Periuță de Dinți Electrică Sonică cu 3 Capete de Periere

Prețul inițial a fost: 319.97 lei.Prețul curent este: 159.98 lei.

Reduceri!

Periuță de Dinți Electrică Sonică cu 3 Capete de Periere

Prețul inițial a fost: 319.97 lei.Prețul curent este: 159.98 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Faceți rutina dvs. de igienă orală mai eficientă

Periuța de dinți sonică Ortorex este instrumentul tău secret pentru un zâmbet mai strălucitor. Tehnologia sa sonică asigură o curățare completă, lăsându-vă dinții mai albi. Îngrijirea dentară va deveni o sarcină ușoară cu această periuță de dinți inovatoare!

Eficient
Vibrațiile de înaltă frecvență asigură o periere profundă, promovând o bună sănătate orală.
Reglabilă
Periuța de dinți sonică Ortorex oferă două moduri: normal și puternic. Îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine confortului și nevoilor dvs. personale.
Convenabilă
Periuța noastră de dinți vibrează la fiecare 30 de secunde, amintindu-vă să schimbați zona de curățare.
Design ușor de transportat

Această periuță de dinți electrică este ușoară și compactă. Împachetați-o în geantă și luați-o oriunde mergeți.

Oprire automată

Periuța noastră de dinți se va opri după două minute de utilizare.

Durată lungă de viață a bateriei

Periuța de dinți Ortorex poate funcționa cu o singură încărcare timp de până la 30 de zile.

Specificații
Putere:
0.6W
Voltaj:
3.7V
Numar de moduri:
2
Frecvenţă:
16500 rpm
Evaluare rezistentă la apă:
IPX7
Timp de încărcare:
4 ore
Timp de utilizare:
30 de zile
Capacitate baterie:
700 mAh
Alimentare electrică:
Încărcare USB
Sunet:
60 dB
Greutate:
1.62 oz (46 g)
4.90
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 22 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. T***s (cumpărător verificat)

    România

    Foarte puternică și durata de viață a bateriei este bună! Dinții mei se simt întotdeauna curați de dentist după ce mă spăl cu ea. Funcționează absolut minunat și nu face zgomote anormale în afară de vibrația normală a unei periuțe de dinți electrice.

  2. D***e (cumpărător verificat)

    România

    Îmi place această periuță de dinți. M-a făcut să mă spăl pe dinți de mai multe ori pe zi! Vibrația sonică este foarte blândă, dar curăță eficient dinții. Are două viteze. În general, îmi place această periuță de dinți. Este cea mai bună periuță de dinți pe care am avut-o vreodată.

  3. T****a (cumpărător verificat)

    România

    Această periuță de dinți este uimitoare! Este proiectată ergonomic și confortabil de ținut. Cronometrul de două minute cu intervale de 30 de secunde este foarte util pentru a mă asigura că periez bine fiecare cadran al gurii mele. O recomand cu căldură.

  4. M***a (cumpărător verificat)

    România

    Periuță de dinți foarte drăguță. Dispune de două moduri, normal și puternic. Eu personal îl prefer pe cel normal, este destul de blând pentru gingiile mele sensibile. Durata de viață a bateriei este, de asemenea, impresionantă, am încărcat-o o singură dată în ultima lună

  5. Y****a (cumpărător verificat)

    România

    Sunt foarte mulțumită de această periuță de dinți! Vibrațiile sunt blânde și eficiente, lăsându-mi dinții mai curați ca niciodată. De asemenea, are un design elegant. Îmi place că vine cu capete înlocuibile. Aș cumpăra din nou!

  6. J***r (cumpărător verificat)

    România

    Această periuță de dinți sonică este o alegere solidă pentru o mai bună igienă orală. Periile ar putea fi puțin mai ferme, dar puterea vibrațiilor este excelentă. Durata de viață a bateriei este de lungă durată. Încărcarea este foarte ușoară și rapidă.

  7. E***a (cumpărător verificat)

    România

    Această periuță de dinți face o treabă foarte completă de curățare a dinților mei. Periile sunt moi și delicate. Dispozitivul, totuși, este zgomotos în comparație cu altele. Dar durata lungă de viață a bateriei și curățarea eficientă mai mult decât compensează acest lucru. Simt că igiena mea orală s-a îmbunătățit!

  8. J****s (cumpărător verificat)

    România

    Dentistul meu mi-a recomandat o periuță de dinți electrică sonică și mă bucur că am ales-o pe aceasta. A făcut o diferență notabilă în igiena mea orală. Durata lungă de viață a bateriei este un mare avantaj. De asemenea, este ușor de curățat și întreținut, iar periile par foarte durabile. Recomandat.

  9. M***e (cumpărător verificat)

    România

    Am fost sceptic în legătură cu trecerea la o periuță de dinți electrică, dar aceasta m-a făcut să cred! Dinții mei se simt mult mai curați comparativ cu utilizarea unei periuțe de dinți manuale. Pulsațiile ajută într-adevăr la îndepărtarea plăcii bacteriene din zonele greu accesibile. Este impermeabilă, așa că o pot folosi la duș.

  10. K***l (cumpărător verificat)

    România

    Nu am putut fi mai fericit cu această achiziție. Mi-a îmbunătățit foarte mult sănătatea gingiilor, care este ceva cu care m-am luptat înainte. Mânerul este confortabil de ținut, iar periile sunt exact moliciunea potrivită. Durata de viață a bateriei este incredibilă.