Șosete Drăguțe Din Bumbac pentru Copii

Prețul inițial a fost: 149.98 lei.Prețul curent este: 74.99 lei.

Reduceri!

Șosete Drăguțe Din Bumbac pentru Copii

Prețul inițial a fost: 149.98 lei.Prețul curent este: 74.99 lei.

Nu uitați să verificați dimensiunea în pagina noastrăDimensiune Diagramă
Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Căldură liniștitoare pentru piciorușele mici

Păstrați-vă bebelușul confortabil cu șosetele Ortorex cu tematică de urs! Se simt minunat la atingere și nu irită pielea delicată. Calzi și confortabili, vor aduce încântare copilului dumneavoastră.

Talpă antiderapantă

Aceste șosete din bumbac asigură o aderență fermă chiar și pe suprafețe alunecoase. Vor elimina riscul de alunecare sau cădere.

Design drăguț

Șosetele noastre atrăgătoare vor adăuga la ținuta adorabilă a copilului dvs. Aspectul fermecător îi va captiva atât pe copii, cât și pe adulți.

Material de înaltă calitate

Fabricate din bumbac 100%, șosetele Ortorex favorizează circulația aerului. Acestea vor preveni acumularea umezelii, asigurându-se că picioarele copilului sunt uscate și confortabile.

Ghid marimi
  • PENTRU A MĂSURĂ PICIOARELE PENTRU PANTOF:
  • 1. Stai în picioarele goale, cu călcâiul lipit de perete.
  • 2. Așezați o riglă pe podea paralelă cu piciorul, cu capătul riglei lipit de perete.
  • 3. Găsiți lungimea de la perete până la capătul celui mai lung deget de la picior.
SIZEUSUKEUFOOT LENGTH
cminch
S2.5-51.5-418-2010-123.94-4.72
M5-64-520-2212-134.72-5.12
4.88
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 17 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. J****n (cumpărător verificat)

    România

    Acestea sunt perfecte. Ele nu sunt strânse în jurul gleznelor. Îmi place că sunt antiderapante și calde. Și copilul meu le-a iubit, mai ales pentru design!

  2. A****h (cumpărător verificat)

    România

    Șosete calde frumoase și moi! Se potrivesc atât de bine pe copilul meu în vârstă de 5 luni. Aș cumpăra cu siguranță din nou și aș recomanda prietenilor mei!

  3. P***n (cumpărător verificat)

    România

    Am luat aceste șosete pentru a menține degetele de la picioare ale fiului meu calde în timpul iernii, deoarece podelele noastre sunt destul de reci. Ele funcționează bine și îi mențin piciorușele calde! Mânerele au rămas frumoase și aderente prin mai multe spălări

  4. B****y (cumpărător verificat)

    România

    Aceste șosete cu designul ursului au fost grozave pentru micuțul meu. Ele sunt moi și perfecte pentru pielea lui sensibilă. Mi-aș dori să existe mai multe culori distractive și luminoase, deși, dar cel mic încă le iubește

  5. S****s (cumpărător verificat)

    România

    Acestea sunt cele mai drăguțe șosete pe care le-am cumpărat pentru copilul nostru mic. Se potrivesc perfect și designul ursului este super adorabil. Merită banii!

  6. C**l (cumpărător verificat)

    România

    Aceste șosete sunt fantastice. Prinderea pe partea de jos este exact cum trebuie și materialul este super moale. Picioarele micuțului meu sunt întotdeauna confortabile și calde!

  7. D****e (cumpărător verificat)

    România

    Absolut adorabil! Moale, confortabile, iar micuțul meu pare să se bucure foarte mult de designul ursului. Calitatea este de top-notch și au rămas intacte chiar și după mai multe spălări.

  8. V***v (cumpărător verificat)

    România

    Șosete atât de adorabile!!! Fața ursului este adorabilă, iar calitatea materialului este impresionantă. Se simte durabil și delicat pe pielea bebelușului. Recomandate!

  9. A***s (cumpărător verificat)

    România

    Aceste șosete sunt perfecte pentru micul meu crawler. Sunt super moi și drăguțe. Picioarele fiului meu rămân calde, iar prinderile fac o treabă excelentă pentru a-l menține stabil pe măsură ce învață să meargă.

  10. R***l (cumpărător verificat)

    România

    Iubesc aceste șosete! Am încercat alte mărci de șosete de prindere, dar copilul nostru încă aluneca în cele mai multe dintre ele. Acestea sunt frumoase și groase, iar materialul este destul de bun. O mulțime de aderențe de gel dedesubt!