⏰Vânzarea Ut se încheie 28.04. ⏰ 50% REDUCERE + Transport gratuit

Cum funcționează tălpile Magnetic Reflex

Ce sunt tălpile reflexe magnetice?

Atunci când se întâmplă să aveți dureri articulare, poate din cauza unei poziții incorecte menținute prea mult timp, situația poate fi rezolvată cu ajutorul unor tălpi magnetice. Aceste tălpi nu au nevoie de prescripție medicală, așa că pot fi achiziționate de oricine simte nevoia.

Plantoanele magnetice sunt realizate din țesătură respirabilă și gel antistres care absoarbe șocurile. Ele au o lungime de 29 cm și, prin urmare, pot fi tăiate și personalizate pentru a se adapta la mărimea oricărui pantof. Componentele magnetice sunt integrate în interiorul tălpii, poziționate în punctele pe care reflexologia piciorului le indică ca fiind utile pentru desfășurarea unei acțiuni eficiente de relaxare.

Talpa magnetică reflexivă se dovedește utilă ori de câte ori este necesar să susțină mușchii și articulațiile sau când este necesară îmbunătățirea posturii pentru a pune mai puțină greutate pe spate și a asigura o mai bună mobilitate a întregului corp.

Mecanismul de funcționare al tălpilor reflexe magnetice

Tehnologia câmpului magnetic prezentă în interiorul tălpilor este capabilă să asigure o presiune continuă asupra terminațiilor nervoase care se găsesc sub talpa piciorului. Acești magneți sunt de mare putere, în acest fel automasajul efectuat va ameliora orice tip de durere, stimulând regenerarea. În ceea ce privește gelul antistres prezent în structura tălpii, acesta este capabil să aducă senzații plăcute de ușurare la nivelul picioarelor și al spatelui supuse la stres, precum și să amelioreze durerile musculare sau articulare.

Talpa magnetică este foarte practică pentru a fi introdusă în orice tip de încălțăminte, este lavabilă și poate fi refolosită de mai multe ori, păstrându-și intacte proprietățile benefice.

Când este necesar să folosiți tălpile magnetice?

Plantoanele magnetice sunt indicate în cazurile în care apar situații dureroase sau dureri, chiar și ocazionale, care afectează articulațiile. Atunci când problema nu este de natură medicală, ci se datorează unei poziții greșite sau a unui stres excesiv și nu este necesar un diagnostic medical, puteți rezolva situația prin simpla inserare a tălpilor magnetice în interiorul pantofilor.

Pentru a face mai clare și mai ușor de înțeles indicațiile de utilizare a tălpilor magnetice, am sintetizat într-o listă toate eventualitățile în timpul cărora acestea se dovedesc a fi benefice:

  • Dureri ale picioarelor și ale întregii zone plantare
  • Dureri de spate cauzate de o postură proastă
  • Dureri musculare și articulare generalizate, inclusiv episoade ocazionale
  • Dureri atât la nivelul picioarelor și al genunchilor, cât și la nivelul șoldurilor
  • Episoade de migrenă
  • Mobilitate redusă
  • Dureri de sinusuri
  • Disconfort abdominal

În toate aceste cazuri, este suficient să introduceți pur și simplu tălpile interioare în interiorul pantofilor pentru a observa imediat o ușurare benefică.

Beneficiile utilizării tălpilor magnetice

Utilizarea tălpilor magnetice este deosebit de eficientă în rezolvarea problemelor legate de durerile articulare și musculare. Este datorită conformației particulare a produsului că aceste beneficii pot fi apreciate, vorbim de flexibilitatea materialelor, de posibilitatea de a personaliza dimensiunea, de prezența unui gel special care absoarbe șocurile și mai ales de prezența magneților metalici care permit generarea de multiple beneficii pentru sănătate.

Ce rezultate pentru sănătate pot fi așteptate cu ajutorul tălpilor reflexe magnetice?

  • Spatele se va bucura de o senzație plăcută de bunăstare și lejeritate
  • Postura va fi mai dreaptă și mai corectă
  • Veți avea parte de un masaj plăcut
  • Veți simți că stresul din articulații datorat tensiunilor sau vibrațiilor generate în timpul mișcărilor normale este redus
  • Se îmbunătățește mobilitatea mușchilor și a articulațiilor
  • O reducere semnificativă a durerilor la nivelul spatelui, picioarelor, dar și al brațelor
  • O bunăstare generală a mușchilor și articulațiilor
  • Reducerea vizibilă a durerilor de spate și de membre
  • O stare de bine a întregului picior, a bolții și a spatelui
  • O mai mare ușurință de mișcare în cazul activităților motorii
  • Senzație de lejeritate a picioarelor

Pentru a asigura toate beneficiile menționate mai sus, tălpile magnetice trebuie purtate în mod regulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jessica
Jessica B.
Eroul fericirii clienților
Aveți Întrebări?
Serviciul nostru de asistență clienți premiat este aici pentru dvs.
Trimiteți-ne un e-mail: [email protected]

Renunțare Medicală


Condițiile medicale ale indivizilor variază, iar utilizarea produselor noastre nu este garantată a fi 100% eficientă pentru toată lumea.

Dacă vă confruntați cu o boală clinică sau durere cronică, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră pentru sfaturi medicale cu privire la starea dumneavoastră de sănătate.

Orice produs cu o reducere de 20%.
Reducerea dumneavoastră expiră în:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0