Sandale de corecție ortopedică pentru femei’s

233.00 lei

Sandale de corecție ortopedică pentru femei’s

233.00 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Nu lăsați durerile de picioare să vă împiedice să vă bucurați de activitățile în aer liber! Oferiți picioarelor dvs. confortul pe care îl merită!

Sandalele de corecție ortopedică ORTOREX™ oferă un design elegant excelent și un suport confortabil. Acestea sunt special dezvoltate pentru a vă menține picioarele confortabile și sănătoase în siguranță. Nu trebuie să alegeți între o sandală elegantă sau de susținere – le puteți avea pe amândouă! Sandalele noastre ortopedice corectează postura și elimină dezechilibrele musculare prin deplasarea degetelor înclinate înapoi în poziția inițială. Îmbunătățește alinierea picioarelor și a picioarelor, sporește ușurința mersului și ajută la ameliorarea stresului asupra călcâiului, a tălpii piciorului, a genunchilor, a șoldurilor și a spatelui.

Sandalele de corecție ORTOREX™ vă vor ajuta să evitați durerile de picioare și să vă protejați picio arele împotriva unei game largi de alte complicații, cum ar fi postura proastă de mers, fasceita plantară, picioarele plate, monturile, artrita, arcadele căzute, tendoanele care se rup, unghiile încarnate și presiunea asupra călcâiului.

Talpa amortizată oferă confort și suport pe parcursul unei zile întregi de mers, permițând în același timp picioarelor să respire. Căptușeala interioară moale, fără cusături, elimină punctele de presiune și frecarea cu pielea, oferind o potrivire relaxată, confortabilă și o purtare durabilă. Cureaua este complet reglabilă, iar călcâiul jos adaugă puțină înălțime.

BENEFICII CHEIE:

✔️ REDUCEREAZĂ DUR EREA PICIOARELORElimină durerea la nivelul piciorului și al călcâiului cauzată depicioareleplate, postura proastă de mers și fasciita plantară.

✔️ COMBATER COMPLICAȚIILE PICIOARELORSandalele de corecție ORTOREX™ ajută la prevenirea mai multor probleme ale picioarelor, cum ar fi postura proastă de mers, fasciita plantară, picioarele plate, chiulii, artrita, arcadele căzute, tendonii care se rup, unghiile încarnate și presiunea pe călcâi.

✔️ PROIECTARE DE SUSȚINERE A FUNCȚIUNILOR – Distribuie greutatea corpului în mod egal pe degetele de la picioare, arcada și bila picioarelor.

✔️ OFERĂ ADĂPOSTARE COMFORTABILĂ Talpă ortopedică premium, cu suport anatomic și amortizare ergonomică. Îți îmbrățișează confortabil picioarele oriunde ai merge.

4.80
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. M****y (cumpărător verificat)

  România


  Sunt confortabili și ajută la reducerea presiunii asupra achilelor mele. Stabili la mers. Mă bucur că le-am cumpărat.

 2. C****e (cumpărător verificat)

  România


  CELE MAI BUNE SANDALE PENTRU MERSUL PE JOS! Am uitat literalmente de picioarele umflate. Sandale confortabile, de susținere, cu un design elegant. Noua mea pereche de sandale preferate!

 3. H***n (cumpărător verificat)

  România

  Acestea sunt ideale pentru calmarea durerilor cauzate de fasceita plantară și se potrivesc cu garderoba mea 🙂

 4. J***y (cumpărător verificat)

  România

  Sandalele sunt foarte ușoare pentru picioarele mele. Se potrivesc perfect și confortabil. Perfect pentru a face comisioane toată ziua

 5. H*****y (cumpărător verificat)

  România

  Acestea oferă confort pe tot parcursul zilei. Acestea sunt sandale ortopedice excelente. Vă mulțumesc!!!

 6. E****e (cumpărător verificat)

  România


  Pantofi suportivi și confortabili pentru acest sezon.

 7. T***j (cumpărător verificat)

  România

  Excelent

 8. S******a (cumpărător verificat)

  România


  Sandale ortopedice drăguțe. Este o plăcere să mergi o distanță lungă în aceste sandale fără dureri. Cred că favorizează o bună sănătate a picioarelor. Foarte recomandat.

 9. A***a (cumpărător verificat)

  România

  Livrare rapidă. Pantofii corespund pe deplin așteptărilor.

  .

 10. K***e (cumpărător verificat)

  România

  Am fasceită plantară și aceste sandale ajută la ameliorarea afecțiunii mele. Uimitor de confortabile.