun acum că dormitul pe o parte poate promova, de asemenea, sănătatea generală a creierului. Motivul pentru care spun ei este că poziția laterală permite o eliminare mai ușoară a deșeurilor cerebrale, ceea ce reduce apoi șansele unei persoane de a face boala Alzheimer.
  • Sănătatea intestinului – Un alt mare beneficiu al dormitului pe o parte este îmbunătățirea sănătății intestinului. Culcatul în poziție laterală permite sistemului digestiv să funcționeze mai bine în comparație cu culcarea pe spate. Acest lucru poate duce apoi la mai puține arsuri la stomac, constipație și balonare.

Dar dormitul pe o parte poate provoca dureri de umăr, gât și șold?

Răspunsul scurt este „da, se poate” dacă nu vă întindeți în mod corespunzător. Cheia pentru a evita apariția durerilor de umăr, gât sau șold este să folosiți tipul potrivit de pernă.

O pernă adecvată vă va menține coloana vertebrală în aliniere și vă va permite să vă distribuiți în mod corespunzător greutatea de-a lungul părții laterale a corpului, în loc să o concentrați prea mult pe o singură zonă – cum ar fi umărul.

De exemplu, dacă folosiți o pernă slabă, care vă ține capul prea jos, atunci greutatea în exces va fi plasată pe umăr și ați putea dezvolta dureri acolo.

Desigur, dacă vă corectați prea mult și folosiți o pernă sau perne prea înalte, atunci ați putea dezvolta dureri în gât.

În mod ideal, vă doriți o pernă bună și fermă, care să vă țină capul drept, în linie cu umerii.

Dacă dormiți pe o parte și aveți dureri la nivelul gâtului, umerilor, spatelui sau șoldului, există perne care vă pot ajuta să ușurați această durere.

Iată 4 tipuri de perne care îi pot ajuta pe cei care dorm lateral să doarmă fără dureri

1. Perna cervicală conturată din spumă cu memorie pentru cei care dorm în lateral (dureri de gât)

]

Având un design ergonomic strategic, această pernă ajută la susținerea și confortul capului, gâtului și umerilor – menținându-le pe toate aliniate astfel încât coloana vertebrală să fie la nivel și greutatea dumneavoastră să fie distribuită în mod egal.

Perna este proiectată cu grijă pentru a vă așeza capul într-o poziție naturală de somn și prezintă crestături care vă permit să vă puneți cu ușurință brațul sub pernă. Este făcută în special pentru a susține zona spatelui dintre omoplați și pentru a evita să exercite o presiune nejustificată asupra gâtului.

În concluzie, această pernă este special concepută pentru a vă ajuta să adormiți într-un somn neîntrerupt în fiecare noapte!

Faceți clic aici pentru a obține această pernă

2. Pernă ortopedică pentru genunchi pentru cei care dorm în lateral (dureri de spate și de șold)

]

Plasarea acestei perne ortopedice între genunchi aliniază coloana vertebrală și ameliorează durerile de spate și de șold.

Această pernă specială este prevăzută cu o curea care o menține la locul ei (fie în partea superioară, fie în partea inferioară a piciorului) pentru un sprijin delicat atunci când vă aflați în orice poziție de somn lateral.

Asta înseamnă că nu mai trebuie să căutați în așternuturi o pernă pierdută pentru genunchi, perna pentru genunchi se mișcă cu dvs. pentru a vă menține șoldurile și postura în aliniere perfectă, astfel încât să puteți evita nervii ciupiți, sciatica și durerile articulare matinale.

Cu această pernă, puteți pune capăt trezirii cu dureri de spate!

Faceți clic aici pentru a obține această pernă

3. Pernă triunghiulară cu pană pentru cei care dorm în lateral (dureri de gât și umeri)

    ]

    Această pernă în stil pană este concepută pentru a oferi un sprijin mai mare gâtului și umerilor și mai ales permite corpului dumneavoastră să cadă într-o poziție neutră perfectă.

    Dormitul în această poziție va contribui apoi la îmbunătățirea circulației, la ameliorarea punctelor de presiune și la reducerea dificultăților de respirație. De aceea, printre beneficiile asociate cu utilizarea acestei perne se numără: reducerea sforăitului, reducerea durerilor de gât, reducerea durerilor de umeri, reducerea refluxului acid și multe altele.

    Câteva moduri suplimentare în care puteți utiliza această pernă includ: pentru a dormi înclinat pentru a îmbunătăți respirația, pentru a vă apleca pe spate și a vă uita la televizor, pentru a o pune sub genunchi pentru a crește circulația la nivelul picioarelor și pentru a o pune în poală pentru a ține un laptop sau o tabletă.

    Faceți clic aici pentru a obține această pernă

    4. Pernă de sarcină pentrudormit lateral cu tot corpul (nu doar pentru sarcină – susține spatele, șoldurile, genunchii, gâtul și capul)

    ]

    Această pernă este concepută pentru a vă legăna și susține întregul corp pentru a reduce mișcarea de răsucire, pentru a vă menține gâtul, umerii, spatele și șoldurile aliniate și pentru a vă asigura o noapte de odihnă bună.

    Perna poate fi formată cu ușurință în mai multe formepentru a oferi sprijin acolo unde este nevoie – de exemplu, pentru a ridica picioarele pentru a îmbunătăți circulația sângelui. Este, de asemenea, excelentă pentru a citi, a privi la televizor, a se odihni, a alăpta și pentru alte activități.

    Această pernă în formă de U poate înlocui cu ușurință toate celelalte perne mici de pe patul dvs. și vă poate oferi un somn confortabil și sănătos!

    Faceți clic aici pentru a obține această pernă

    Un mare avantaj pe care îl au toate aceste perne este că ele conțin spumă de memorie!

    Pernele pot veni cu o varietate de umpluturi, cum ar fi latex, puf, fibre și spumă cu memorie.

    Pentru a asigura cea mai bună susținere posibilă noapte de noapte, recomandăm cu căldură spuma cu memorie.

    Spuma cu memorie cu revenire lentă oferă confort și susținere pentru o poziționare optimă în timpul somnului și revine mereu la forma sa inițială, din nou și din nou.

    Vă puteți baza pe spuma cu memorie pentru a nu se încovoia sau a deveni subțire la mijloc, așa cum fac alte perne. Spuma cu memorie nu își pierde forma – puteți conta pe ea pentru a oferi ore întregi de susținere.

    Obținând perna potrivită, cu spumă cu memorie, vă puteți asigura nopți fără dureri dormind pe o parte!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Jessica
    Jessica B.
    Eroul fericirii clienților
    Aveți Întrebări?
    Serviciul nostru de asistență clienți premiat este aici pentru dvs.
    Trimiteți-ne un e-mail: [email protected]

    Renunțare Medicală


    Condițiile medicale ale indivizilor variază, iar utilizarea produselor noastre nu este garantată a fi 100% eficientă pentru toată lumea.

    Dacă vă confruntați cu o boală clinică sau durere cronică, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră pentru sfaturi medicale cu privire la starea dumneavoastră de sănătate.

    Orice produs cu o reducere de 20%.
    Reducerea dumneavoastră expiră în:
    0 0 0 0
    0 0 0 0
    0 0 0 0
    0 0 0 0
    0 0 0 0
    0 0 0 0