Perie De Silicon Pentru Curățare Sonică

Prețul inițial a fost: 284.99 lei.Prețul curent este: 189.98 lei.

Reduceri!

Perie De Silicon Pentru Curățare Sonică

Prețul inițial a fost: 284.99 lei.Prețul curent este: 189.98 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Vrei să ai o piele clară și strălucitoare?

Arătați instantaneu proaspăt, chiar și atunci când nu vă simțiți proaspăt!

Este nevoie doar de o rutină de curățare și masaj de 2 minute cu peria noastră de curățare sonică!

Curățare profundă pentru o piele mai strălucitoare

Peria electrică de curățare facială utilizează puterea tehnologiei T-Sonic pentru a exfolia delicat pielea, îndepărtând 99,5% din murdărie, celulele moarte ale pielii și grăsimea, precum și reziduurile de machiaj.

Mod dovedit de a arăta mai tânără

Peria Ortorex™ dispune de tehnologie anti-îmbătrânire. Pulsurile sale de joasă frecvență acționează în zonele în care apar ridurile și liniile de expresie, contribuind la o mai mare fermitate a pielii. Masajul vârfurilor și impulsurile de joasă frecvență vor promova circulația sângelui și vor ajuta la creșterea producției de colagen.

Peria mică care se zvârtește este concepută pentru a îndepărta impuritățile, excesul de sebum, celulele moarte și reziduurile de machiaj din porii pielii. Prin țintirea zonelor predispuse la riduri se obține efectul de tonifiere anti-îmbătrânire.

Peria de curățare Ortorex™oferă un sistem sonic îmbunătățit de curățare facială și antirid conceput pentru a minimiza apariția imperfecțiunilor. S-a dovedit că îndepărtează până la 95% din toată murdăria și excesul de ulei, rămânând în același timp delicată cu pielea.

BENEFICII CHEIE:

TREI MODURI DE CURĂȚARE — 1. Modul de curățare a pielii sensibile 2. Toate modurile de curățare a pielii 3. Modul de curățare a pielii grase.

CURĂȚARE PROFUNDĂ CONFORTĂ — Silicon gros, delicat și moale, tehnologie cu undă sonoră duală și cap de perie flexibil care poate efectua o curățare mai profundă.

VIBRAȚIE DUBLĂ ULTRASONICĂ — Mai blândă cu pielea ta decât orice altă perie. Oferă 2600-4500 de impulsuri pe minut pentru a curăța ușor și pătrunde adânc în pori pentru a îndepărta murdăria, pielea moartă, uleiul, reziduurile de machiaj și punctele negre.

COMPACT ȘI PORTABILE — Ușor și ușor de transportat. Fiind rezistent la apa, este cea mai buna alegere atat pentru utilizare acasa cat si in timpul calatoriilor.

4.50
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 6 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. S***m (cumpărător verificat)

  România

  Perie bună! Funcționează bine. De bună calitate. Nimic de care să mă plâng.

 2. K****n (cumpărător verificat)

  România


  Fața mea se simte foarte netedă și are o atingere plăcută după ce am folosit această perie doar o singură dată. Recomandați!

 3. A****a (cumpărător verificat)

  România

  Mare produs! Mi-a depășit așteptările.

 4. I***a (cumpărător verificat)

  România


  A venit destul de repede. O curățare excelentă! Dar nu o voi folosi zilnic, poate săptămânal pentru a nu-mi usca pielea!

 5. T****y (cumpărător verificat)

  România


  Sunt mai mult decât mulțumit de achiziție! Se simte foarte bine în timpul utilizării, iar culoarea pensulei este frumoasă și drăguță de asemenea. Vă recomand!

 6. E****a (cumpărător verificat)

  România


  Calitatea este excelentă, iar efectul este impresionant. Mulțumesc, Ortorex!