Meterul De Respirație Ketone Pentru Dieta Ketogenică

390.00 lei

Meterul De Respirație Ketone Pentru Dieta Ketogenică

390.00 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Obțineți rezultate fiabile de cetonă într-o singură respirație!

Decizia de a trece la cetogenie nu este doar o decizie de a urma o dietă. Poate fi o schimbare a stilului de viață. Dacă doriți să vă asigurați că o faceți corect, utilizați contorul de respirație Ketone Breath Meter pentru dieta ketogenică pentru a evalua dacă organismul dumneavoastră răspunde sau nu la dietă și pentru a vă menține obiectivele fizice și de pierdere în greutate.


Cetoza este un proces metabolic care apare atunci când organismul începe să ardă grăsimi pentru energie, deoarece nu are suficienți carbohidrați pentru a arde. În timpul acestui proces, ficatul produce substanțe chimice numite cetone. Acest tester este conceput pentru măsurarea precisă a nivelului de cetonă. Acesta măsoară cetoza doar suflând în instrument. Aparatul de măsurare a cetonilor în respirație este ideal pentru toți cei care caută o modalitate rapidă, ușoară și fiabilă de a testa nivelul cetonilor.

Acționarea cu un singur buton face ca dispozitivul să fie ușor de utilizat, chiar și pentru cei care folosesc pentru prima dată. Pur și simplu apăsați butonul de pornire și începeți testarea cetonelor în doar câteva secunde. Rezultatul testării va fi afișat pe ecran cu una dintre cele trei indicații LED. Citirea o.o cu lumină verde înseamnă că nu sunteți în stare de cetoză (blister „N”), 0,01 citiri cu lumină portocalie indică faptul că sunteți în stare de cetoză ușoară) , iar citirile peste 0,01 cu lumină roșie înseamnă că vă aflați în zona cetonică medie sau mai mare (blister „Y”). Cetonmetrul este însoțit de 4 piese bucale de rezervă pentru a înlocui și a a menține testele practice și igienice pentru a-ți testa prietenii și familia. Nu este nevoie de teste de sânge sau de urină incomode. Rezultatele precise sunt gata în doar 10 secunde.

✔️ FOARTE PRECISE – Metodă mult mai precisă decât testarea benzilor cetonice.

✔️ UȘOR DE UTILIZAT – Doar o respirație și în 10 secunde obțineți rezultatele.

✔️ COMPACT ȘI PORTATIV – O metodă simplă de analiză a concentrației de cetone în orice moment și oriunde.

5.00
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 4 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. R**v (cumpărător verificat)

  România

  Comandat 2 bucăți a venit destul de repede. Dispozitivele funcționează și măsoară destul de precis. Imediat după o cană de băut quasi arată 1,9 mei în 5 minute 0,1 mei și în 10 minute zero care ar trebui să fie. Mai târziu voi adăuga o recenzie după ce am băut

 2. J**n (cumpărător verificat)

  România

  Testat și confirmat că funcționează. Testat pe mine, pe soția mea și pe fiul meu. A rezultat în cetoză pentru mine și necetosă pentru ei, așa cum ar trebui să fie

 3. M***d (cumpărător verificat)

  România

  Acesta este primul meu contor de cetonă și, sincer, nu știam la ce să mă aștept. Până acum funcționează bine

 4. L***n (cumpărător verificat)

  România

  Este mic, deci ușor de depozitat în mașină și este ușor de utilizat.