Ochelari De Blocare A Luminii Albastre Pentru Copii

129.98 lei

Ochelari De Blocare A Luminii Albastre Pentru Copii

129.98 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Protejați-vă copiii de lumina albastră dăunătoare cu ochelarii Ortorex, concepuți special pentru copii!

Copiii dvs. petrec mult timp uitându-se la ecrane digitale? Ochelarii noștri vor proteja ochii în curs de dezvoltare ai copiilor dvs. de lumina albastră dăunătoare pe care o transmit PC-urile, tabletele, telefoanele mobile, tabletele și consolele de jocuri. Lentilele cu cea mai nouă tehnologie reduc strălucirea și blochează lumina albastră pentru a ușura uscăciunea ochilor și oboseala ocul ară care este asociată cu utilizarea sporită a dispozitivelor electronice. Acești ochelari speciali pentru copii oferă protecție completă pentru ochii lor, astfel încât cei mici să poată folosi computerele în siguranță și să se bucure pe deplin de timpul petrecut în fața ecranului.

Ochelarii de blocare a luminii albastre pentru copii ajută:

 • Preveniți oboseala și oboseala ochilor – fără ochi obosiți!
 • Minimizați durerile de cap și migrenele – copilul dvs. nu va avea dureri de cap atunci când se joacă și studiază folosind un PC sau Ipad.
 • Îmbunătățiți somnul – dormiți mai bine și simțiți-vă bine în fiecare zi!
 • Oferiți o vedere clară – lentilele nu distorsionează vederea copilului dvs.

Acești ochelari anti-lumină albastră vin în 6 culori diferite pe care copiii dvs. le vor iubi. Ramele flexibile din silicon sunt confortabile și ultraligere pentru cei mici. O mărime unică se potrivește în general băieților și fetelor de la 2 la 14 ani. Pentru mai multă precizie, vă rugăm să consultați dimensiunea ramei de mai jos.

BENEFICII CHEIE

✔️ PROTECȚIE LA LUMINA ALBASTRĂ ȘI UV – Blochează peste 99% din cele mai dăunătoare raze de lumină albastră și 99,9% din razele UV pentru a proteja ochii copilului dumneavoastră.

✔️ FĂRĂ ÎNCĂLZIRE ȘI FATIGARE A OCHILOR – Reduceți încordarea ochilor și sensibilitatea la lumină atunci când vă confruntați cu dispozitive electronice, ceea ce este excelent pentru ochii în curs de dezvoltare ai copiilor care au nevoie de protecție în timpul fiecărui dispozitiv digital.

✔️ LENTILE CLARE – Realizate dintr-o bază complet transparentă, lentilele care blochează lumina albastră ajută la reducerea strălucirii, îmbunătățesc contrastul, oferă o mai bună percepție a culorilor și nu afectează vederea copilului dumneavoastră.

✔️ PROMOVEAZĂ UN SOMN MAI BUN – Purtarea ochelarilor anti-lumină albastră va îmbunătăți calitatea somnului copilului dumneavoastră, deoarece expunerea la lumina albastră cu rată ridicată are un impact asupra simțului circadian, provocând apoi insomnie.

✔️ HIPOALERGENIC ȘI ECOLOGIC – Materialul moale din silicon este hipoalergenic și prietenos cu pielea sensibilă a tinerilor. Fiecare curbă și colț a fost rotunjit pentru a păstra copiii în siguranță.

4.80
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 5 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. R****a (cumpărător verificat)

  România

  Le-am cumpărat pentru copiii mei de 5 și 6 ani care învață virtual. Le place aspectul ochelarilor și îi poartă de bunăvoie fără să se împotrivească. Ochelarii sunt făcuți bine și sunt perfecți pentru timpul prelungit petrecut în fața ecranului. O valoare bună pentru preț! Vă mulțumim!

 2. K*****a (cumpărător verificat)

  România

  Am luat acestea pentru fiica mea în timp ce se joacă pe tableta ei și îi place foarte mult. Îi plac atât de mult încât le ține pe ele chiar și atunci când nu este pe tableta ei. Îi place cum se simt. Calitate excelentă! Foarte recomandat.

 3. M****e (cumpărător verificat)

  România

  Acestea sunt mai bune decât credeam. Tocmai le-am luat pentru copilul meu, așa că vom vedea dacă rezistă în timp. Fata mea le adoră!

 4. T****e (cumpărător verificat)

  România

  Produs mare și transport maritim rapid. Aș recomanda cu căldură. Am un copil de 5 ani și unul de 9 ani, ambii nu au purtat niciodată ochelari. Am primit acestea și nu au luat-o și le folosesc chiar și atunci când sunt pe iPad-urile lor, jucând jocuri și vizionând videoclipuri! Calitate și confort mare, preț mare. Amândoi au declarat că ochii lor nu sunt obosiți ca înainte.

 5. I****w (cumpărător verificat)

  România

  Greutate redusă. Foarte confortabilă. Elegant. Perfect pentru tot timpul de învățare a ecranului pentru fiica mea în timpul carantinei! Transportul a fost rapid. Vă mulțumesc!