Ortorex™ Centura De Corecție A Bazinului Hip-Up

225.00 lei

Ortorex™ Centura De Corecție A Bazinului Hip-Up

225.00 lei

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Nu lăsați durerile de șold și pelvis să vă împiedice să vă ocupați de viața de zi cu zi!

DE CE AM NEVOIE DE ASTA?

Suferiți de dureri lombare sau de șold? Nu vă faceți griji, nu sunteți singur. 78% dintre oameni au o înclinare pelviană anterioară sau laterală. Motivele pot varia: muncă sedentară, sarcină, accidentări. Dezechilibrul pelvian poate cauza o postură proastă, împreună cu dureri cronice, limitându-vă în același timp performanța și chiar afectându-vă starea de spirit. În unele cazuri, genunchii și gleznele pot durea și ele.

Centura de corecție a bazinului Ortorex™ Hip-Up Centura de Corecție a
Bazinului
susține și stabilizează eficient șoldurile și bazinul pentru a ameliora: durerile pelviene, durerile de gambă, durerile de spate, durerile de șold, durerile de centură pelviană, sindromul piriformis sau disfuncția simfizei pubiene. Ajută la eliminarea durerilor nervoase cauzate de disfuncția articulației SI, oferind confortul atât de necesar.

În plus, această centură de corecție este extraordinară pentru a-i ajuta pe sportivi să mențină o formă pelviană adecvată în timpul antrenamentelor, pentru a preveni accidentările.

DE CE ORTOREX™?

Centura Ortorex™ nu este vorba despre o soluție temporară. Odată ce corpul dvs. se adaptează la purtarea centurii noastre de corecție, se va forma o memorie musculară, astfel încât, chiar și după ce o scoateți, corpul dvs. se va adapta în mod natural la postura sa mai nouă și mai sănătoasă.

Materialul ușor, dar ferm, este reglabil și este fabricat dintr-o țesătură respirabilă pentru a permite trecerea aerului și a umezelii. Concepută pentru a fi purtată confortabil zi și noapte, se potrivește unei circumferințe a șoldurilor de la 30 la 55 de centimetri, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. O puteți purta cu ușurință pe sub haine pentru a oferi șoldurilor și spatelui dumneavoastră dureroase ușurarea de care au nevoie. Benzile de silicon antiderapante de pe centura interioară împiedică centura să alunece în sus și în jos. Asigurați-vă că nu strângeți prea mult cureaua și că nu o purtați pe șoldul din partea inferioară a spatelui, ceea ce o poate face să nu se observe în timp ce vă desfășurați activitățile zilnice.

GRAFIC DE DIMENSIUNI:

CUM SE PURTĂ CENTURA DE CORRECȚIE PELVICA ORTOREX™:

4.75
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 4 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. U**u (cumpărător verificat)

  România

  Acesta este un produs grozav. Am o disfuncție severă la nivelul articulației vertebrale interne și am încercat să remediez această afecțiune cu injecții de cortizon, terapie fizică etc. Nimic nu părea să ajute până când am citit despre această centură.

 2. X*****d (cumpărător verificat)

  România

  Aceasta oferă un sprijin excelent pentru articulația mea pelviană încordată. Îmi menține cele două părți în alinierea corectă.

 3. M**p (cumpărător verificat)

  România

  Îmi place foarte mult acest lucru pentru durerile mele de spate inferioare. Am încercat unele mai largi, cu toate clopotele și fluierele, dar toate au fost prea pretențioase și inconfortabile.

 4. S****i (cumpărător verificat)

  România

  Îl recomand cu căldură pentru oricine suferă de dureri de spate. mi-a schimbat viața!