Răzuitor De Limbă

97.99 lei239.98 lei

Răzuitor De Limbă

97.99 lei239.98 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Păstrați-vă limba curată cu răzuitorul de limbă ORTOREX!

Curățarea limbii cu răzuitorul de limbă este esențială pentru o bună sănătate orală. Acest dispozitiv ergonomic curăță limba de bacterii, celule moarte, ciuperci și alimente nedigerate. Răzuitorul de limbă ORTOREX™ îndepărtează toxinele, numite ama, de pe suprafața limbii, ceea ce nu numai că vă împrospătează respirația, dar îmbunătățește digestia. Așadar, utilizarea unui răzuitor de limbă reduce respirația urât mirositoare de pe limbă, îmbunătățește simțul gustului și stimulează ușor organele interne.

Racla noastră pentru limbă este fabricată din oțel inoxidabil, este non-toxică, sterilizabilă și mult mai durabilă decât cele din plastic. Nu va rugini și nu va aduna mucegai. Datorită materialului său din oțel inoxidabil, acest răzuitor de limbă elimină toxinele și previne dezvoltarea bacteriilor pe răzuitorul în sine. Răzuitorul de limbă ORTOREX™ are două mânere nesintetice pentru o bună aderență și o creastă anti-gagging pentru curățarea părții din spate a gurii. Cu o curbă flexibilă, dar robustă și netedă, poate ajunge cu ușurință la partea din spate a limbii și o poate curăța eficient.

Răzuitorul de limbă ORTOREX™ are o dimensiune confortabilă și este potrivit pentru adulți și copii. Puteți steriliza metalul de înaltă calitate fără probleme, iar procesul de curățare a acestui răzuitor de limbă este destul de ușor. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți-l zilnic după periaj.

BENEFICII CHEIE:

✔️ ELIMINĂ RESPIRAȚIA MORTALĂ – Răzuitorul de limbă ORTOREX™ este cel mai bun remediu pentru respirația urât mirositoare. Acesta va răzui grijile legate de respirația urât mirositoare.

✔️ PREVINE CREȘTEREA BACTERIILOR – Racloarul nostru de limbă din oțel inoxidabil are proprietăți antibacteriene care facilitează eliminarea toxinelor și împiedică dezvoltarea bacteriilor nu numai pe limbă, ci și pe racla însăși.

✔️ ÎMBUNĂTĂȚEȘTE DIGESTIA – Dacă limba este acoperită, aceasta nu poate semnala enzimele digestive potrivite pentru a digera corect alimentele. Scărpinatul limbii este, de asemenea, o modalitate de vindecare și de îmbunătățire a digestiei tale.

✔️ ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE SENSUL GUSTULUI – Când îți cureți limba, îți îmbunătățești simțul gustului.

✔️ AJUNGE LA FUNDUL LINGII – Cu o curbă flexibilă, dar robustă și netedă, poate ajunge cu ușurință la partea din spate a limbii și o poate curăța eficient.

✔️ Ușor de utilizat – Răzuitoarele curbate în formă de „U” sunt suficient de flexibile pentru a se răsuci și roti, răzuind toate colțurile limbii.

4.68
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 19 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. V***a (cumpărător verificat)

  România


  Este pentru prima dată când folosesc un curățător de limbă și sunt foarte fericită că am ales ORTOREX. Este foarte ușor de utilizat și pare durabil!

 2. A**e (cumpărător verificat)

  România


  După ce am folosit acest răzuitor de limbă, simt respirația proaspătă și nu mai am probleme digestive!

 3. G**a (cumpărător verificat)

  România

  Produs minunat! Am văzut efectul după prima utilizare

 4. Y***a (cumpărător verificat)

  România


  În comparație cu racletele din plastic, acestea sunt foarte confortabile și eficiente. Materialul din oțel inoxidabil este perfect pentru aceste răzuitoare de limbă

 5. M**y (cumpărător verificat)

  România

  Medicul meu igienist dentar m-a sfătuit să cumpăr un răzuitor de limbă. Îl folosesc de 2 săptămâni și sunt foarte mulțumită. Este bine!

 6. I**a (cumpărător verificat)

  România


  Este un obiect foarte durabil și util. Mulțumesc, Ortorex!

 7. O***a (cumpărător verificat)

  România


  Oțelul inoxidabil este foarte ușor de utilizat. Nu alunecă, o țin cu încredere …

 8. S***h (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place acest răzuitor de limbă!!! Îmi curăță perfect limba și o face super moale și curată

 9. J****n (cumpărător verificat)

  România

  Obiectivul meu în achiziționarea acestui produs a fost acela de a elimina supraabundența de microorganisme din motive de sănătate. De fiecare dată când m-am scărpinat prima dată pe limbă nu am putut accepta ce cantitate a căzut! Sunt fericită că am fost eliberată de celulele și gunoaiele nedorite.

 10. D***a (cumpărător verificat)

  România

  Acesta este un progres extraordinar în menținerea unei bunăstări orale excelente și este atât de ușor de utilizat. Pur și simplu obțineți-l și veți vedea o distincție majoră!