Compresie Gleznă Brace

74.99 lei124.98 lei

Reduceri!

Compresie Gleznă Brace

74.99 lei124.98 lei

Nu uitați să verificați dimensiunea în pagina noastrăDimensiune Diagramă
Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Bucurați-vă de o compresie confortabilă și eficientă pentru o ușurare reală!

Ortorex Bretea de Compresie asigură o compresie țintită la nivelul gleznei, ajutând la reducerea inflamației și la promovarea vindecării. Materialul ușor și moale nu provoacă niciun disconfort și este ideal pentru a fi purtat toată ziua. Fie că vă recuperați după o accidentare sau aveți nevoie de sprijin pentru activitățile zilnice, această orteză de compresie este alegerea perfectă!

Ameliorarea durerii
Suportul nostru pentru gleznă menține căldura corpului și stimulează circulația sângelui, care furnizează nutrienți și oxigen în zona afectată. Acest lucru reduce durerea cauzată de artrită, entorse, umflături, tendinită achileană sau alte boli.
Prevenirea rănilor
Purtarea gleznei noastre asigură o potrivire perfectă și previne deplasările articulare. Acest lucru, la rândul său, ajută la evitarea posibilelor microtraumatisme.
Recuperare rapidă
Menținând articulația gleznei în poziție și menținându-i stabilitatea, Ortorex Brace reduce tensiunea asupra acesteia. Aceasta face ca mușchii să se dezvolte mai ușor, deoarece sunt mai puțin solicitați. Ca urmare, facilitează și ușurează reabilitarea.
Suport la 360°

Suportul nostru oferă o protecție completă a mușchilor și articulațiilor gleznei.

Strângere reglabilă

Curelele elastice și țesătura interioară asigură o compresie personalizată și mențin orteza la locul ei.

Material respirabil

Țesătura protezei noastre promovează circulația aerului, prevenind transpirația.

Mai multe motive pentru a iubi sprijinul nostru
Anti-odor
Subțire
Non-restrictiv
Lavabil
Călcarea umezelii
Nu dăunează pielii
Ghid de dimensiuni
supporteuukus
s/m33-371-43-6
l/xl38-425-87-10
2xl/3xl43-469-1111-13
4.56
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. J*****r (cumpărător verificat)

  România

  Materialul este respirabil, ceea ce este grozav. Oferă un sprijin bun, dar a fost puțin cam strâmt pentru mine.

 2. H****y (cumpărător verificat)

  România

  Această orteză este surprinzător de suportată și foarte ușoară. Am cumpărat-o pentru a mă ajuta cu unele dureri de gleznă pe care le am. O port pe sub șosete și am dormit și cu ea pe mine. Eram îngrijorat că va fi voluminoasă, dar nici măcar nu o observ! Nu alunecă și nu se umflă nici după 2-3 ore de activitate intensă. Oferă o cantitate surprinzătoare de stabilitate și mă ajută să rămân activă în timp ce durerile se ameliorează.

 3. C***n (cumpărător verificat)

  România

  Sprijin frumos pentru o gleznă fracturată. Ar cumpăra din nou!

 4. D*****d (cumpărător verificat)

  România

  Super confortabil și ajută foarte mult! Eu le folosesc pe ale mele de câteva săptămâni și chiar îmi plac! Mă ajută să nu-mi rostogolesc gleznele la fel de ușor și oferă o compresie bună. Ar recomanda cu siguranță!!!

 5. P**y (cumpărător verificat)

  România

  Am articulații hipermobile și glezna în pronație. Am purtat aceste manșoane de gleznă toată ziua, timp de aproximativ 12 ore, și au fost de mare susținere!!! Au făcut o treabă excelentă stabilizându-mi gleznele și picioarele fără să fie prea strânse!!!

 6. A**n (cumpărător verificat)

  România

  Periodic am probleme de circulație la glezne. Aceștia se potrivesc perfect și confortabil și oferă o compresie excelentă și uniformă fără să mă facă să mă simt ca și cum aș purta ceva. Sunt perfecte pentru compresie peste noapte sau pentru a le purta într-o situație în care știu că voi sta în picioare mult timp. Sunt foarte fericită că i-am găsit! Vă mulțumesc foarte mult!!!

 7. N****t (cumpărător verificat)

  România

  Confortabil și de susținere! Mi-am scrântit glezna acum doi ani și am avut o provocare încercând să alerg din nou. Am purtat aceste bretele și am fost extrem de mulțumit de sprijinul și confortul în timp ce purtam un pantof.

 8. R***r (cumpărător verificat)

  România

  Aceasta este o compresie bună și confortabilă pentru arcadă, tendonul lui Ahile, tendoanele/ligamentele bilaterale mediale și laterale. Pentru plimbări pe distanțe lungi, scări, podele inegale, aceste suporturi de compresie se potrivesc excelent cu o pereche bună de pantofi. 100% mulțumit de comanda mea și le voi mai comanda din nou!

 9. S**e (cumpărător verificat)

  România

  Dispozitivul de susținere funcționează perfect! Mi-l pun dimineața și îmi fac treaba. Mai puțină durere și NICI o umflătură!