Silicon De Curățare A Ceară De Ureche

Prețul inițial a fost: 105.00 lei.Prețul curent este: 69.99 lei.

Reduceri!

Silicon De Curățare A Ceară De Ureche

Prețul inițial a fost: 105.00 lei.Prețul curent este: 69.99 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Curățați-vă urechile în condiții de siguranță și confort cu dispozitivul de curățare a cerumenului Ortorex!

Prea multă ceară în urechi poate provoca disconfort, poate afecta auzul și chiar poate duce la infecții. Deoarece canalul urechii este delicat, trebuie să aveți cea mai mare grijă atunci când curățați și îndepărtați ceara. Puteți utiliza confortabil dispozitivul de îndepărtare a cerumenului pentru urechi pentru copiii dvs. deoarece garantează siguranța și nu trebuie să vă faceți griji că le veți răni urechile. Urechile dvs. au capacitatea de autocurățare excretă ceară care se poate întări și poate deveni dificil de curățat. Acest dispozitiv de curățare va acționa ca un instrument de curățare perfect pentru a vă ajuta să îndepărtați ceara din cea mai îndepărtată parte a urechii, fără a provoca durere. Folosirea acestui curățător de ceară de urechi este cel mai mare pas pentru urechi mai curate și mai sănătoase.

Spre deosebire de metodele alternative de curățare a urechilor, este conceput pentru a îndepărta ceara de urechi reducând în același timp riscul de a răni timpanul sau de a afecta auzul. Secretul acestui instrument este capul moale, cu caneluri spiralate, care este proiectat să pătrundă la distanța perfectă în ureche, apoi, cu o simplă răsucire, se prinde de ceară și o extrage în siguranță.

BENEFICII CHEIE:

✔️ DESIGN INOVATOR — Îți permite să spargi și să îndepărtezi excesul de ceară care este greu de atins cu un tampon de bumbac standard. Spre deosebire de tampoanele de bumbac, care pot împinge și mai mult ceara înăuntru, o parte a detergentului este o mini perie pentru a vă curăța urechile, iar cealaltă parte a vârfului este o linguriță pentru a capta excesul de ceară.

✔️ CAP CU CANELURI SPIRALATE – Capul moale, canelat în spirală este proiectat să parcurgă distanța perfectă în urechea ta, fără a o răni.

✔️ UȘOR DE UTILIZAT — Pur și simplu puneți vârful canelat în spirală în ureche, răsuciți și îndepărtați ceara.

✔️ FĂRĂ DURERE — Spre deosebire de tampoanele de bumbac care pot merge prea departe, capul din silicon moale și flexibil este conceput pentru a extrage ceara în exces în siguranță și confortabil.

✔️ PORTABIL — Îl poți pune în geantă și îl poți folosi peste tot.

✔️ SIGURU — Sigur de utilizat pentru fiecare membru al familiei tale, chiar și pentru copii.

Pachetul include: 1 x Silicon curățător de ceară pentru urechi (cu 16 capete detașabile)

NOTĂ: Pentru a menține un canal auditiv curat și sănătos, vă sugerăm să folosiți curățătorul de ceară pentru urechi o dată sau de două ori pe săptămână.

4.75
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 4 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. B***n (cumpărător verificat)

  România

  Prodct bun

 2. A***v (cumpărător verificat)

  România

  Pentru urechile mici, nu am urechi foarte mari, dar tot nu se potrivesc (

 3. M***c (cumpărător verificat)

  România

  a venit foarte repede. este prea mic pentru mine, poate pentru copii va fi ok.

  .

 4. A***a (cumpărător verificat)

  România

  Curățați bine