Umidificator de aer Purificator de aer cu ioni negativi

255.00 lei

Umidificator de aer Purificator de aer cu ioni negativi

255.00 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Purificați și umidificați aerul în același timp! Bucurați-vă să respirați aer curat acasă!

Purificatorul și umidificatorul de aer ORTOREX™ promovează o respirație sănătoasă și ușoară prin umidificarea și ionizarea optimă a aerului din jurul dumneavoastră. Funcționează eficient pentru a vă elibera casa de agenți patogeni, murdărie, particule de praf, alergeni, germeni, bacterii și alți iritanți într-o singură eliberare. Îndepărtează toate substanțele invizibile pentru a se asigura că nu există nicio posibilitate de a dezvolta probleme respiratorii sau de sănătate în casa dumneavoastră. Prin urmare, minimizează șansele de a face gripă din cauza vremii reci, precum și previne răspândirea gripei la alte persoane din casă.Cu purificatorul de aer ORTOREX™, aveți garanția că va elimina toate particulele de praf din aer pentru a facilita o respirație curată și sănătoasă tot timpul. Generatorul de ioni negativi va contribui la purificarea aerului prin sedimentarea particulelor în suspensie. Dacă aveți probleme legate de alergii, purificatorul de aer vă garantează că vă va menține în siguranță tot timpul, eliminând orice potențiale amenințări asupra aerului. Unul dintre celelalte beneficii ale utilizării constante a acestui umidificator este eficiența sa în tratarea pielii, nasului, buzelor și gâtului uscate. Prin îmbunătățirea umidității mediului în care ne aflăm, facem ca aerul să fie mai puțin agresiv pentru organism. Este completarea perfectă a regimului dumneavoastră de înfrumusețare și vă poate ajuta, de asemenea, să vă hrăniți și să vă hidratați pielea.Umidificatorul de aer ORTOREX™ are o funcție de proiecție de lumină colorată, care conferă un aspect atmosferic oricărei încăperi. Cu orotație de 360°, aveți garanția că vă bucurați de aer de calitate tot timpul. Butonul tactilsensibil vă ajută să schimbați cu ușurință modurile de lucru ale umidificatorului. Îl puteți seta pe modul de pulverizare continuă sau intermitentă , în funcție de tipul de filtrare de care are nevoie camera dvs. Designul său portabil și ușor îl face ideal pentru a fi utilizat la birou, acasă sau în mașină. Acesta purifică și tratează aerul pentru o viață sănătoasă, indiferent unde vă aflați.

BENEFICII CHEIE:

✔️UMIDIFICATOR ȘI PURIFICATOR DE AER 2 ÎN 1 – Emite ceață rece cu ultrasunete pentru a umidifica și ioniza aerul. Se asigură că vă menține aerul din interior curat și sigur pentru dvs. chiar și în timpul anotimpurilor cu vreme rece.

✔️OFERTE ROTAȚIE DE 360° Răsucirea flexibilăpermitesă ajustați unghiul perfect potrivit pentru pulverizare.

✔️UȘOR DE UTILIZAT – Trebuie doar să umpleți rezervorul umidificatorului de 200 ml cu apă de la robinet, apoi conectați-l la un cablu USB și apăsați butonul de funcționare.

✔️PORTABIL ȘI UȘOR – Designul compact îl face gadgetul perfect pentru a-l lua cu dvs. oriunde.

✔️6 PROIECȚIE DE LUMINI COLORATĂLuminile LED colorate de pe partea superioară a dispozitivului ajută la crearea unei proiecții magice. De asemenea, ai putea să-l faci să funcționeze ca o lumină de noapte.

✔️SIGURANȚĂ ȘI OPRIRE AUTOMATĂ – Există un senzor de nivel de apă încorporat în interior care va opri automat alimentarea cu energie electrică atunci când apa este mai mică decât nivelul sigur al apei.

✔️FĂRĂ ZGOMOT – Nu vă va deranja în timp ce vă ocupați de alte îndatoriri sau vă odihniți.

4.75
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 4 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. V******a (cumpărător verificat)

  România


  Este destul de ușor de utilizat – doar umpleți paharul, conectați-l și porniți întrerupătorul. Îmi place dimensiunea și cât de funcțional este acest articol. De asemenea, iluminarea este foarte plăcută – exact ceea ce căutam!

 2. L**z (cumpărător verificat)

  România


  Logodnicul meu o adoră ! Instrucțiunile ar fi putut fi mai bune. Dar în general îi place la nebunie. 5/5
  Îl va ajuta la alergiile sale. Vă mulțumim pentru acest produs!

 3. M***e (cumpărător verificat)

  România

  Funcționează foarte bine. Recomandați

  .

 4. M***e (cumpărător verificat)

  România

  Produsul este minunat. Am comandat acum un al doilea difuzor. Sunt foarte mulțumit. Degetul mare în sus!

  .