Suport Pentru Laptop Pentru Masa De Pat Pentru Canapea Suport Reglabil

540.00 lei

Suport Pentru Laptop Pentru Masa De Pat Pentru Canapea Suport Reglabil

540.00 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Spuneți adio durerilor de gât, de spate și de umăr după ce vă uitați la laptop pentru o perioadă lungă de timp! Bucurați-vă de productivitate fără dureri!

Suportul reglabil pentru laptop este un dispozitiv util care vă scutește de durerile de gât, de umeri și de spate, plasându-vă laptopul în cea mai confortabilă poziție. Vă permite să lucrați în mod convenabil cu laptopul dumneavoastră oriunde în casă sau la birou. Se așează ferm pe masă, pe canapea și chiar pe patul dvs. Puteți regla suportul și îl puteți bloca la orice înălțime, înclinare și rotație, oferindu-vă o flexibilitate de 360º pentru a răspunde cât mai bine nevoilor dumneavoastră. Acesta este viitorul birourilor de acasă.

Atunci când stați la un birou, vă permite să mențineți o postură și o poziție corectă a gâtului, ceea ce este, fără îndoială, benefic pentru sănătatea dumneavoastră. Dacă nu vă place să stați jos toată ziua, folosiți suportul reglabil pentru laptop ca birou în picioare acasă sau la birou. Pur și simplu puneți-l pe birou și ridicați-l la o înălțime confortabilă pentru a sta în picioare. Niciodată nu a fost atât de confortabil să lucrați de acasă.

Suportul ajustabil pentru laptop este o soluție completă pentru a face calculatoare atunci când vă relaxați pe canapea sau când stați întins în pat. Greutatea constantă a dispozitivului pe genunchi, împreună cu căldura generată, poate fi extrem de incomodă. Păstrarea dispozitivului în acest mod poate restricționa fluxul de aer și poate cauza potențiala deteriorare a laptopului dvs. din cauza unei ventilații necorespunzătoare. Proiectat cu găuri de aerisire, panoul suportului ajustabil pentru laptop ajută calculatorul să disipeze căldura în timp, menținându-l rece. Tot ce trebuie să faceți acum este să reglați suportul astfel încât să nu mai trebuiască să vă încovoiați gâtul pentru a vedea clar ecranul și să vă bucurați ca niciodată de vizionarea filmelor preferate.

BENEFICII CHEIE:

✔️ FLEXIBIL ȘI PORTAT – Luați-l cu dvs. oriunde mergeți și reglați înălțimea și unghiul suportului la un nivel care vi se potrivește perfect.

✔️ DESIGN ERGONOMIC – Fabricat din plastic ABS puternic și aliaj de aluminiu, acest suport atinge un design compact și de înaltă calitate. Mousepad inclus.

✔️ MULTIFUNCȚIONAL — Folosește-ți laptopul mai confortabil aproape oriunde: în pat, pe canapea, pe birou, pe covor etc.

✔️ AJUTĂ LA PREVENIREA SUPRAINCALZIREA — Un panou din aluminiu cu orificii de ventilație crește fluxul de aer și previne supraîncălzirea laptopului.

5.00
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 5 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. O***e (cumpărător verificat)

  România

  Excelent

 2. C***y (cumpărător verificat)

  România

  Livrat cu promptitudine, bine ambalat

 3. A***n (cumpărător verificat)

  România

  Expediție foarte rapidă. Produs foarte bun. Exact așa cum a fost descris. Sunt foarte mulțumit de achiziția mea. Vă mulțumesc foarte mult

  >.

 4. V***o (cumpărător verificat)

  România

  Livrare foarte rapidă chiar și în această perioadă COVID. Calitatea este chiar mai bună decât mă așteptam. Singura mică deteriorare s-a întâmplat probabil în timpul transportului (colțul din stânga jos este ușor ben)t, deoarece este ambalat doar în cutie. Dar este foarte mică și nu este vizibilă dacă nu se știe despre ea.

 5. J***j (cumpărător verificat)

  România

  Really fericit cu acest lucru, ușor de utilizat și de ajustat.