Apărători De Călcâi Pentru Pantofi

Prețul inițial a fost: 140.00 lei.Prețul curent este: 69.99 lei.

Reduceri!

Apărători De Călcâi Pentru Pantofi

Prețul inițial a fost: 140.00 lei.Prețul curent este: 69.99 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Rezolvă-ți problemele de potrivire a pantofilor cu ORTOREX Apucături de Călcâi!

Dacă aveți încălțăminte care nu se potrivește bine, puteți folosi întotdeauna mânerele super confortabile ORTOREX™ Apucături Pentru Călcâi pentru pantofi. Inserțiile noastre de amortizare a călcâiului sunt concepute pentru a face ca pantofii dvs. largi să se potrivească perfect, să prevină alunecarea și disconfortul. Acestea reduc eficient dimensiunea pantofilor prevenind abraziunea picioarelor și a călcâiului, ceea ce previne durerea de călcâi. Mai mult, puteți tăia liber aceste prinderi pentru tocuri în funcție de diferitele înălțimi și forme ale tocului pantofilor pentru o utilizare convenabilă.

Mânerele pentru călcâi ORTOREX™ sunt fabricate din material moale, flexibil și rezistent la transpirație , care se prinde și se potrivește cu conturul călcâielor dvs. Datorită materialelor sale de înaltă calitate, aceste mânere pentru călcâi oferă o căptușeală excelentă și reduc în mod eficient frecarea dintre pantof și picior. Inserțiile noastre de amortizare a călcâiului sunt fabricate din spumă elastică și au un design în relief antiderapant pe capacul superior, ceea ce face ca pantofii dvs. să se potrivească perfect și vă oferă o fixare durabilă și confortabilă în jurul călcâiului .Prin lipirea acestor prinderi pe partea din spate a pantofilor, puteți merge cu încredere în pantofi strânși.

Autocolantele noastre ORTOREX™ pentru călcâi de pantofi ORTOREX™ au spate autoadeziv – le puteți lipi pe spatele pantofilor în mod convenabil. Sunt concepute pentru dureri de picioare, bășici sau calus. Aceste adezivi pentru călcâie sunt potrivite pentru bărbați, femei, băieți, fete și sunt compatibile cu aproape toate tipurile de încălțăminte, cum ar fi pantofi din pânză, pantofi cu toc, tocuri înalte, talpă plată, pantofi de rochie, pantofi de lucru, pantofi din piele, mocasini etc.

BENEFICII CHEIE:

✔️ ÎMBUNĂTĂȚEȘTE POTRIVIREA PANTOFILOR – Mânerul de călcâi ORTOREX™ folosește o spumă flexibilă și moale pentru a îmbunătăți potrivirea corectă a pantofului dvs.

✔️ PREVINE FRECAREA PICIOARELOR – Pernele noastre de călcâi împiedică pantofii să vă frece picioarele și mențin tocurile la locul lor.

✔️ PREVINE ALUNECAREA – Datorită spumei elastice, inserțiile de pernițe pentru călcâi au un design în relief antiderapant pe capacul superior, ceea ce face ca pantofii dvs. să se potrivească perfect. Pernuțele pentru pernele de călcâi au o aderență bună favorabilă pentru a le menține ferm la locul lor atunci când dansați, mergeți la cumpărături, alergați etc.

✔️ AMELIOREAZĂ DURERILE DE CĂLCÂI – Prinderea oferă un sprijin adecvat pentru zonele nesprijinite și ajută la reducerea problemelor de pronație și a durerilor.

✔️ UȘOR DE UTILIZAT – Prinderile pentru călcâi ORTOREX™ au spatele autoadeziv. Prin desprinderea capacului din spate, le puteți lipi pe spatele pantofilor dvs. în mod convenabil și rapid.

CUM SE UTILIZEAZĂ

Pachetul include: 1 pereche include 2 bucăți de prinderi pentru călcâi.

4.72
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 18 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. N**a (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place caracteristica lor antiderapantă. Calitate foarte bună și ușor de utilizat

 2. G*a (cumpărător verificat)

  România

  Produs eficient! Împiedică frecarea călcâielor mele de frecare!

 3. K***y (cumpărător verificat)

  România

  Aplicarea tălpilor este foarte ușoară. Îmi place cum se potrivesc în pantofii mei și îmi ameliorează durerile de călcâi. Pur și simplu perfect!

 4. C***a (cumpărător verificat)

  România

  Am comandat pantofi mai mari de la 6pm, dar îmi plac foarte mult. Acum îi pot purta cu încredere datorită acestor prinderi de toc :)))

 5. I**a (cumpărător verificat)

  România

  Spuma de înaltă calitate previne rănirea călcâiului meu de la leziuni..Chiar funcționează bine.

 6. B*b (cumpărător verificat)

  România

  Sunt frumoase și durabile. Sunt foarte mulțumit de această achiziție

 7. L***n (cumpărător verificat)

  România

  Utilizez aceste mânere pentru pantofii mei de tenis. Funcționează bine și împiedică pantofii mei să alunece în sus… mare.

 8. S***n (cumpărător verificat)

  România

  Spuma este foarte moale și flexibilă. Îmbunătățesc perfect potrivirea pantofilor mei și previn alunecarea.

 9. H***a (cumpărător verificat)

  România

  Acest produs merită peste 5 stele. Foarte mulțumit!

 10. F****a (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place grosimea acestor mânere pentru tocuri. Se potrivesc perfect!