Vizor De Protecție Completă

Prețul inițial a fost: 104.97 lei.Prețul curent este: 69.98 lei.

Reduceri!

Vizor De Protecție Completă

Prețul inițial a fost: 104.97 lei.Prețul curent este: 69.98 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Protejați-vă ochii și fața de microbii periculoși cu Vizorul de protecție completă ORTOREX!

Viziera ORTOREX™ Vizor De Protecție Completă A Feței vă protejează împotriva picăturilor nedorite, a prafului sau a microbilor periculoși care vă pot provoca disconfort și care mai târziu pot deveni cauza unor boli grave. Acesta este motivul pentru care vizierele integrale sunt atât de importante. În timp ce măștile de față vă protejează doar nasul și gura, ochii vă rămân neprotejați. Picăturile respiratorii produse atunci când cineva tușește sau strănută pot intra în corpul dumneavoastră prin ochi. Vizierele noastre de față vă acoperă fața în partea de sus, pe laterale și sub bărbie. Drept urmare, purtătorul este protejat chiar și de cele mai mici picături.

Ecranul nostru facial complet este fabricat din material anticearcăn care asigură o vizibilitate clară și o optică superioară care permite trecerea unei cantități maxime de lumină. Datorită materialului său de calitate superioară și designului confortabil, oferă protecție la 180 de grade împotriva salivei, a prafului sau a oricăror alte picături nedorite. Chiar dacă este purtată pentru o perioadă lungă de timp, nu va exista oboseală, fiind ideală pentru purtarea pe termen lung.

Viziera ORTOREX™ Vizor De Protecție Completă A Feței se așează confortabil pe față, cu o ramă care se înfășoară în jurul urechilor ca o pereche de ochelari și rămâne pe loc în timp ce vă mișcați. Ecranul poate fi ușor curățat sau înlocuit la nevoie. În plus, îl puteți potrivi peste majoritatea ochelarilor de vedere. În plus, este ușor. Viziera integrală este un lucru de neînlocuit atunci când călătoriți în timpul unei pandemii și este ideală pentru majoritatea locurilor de muncă. Puteți păstra mai multe dintre aceste fețe de protecție în rucsacul de zi, acasă, la serviciu sau în mașină și le puteți folosi când ieșiți afară, în bucătărie sau la birou.

BENEFICII CHEIE:

✔️ OFERĂ ACOPERIRE TOTALĂ – Acoperă zona de la partea superioară a sprâncenelor până la bărbie, ținând saliva, praful sau orice alte picături nedorite de pe față.

✔️ PROTEJĂ DE VIRUS – Picăturile respiratorii produse atunci când cineva tușește sau strănută pot pătrunde în corpul tău prin ochi. Vizorul nostru de protecție facială vă protejează întreaga față, inclusiv ochii, și previne posibilii viruși.

✔️ RĂMÂNE ÎNTOTDEAUNA ÎN LOCUL — Se așează confortabil pe fața ta, cu o ramă care se înfășoară în jurul urechilor ca pe o pereche de ochelari și rămâne pe loc în timp ce te miști.

✔️ NU AJUNCA VIZIUNEA — Datorită materialului PET anti-aburire, oferă o vizibilitate clară și permite trecerea cantității maxime de lumină prin vizorul scutului.

✔️ POATE FI CURAȚAT SAU ÎNLOCUIT — Cel mai important lucru este că, după ce l-ai folosit de mai multe ori, poți curăța cu ușurință scutul sau îl poți înlocui cu unul nou.

✔️ OFERĂ APLICARE LĂRGĂ — Ecranul nostru integral este versatil pentru diverse aplicații, inclusiv setări industriale și casnice.

4.73
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. T***s (cumpărător verificat)

  România

  Mă simt foarte sigură și încrezătoare cu această protecție pentru față. Vă mulțumesc

 2. A**e (cumpărător verificat)

  România

  Prieteni, acestea sunt mult mai bune decât măștile de față obișnuite! Sunt foarte confortabile și ușor de folosit! Micuța mea mi-a furat-o =))))

 3. K***y (cumpărător verificat)

  România

  Este foarte confortabil de utilizat. Am cumpărat aceste scuturi pentru a mă proteja de coronavirus și acum sunt foarte mulțumit!

 4. L***a (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place foarte mult ușurința acestor scuturi. Sunt foarte convenabile, nu se încețoșează

 5. J**y (cumpărător verificat)

  România

  La început, scutul nu a fost clar. Mi-am dat seama mai târziu că are o peliculă de protecție pe scut și am uitat să o îndepărtez! Îndepărtați-o înainte de a-l folosi!

 6. G**a (cumpărător verificat)

  România

  Scutul este foarte confortabil și rămâne pe loc în timpul utilizării. Dar mi-aș dori să nu mai trebuiască să purtăm măști…

 7. D**y (cumpărător verificat)

  România

  Vederea prin scut este foarte clară. Pentru mine, acesta este primul și cel mai important lucru! Sunt foarte mulțumit de achiziția mea

 8. C***a (cumpărător verificat)

  România

  Protecția este plăcută și umple o nevoie incredibilă, mai ales acum că sunt necesare măștile. Ușor de transportat și chiar de vizionat filmul

 9. N***n (cumpărător verificat)

  România

  Lucrez într-o clinică cu vizite săptămânale repetate. Aveam nevoie de măști de față care să fie suficient de durabile pentru a fi dezinfectate și refolosite cu același pacient. Acestea funcționează foarte bine și nu există probleme de claritate vizuală

 10. M**y (cumpărător verificat)

  România

  Recomandă cu mare drag aceste scuturi și le dau cu plăcere cele cinci stele bine meritate pentru calitatea lor înaltă și super protecție!