Ochelari De Blocare A Luminii Albastre Pentru Jocuri De Calculator

150.00 lei

Ochelari De Blocare A Luminii Albastre Pentru Jocuri De Calculator

150.00 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Reduceți stresul vizual și oboseala ochilor pentru a vă bucura în cele din urmă de timpul digital!

Simptomele comune care decurg din privirea prelungită a ecranului includ migrene, dureri de cap, insomnie, ochi uscați, vedere încețoșată, cataractă și degenerescență maculară. În loc să tratezi aceste afecțiuni mai târziu în viață, este mult mai benefic să le prevenim pe toate împreună.

Ochelarii de calculator Ortorex pentru bărbați și femei reprezintă alegerea perfectă pentru orice aventurier digital. Aceștia sunt concepuți pentru a elimina oboseala digitală a ochilor și sunt recomandați de medici pentru a vă proteja vederea în timpul utilizării computerului și a dispozitivelor. Ochelarii anti-lumină albastră filtrează lumina albastră de mare energie, reduc undele puternice ale acesteia, permițându-vă astfel să vă concentrați asupra jocului sau sarcinii pe care o aveți de îndeplinit. Fără efectele de la razele dăunătoare, puteți obține un corp mai sănătos și un somn sănătos ca ochelarii noștri de blocare a luminii albastre:

 • Filtrează lumina albastră și blochează UV
 • Reduceți la minimum oboseala digitală a ochilor
 • Preveniți uscarea ochilor
 • Minimizați strălucirea
 • Îmbunătățiți somnul

Sunt ideale pentru a privi la televizor, a juca jocuri pe calculator, a lucra și a face orice lucru cu ecrane digitale. În plus, pot fi folosite pentru condusul pe timp de noapte – lentilele galbene blochează strălucirea farurilor și vă oferă o vedere mai clară în întuneric și în zilele ploioase sau cu ceață, ceea ce face ca șofatul să fie mai sigur și mai convenabil.

BENEFICII CHEIE

✔️ REDUCEREA OBOSELII OCHILOR — Purtarea acestor ochelari în timpul zilei poate ajuta la atenuarea oboselii ochilor, a vederii încețoșate și a durerilor de cap asociate cu timpul petrecut pe ecran.

✔️ LUMINĂ ALBASTRĂ ȘI PROTECȚIE UV – Lentilele pot absorbi lumina albastră de mare energie și sunt clasificate la 400UV, ceea ce înseamnă că pot bloca 99%-100% atât din radiațiile UVA, cât și din UVB. Ochelarii clasificați UV400 sunt esențiali pentru a vă proteja ochii împotriva daunelor UV pe termen lung și pentru a vă menține ochii sănătoși.

✔️ PROMOVĂ UN SOMMN MAI BUN – Deoarece ochelarii reduc oboseala ochilor și durerile de cap, te poți bucura de un somn profund odihnitor noaptea.

✔️ CADRU STILAT – Vă oferă un aspect super stilat. Cadrul ușor este proiectat pentru diferite dimensiuni de capete, potrivit pentru oameni din întreaga lume.

5.00
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 3 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. C***e (cumpărător verificat)

  România

  Foarte recomandat tuturor celor care au de-a face cu computere în fiecare zi!!!

 2. L***a (cumpărător verificat)

  România

  Calitate excelentă

 3. D***c (cumpărător verificat)

  România

  super mulțumit de calitatea acestor ochelari!