Monitor De Tensiune Arterială

Prețul inițial a fost: 263.00 lei.Prețul curent este: 175.00 lei.

Reduceri!

Monitor De Tensiune Arterială

Prețul inițial a fost: 263.00 lei.Prețul curent este: 175.00 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în orice moment

Spuneți adio măsurătorilor inexacte și lente cu tensiometrul de mână Ortorex. Acesta vă permite să vă gestionați sănătatea chiar și atunci când nu sunteți acasă. Având un afișaj mare și o singură operațiune, dispozitivul nostru compact oferă verificări fără efort.

Portabil
Monitorul Ortorex este ușor și compact, simplificând călătoriile și ocupând un spațiu minim. Acesta permite urmărirea constantă a tensiunii arteriale oriunde ați merge.
Ușor de utilizat
Punerea monitorului nostru de presiune este la fel de ușoară ca și cum ați fixa un ceas de mână. Pur și simplu înfășurați-l în jurul încheieturii mâinii și începeți verificarea.Datorită designului ușor de utilizat și intuitiv, puteți utiliza corect dispozitivul fără nicio dificultate.
Precizie
Dispozitivul nostru garantează precizia măsurătorilor cu o abatere de doar 3%. Acest nivel ridicat de precizie este crucial pentru o monitorizare fiabilă a sănătății - Vă ajută să luați decizia optimă în funcție de starea dumneavoastră.
Durabil

Un panou acrilic robust protejează monitorul Ortorex de rupere în caz de căderi accidentale. Această construcție robustă prelungește durata de viață a dispozitivului.

Alimentat cu baterii

Bateriile standard ale tensiometrului Ortorex permit măsurători instantanee. Prin alimentarea imediată a dispozitivului, acestea facilitează procesul, deoarece nu trebuie să vă deplasați suplimentar pentru a găsi o priză. Acest lucru este deosebit de important atunci când vă simțiți rău.

Afișaj de calitate

Gadgetul nostru dispune de un ecran LCD de înaltă calitate pentru o citire confortabilă. Imaginile clare de pe ecran vă permit să interpretați măsurătorile fără dispozitive de asistență, cum ar fi lupele.

Mai multe motive pentru a iubi monitorul nostru de tensiune arterială
Prietenos cu pielea
Potrivire confortabilă
Fără fir
Siguranță la utilizare
4.88
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. M***y (cumpărător verificat)

  România

  Facil de utilizat și precis. L-am testat de mai multe ori pe mine și pe soția mea și citirile sunt consecvente.

 2. G**g (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place că această mașinuță este atât de ușor de folosit și este precisă. Mă bucur că l-am achiziționat pentru a-mi urmări tensiunea arterială.

 3. K**e (cumpărător verificat)

  România

  Este un produs excelent! Ușor de folosit și precis! Sunt un student la asistență medicală și folosesc dispozitivele obișnuite de tensiune arterială și apoi acesta pentru a verifica de două ori munca mea și este atât de precis!

 4. S**n (cumpărător verificat)

  România

  Ce mi-a plăcut la acest aparat este că nu era prea strâmt atunci când era în uz. Excelent pentru întreaga familie.

 5. J***a (cumpărător verificat)

  România

  Am cumpărat asta pentru a o folosi la serviciu. Este ușor de aplicat și de utilizat și are o memorie pentru a reaminti tensiuni arteriale luate anterior. Aș cumpăra cu siguranță din nou.

 6. T**e (cumpărător verificat)

  România

  Dacă sunteți o persoană care se află în pericol în timpul situației actuale a sănătății COVID, probabil că sunteți ca mine și stați aproape de casă. Este important să vă puteți monitoriza tensiunea arterială în această perioadă, care se poate dovedi a fi stresantă. După ce am vorbit cu sora mea, care are o problemă cu inima, mi-a sugerat să îmi iau unul. Acest aparat este foarte ușor de utilizat, confortabil, iar ecranul este suficient de mare pentru a citi cu ușurință rezultatele. Foarte recomandat.

 7. B***y (cumpărător verificat)

  România

  Acesta este un monitor de tensiune arterială foarte bun și prețul a fost foarte bun. Foarte ușor de utilizat, trebuie doar să-l atașați la încheietura mâinii și să apăsați un buton.

 8. C****e (cumpărător verificat)

  România

  Am cancer în stadiul IV și iau o mulțime de medicamente și uneori dureri de cap teribile. Am descoperit că tensiunea mea arterială joacă un rol important în aceste dureri de cap. Am schimbat și am mărit nivelul medicamentelor mele obișnuite pentru tensiune arterială. și monitorizez presiunea la fiecare 4 ore pentru a vedea dacă medicamentele își fac efectul. Acest aparat cu manșetă este perfect și foarte precis.

 9. X***a (cumpărător verificat)

  România

  LOVE LOVE LOVE LOVEE acest produs. A fost super ușor de utilizat, cu literalmente apăsarea unui singur buton. Citește tensiunea și pulsul în mai puțin de 1 minut! Foarte precis, de asemenea! Categoric o achiziție excelentă!

 10. A***l (cumpărător verificat)

  România

  Am primit contorul meu de ritm cardiac, funcționează bine și am fost mulțumit de achiziție. Îi dau 5 stele și îl recomand 100%.