Dispozitiv Portabil De Ajutor Pentru Somn Pentru Relaxare

Prețul inițial a fost: 270.00 lei.Prețul curent este: 134.98 lei.

Reduceri!

Dispozitiv Portabil De Ajutor Pentru Somn Pentru Relaxare

Prețul inițial a fost: 270.00 lei.Prețul curent este: 134.98 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Îmbunătățiți-vă somnul - îmbunătățiți-vă viața

Dispozitivul de somn portabil Ortorex asigură o relaxare perfectă. Vă va ajuta să faceți față presiunilor din viața de zi cu zi. Dispozitivul nostru de ajutor pentru somn funcționează în mod silențios, astfel încât nu vă va tulbura liniștea.

Calmare
Dispozitivul de somn Ortorex promovează ameliorarea anxietății și a stresului. Puteți obține un somn odihnitor prin simpla apăsare a unui buton.
Siguranță
Acesta utilizează impulsuri electrice de frecvență joasă pentru a vă relaxa corpul, care sunt absolut inofensive.
Reglabil
Ajutorul nostru pentru somn vine cu diferite niveluri de intensitate și moduri, garantând confortul.
Ergonomic

Dispozitivul de somn Ortorex este conceput pentru a se potrivi perfect mâinii dumneavoastră. Acesta permite o utilizare prelungită fără a provoca oboseală.

Portabil

Mic și ușor, acest dispozitiv portabil de ajutor pentru somn este ușor de transportat.

Convenabil

Alimentat de un cablu USB, dispozitivul nostru nu necesită înlocuirea bateriei. Acest lucru este ideal pentru o utilizare pe termen lung.

Mai multe motive pentru a iubi produsul nostru
Durabil
Tăcut
Ușor de utilizat
Wireless
4.73
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. R***a (cumpărător verificat)

  România

  Am căutat fără succes un somnifer de încredere, care să nu dea dependență… până când am găsit acest dispozitiv portabil. Se pare că funcționează! Până acum e bine.

 2. P**e (cumpărător verificat)

  România

  Inițial, acest lucru mi s-a părut puțin prea tehnic pentru mine, dar acum văd că este incredibil de ușor de utilizat. V-aș recomanda.

 3. C****a (cumpărător verificat)

  România

  Dacă vă confruntați cu insomnie, anxietate sau stres și nu reușiți să dormiți liniștit noaptea, vă recomand să încercați acest lucru. Eu am făcut-o și mi-a făcut nopțile mult mai puțin greoaie.

 4. L***a (cumpărător verificat)

  România

  Utilizarea acestui somnifer a redus semnificativ timpul necesar pentru a adormi. Este ușor de utilizat, eficient și funcționează în liniște toată noaptea.

 5. M*****m (cumpărător verificat)

  România

  Capacitatea dispozitivului de a atenua stresul și de a induce un sentiment de pace este impresionantă. Impulsurile de intensitate scăzută mă ajută să mă liniștesc chiar înainte de culcare, permițându-mi să dorm fără întrerupere. Funcționează cu adevărat ca prin magie!

 6. D***e (cumpărător verificat)

  România

  Acest dispozitiv de somn face minuni pentru mine. Pot spune fără ezitare că acesta este cel mai bun ajutor natural pentru somn liniștitor care există! Îl recomand cu mare drag!

 7. K****n (cumpărător verificat)

  România

  Nu mai este nevoie să te învârți și să te întorci!! Merită din plin. Obținerea unui somn profund și odihnitor merită fiecare bănuț!

 8. B****a (cumpărător verificat)

  România

  Mă confrunt cu insomnia de ani de zile și trebuie să spun că acest dispozitiv de ajutor pentru somn a fost o revelație. Nu este deranjant, nu face niciun zgomot și, cel mai bine, efectele sale sunt extrem de calmante!

 9. A****n (cumpărător verificat)

  România

  Acest dispozitiv a fost o schimbare de joc pentru anxietatea mea. Impulsurile de frecvență joasă funcționează ca prin magie, permițându-mi să adorm fără efort. Designul îmi permite să îl țin confortabil atât timp cât am nevoie.

 10. O****r (cumpărător verificat)

  România

  Acesta este un mic ajutor de somn minunat! Îl iau cu mine peste tot și îmi place foarte mult cât de portabil este. În plus, este alimentat prin USB, așa că nu-mi fac griji cu privire la înlocuirea bateriilor.