Umidificator Cu Ceață Rece De Aer Pentru Casă 3000ml

Prețul inițial a fost: 460.00 lei.Prețul curent este: 229.99 lei.

Reduceri!

Umidificator Cu Ceață Rece De Aer Pentru Casă 3000ml

Prețul inițial a fost: 460.00 lei.Prețul curent este: 229.99 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Umpleți-vă camera cu aer umed pentru refacerea sănătății!

Umidificatorul Ortorex dispersează o ceață rece în jur, menținând un nivel optim de umiditate în cameră și îmbunătățind calitatea aerului. Prin aceasta, dispozitivul nostru vă stimulează starea de bine, vă îmbunătățește sănătatea somnului, vă îmbunătățește starea de spirit și vă face să vă simțiți plin de energie. În plus, adoptă un rezervor mare de apă, ceea ce face ca reîncărcările să fie mai puțin frecvente.

Îmbunătățirea pielii
Aerul uscat extrage umiditatea din piele, ceea ce face ca aceasta să se simtă iritată și mâncărimată. Ridicând nivelul de umiditate din jurul dumneavoastră, umidificatorul nostru îmbunătățește starea buzelor crăpate, a părului moale, a mâncărimilor și a altor probleme.
Ameliorarea astmului
Un mediu umed optim relaxează plămânii și căile respiratorii atunci când acestea sunt tensionate. Îmbunătățind umiditatea, dispozitivul nostru ajută la inspirație și expirație cu ușurință, atenuând problemele de respirație.
Prevenirea bolilor
Datorită faptului că mulți viruși supraviețuiesc mai bine în aerul uscat, umidificatorul Ortorex Umidificator de Ceață este indispensabil în timpul răcelii. Umeziind mucusul din pasajele nazale și din gât, acesta ameliorează și simptomele gripei, slăbind congestia sinusurilor, tusea și secrețiile nazale.
Moduri reglabile

Alegeți între modurile de pulverizare continuă, intermitentă și alternantă, în funcție de intensitatea preferată.

Ușor de utilizat

Trebuie doar să umpleți rezervorul cu apă, să închideți capacul, să conectați dispozitivul și să apăsați butonul.

Pulverizare eficientă

Duza dublă mărește acoperirea de ceață, făcând umidificatorul nostru potrivit pentru camere de până la 20 m2 (215 picioare pătrate).

Mai multe motive pentru a iubi umidificatorul nostru
Liniște
Ușor
Compact
Economisire
de energie
Siguranță
de utilizare
Oprire automată
4.67
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. T***r (cumpărător verificat)

  România

  Aveam nasul atât de înfundat încât abia puteam să respir. A trecut doar o oră de când am pornit acest minunat umidificator și este un făcător de minuni. Niciodată nu am reușit să respir atât de ușor. Voi recomanda cu siguranță acest produs.

 2. H*****e (cumpărător verificat)

  România

  Fără zgomot, ușor de curățat. Împiedică uscarea ochilor mei pe timp de noapte. Mă ajută și cu alergiile mele. Mă bucur că am dat peste acest umidificator.

 3. N***r (cumpărător verificat)

  România

  Până în prezent, totul este bine. Aerul miroase atât de curat, iar logodnicul meu nu mai strănută la fel de mult. L-am cumpărat din cauza alergiilor sale și suntem foarte mulțumiți. Merită banii.

 4. M***e (cumpărător verificat)

  România

  Acesta se potrivește perfect pentru orice cameră în care îl veți amplasa. Eu îl țin pe noptieră și își face treaba. Am găsit în sfârșit un umidificator care funcționează și nu ocupă prea mult spațiu.

 5. E*****h (cumpărător verificat)

  România

  Este liniștit și funcționează foarte bine!!! Soțul meu are astm și îl ajută foarte mult!!! Absolut iubesc și va fi cumpărat mai multe dintre acestea ca și cadouri!

 6. P***e (cumpărător verificat)

  România

  Păstrez acest umidificator în biroul meu și funcționează foarte bine. Ușor de curățat și dimensiunea perfectă pentru a sta pe biroul meu.

 7. S***a (cumpărător verificat)

  România

  Nivelul de zgomot este bun – abia îl aud. Este foarte ușor de utilizat și a fost puțin mai mic decât mă așteptam, dar cu asta pot trăi!

 8. C****l (cumpărător verificat)

  România

  Umidificator bun de ceață rece, va dura 2-3 nopți cu o singură umplere. Are lumini care își schimbă culoarea și care funcționează tot timpul, le puteți folosi ca o lumină de noapte suplimentară pentru o cameră de copii. Funcționează foarte silențios, nu veți auzi nimic. Foarte recomandat

 9. F****a (cumpărător verificat)

  România

  Iubesc acest produs! Am folosit alte umidificatoare, dar acest aparat este silențios și are un rezervor mare. Zero probleme de când îl dețin. Voi căuta să achiziționez încă unul pentru dormitorul meu.

 10. V****y (cumpărător verificat)

  România

  Acesta este un umidificator drăguț care a fost un salvator de viață pentru mine când am fost bolnav. Este silențios, are o oprire automată și generează o cantitate destul de bună de vapori.