Dispozitiv De Strângere A Feței Gâtului Dispozitiv De Reducere A Bărbiei Duble

Prețul inițial a fost: 300.00 lei.Prețul curent este: 149.98 lei.

Reduceri!

Dispozitiv De Strângere A Feței Gâtului Dispozitiv De Reducere A Bărbiei Duble

Prețul inițial a fost: 300.00 lei.Prețul curent este: 149.98 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Experimentați o piele tânără și strălucitoare fără să ieșiți din casă!

Ortorex Îndreptarea Feței reduce în mod eficient semnele de îmbătrânire. Stimulează circulația sângelui și conferă un efect de lifting facial. În plus, oferă un masaj cu vibrații sonice pentru îmbunătățirea metabolismului celular.

Curățare profundă
Dispozitivul nostru utilizează terapia cu ioni, în timpul căreia ionii pozitivi atrag impuritățile încărcate negativ din pori. Acest lucru ajută la eliminarea petelor întunecate și a coșurilor, precum și la rezolvarea pielii terne. În plus, lumina albastră luptă împotriva bacteriilor care cauzează acneea.
Ușor de utilizat
Dispozitivul nostru este ușor de utilizat. Alegeți modul prin apăsarea butonului și aplicați-l pe față. Se recomandă utilizarea zilnică timp de 10 minute, după rutina de îngrijire a pielii.
Reîntinerirea pielii
Dispozitivul Ortorex Strângere de Față îmbunătățește producția de colagen și stimulează mușchii faciali prin microcurenți EMS și lumină roșie. Acest lucru, la rândul său, restabilește aspectul tineresc și sănătatea pielii, netezind și întărind pielea flască.
Tratamentul întregii fețe

Ortorex Reductor De Bărbie Dublă poate fi folosit nu numai pe gât, ci și pe întreaga față.

Efectul 160°

Arcul circular tridimensional acoperă o zonă largă în jurul gâtului deodată.

Moduri reglabile

Alegeți între cele trei moduri de tratament (curat, EMS, căldură) pentru o procedură personalizată.

Mai multe motive pentru a iubi dispozitivul nostru
Ușor
Portabil
Oprire automată
Siguranță în utilizare
Alimentare USB
Specificații
Dimensiuni:
3,5x4,72 inci (9x12 cm)
Greutate:
0,58 lbs (256 g)
Tensiunea de ieșire:
3.7V
Tensiune de intrare:
5V=1A
Putere:
2.5W
Capacitatea bateriei:
500mAh
Metoda de încărcare:
USB
4.69
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. M****a (cumpărător verificat)

  România

  Îl folosesc o dată la două zile. Este uimitor. Fața și gâtul meu sunt mai ferme și mai pufoase. Folosesc toate cele 3 setări. Merită prețul.

 2. T*****a (cumpărător verificat)

  România

  Ușor de utilizat, modurile sunt excelente, vibrațiile sunt foarte bune, iar elementul de încălzire funcționează mai bine decât mă așteptam. L-am folosit aseară și am fost cu adevărat impresionat de valoarea pentru nivelul de preț.

 3. B****a (cumpărător verificat)

  România

  Am căutat ceva de genul ăsta de foarte mult timp și mă bucur că am cumpărat asta. Ar fi trebuit să o iau mai devreme! Iubesc designul, setările și senzația în mâinile mele.

 4. Z***a (cumpărător verificat)

  România

  Iubesc acest dispozitiv! Ușor de utilizat, ține o încărcare decentă pentru mai multe ore de utilizare, ușor și călătorește bine

 5. I***e (cumpărător verificat)

  România

  Folosesc acest dispozitiv de mai bine de o săptămână și îmi place foarte mult. Ușor de utilizat și pot deja să observ unele îmbunătățiri subtile. Aș recomanda

 6. R***e (cumpărător verificat)

  România

  Am constatat că este la fel de eficient cum pretinde a fi. Îmi fac un tratament de 15-20 de minute în timp ce mă uit la televizor.

 7. R*y (cumpărător verificat)

  România

  Îl folosesc de o săptămână, îmi place cum se simte vibrația în gât și pe față. L-am cumpărat în principal pentru bărbia mea dublă, dar mă simt bine și pe față.

 8. O**e (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place foarte mult acest mic dispozitiv! Folosesc lumina roșie și verde pe gât cu un ser bun și alunecă perfect. Îl folosesc conform recomandărilor și deja am observat că liniile de pe gât se estompează încet-încet.

 9. F****h (cumpărător verificat)

  România

  Am încercat multe produse diferite care pretind că au aceleași rezultate ca și acesta. Nici unul dintre ele nu s-a apropiat de acesta. Este perfect ergonomic, are o suprafață de acoperire mare. Nu este nevoie să purtați ochelari de protecție. Se simte fabulos!

 10. L****y (cumpărător verificat)

  România

  Am văzut o îmbunătățire a pielii mele de când folosesc acest produs. Simt că gâtul meu este mai învățat și o întinerire crescută a pielii. Celulele moarte ale pielii se desprind pur și simplu dimineața după ce mi-am spălat fața și am aplicat crema hidratantă. Iubesc acest lucru!!!