Suport Universal pentru Monitoare pentru Copii

Prețul inițial a fost: 202.98 lei.Prețul curent este: 134.98 lei.

Reduceri!

Suport Universal pentru Monitoare pentru Copii

Prețul inițial a fost: 202.98 lei.Prețul curent este: 134.98 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Nu pierdeți niciodată din vedere copilul vostru

Suportul pentru pătuț Ortorex duce monitorizarea bebelușului la nivelul următor. Designul său unic vă va permite să poziționați dispozitivul după preferințele dvs. fără probleme. Materialele de înaltă calitate garantează durabilitatea și fiabilitatea, oferindu-vă liniște sufletească. Acest suport este un must-have pentru părinții atenți!

Ușor de utilizat
Configurați suportul Ortorex fără unelte și în câteva secunde.
Compatibilitate ridicată
Suportul nostru se potrivește unei mari varietăți de monitoare pentru copii datorită bazei reglabile.
Reglabil
Datorită naturii flexibile a suportului, puteți obține întotdeauna unghiul perfect.
Antialunecare

Tampoanele de pe ambele părți vor menține monitorul în poziție, împiedicându-l să alunece. Acestea ajută la reducerea riscului de accidente cauzate de mișcarea neașteptată.

Moale

Suportul pentru monitor Ortorex nu vă va zgâria sau zgâria mobila.

Durabil

Construcția sa robustă din aluminiu asigură o durată lungă de viață.

4.75
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 17 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. P***a (cumpărător verificat)

    România

    Mi-a plăcut foarte mult ideea din spatele acestui suport pentru monitor. Brațul flexibil îmi oferă libertatea de a poziționa camera exact unde vreau, asigurându-mă că nu există unghiuri moarte. Este incredibil de stabil. Mare valoare pentru bani!

  2. W***s (cumpărător verificat)

    România

    Mecanismul de prindere este puternic, ținând monitorul ferm în poziție, fără nicio oscilație. Instalarea a fost ușoară. Este grozav de utilizat pentru a vedea întregul pătuț, deoarece copilul meu se rostogolește și se mișcă constant în jurul întregului pătuț.

  3. C****a (cumpărător verificat)

    România

    Suport de cameră bine făcut. Este ușor de montat pe orice perete, raft, pătuț, etc. Face exact ceea ce spune că face. Funcționează excelent cu camera mea de monitorizare a copilului. Sunt incredibil de fericit cu această achiziție.

  4. M****n (cumpărător verificat)

    România

    Sunt îndrăgostit de acest produs! Este super versatil, se potrivește confortabil pe diferite suprafețe. Rămâne în poziție indiferent de situație. A făcut supravegherea nou-născutului nostru mult mai ușoară. Recomandat!

  5. L***n (cumpărător verificat)

    România

    Îmi place acest suport pentru monitor de bebeluși. Îmi place cât de ușor este de utilizat, dar nu este făcut să reziste la orice copii mici care se joacă cu el. Asigurați-vă că îl montați suficient de sus pentru a nu-l lăsa la îndemâna copilului dvs.

  6. S***n (cumpărător verificat)

    România

    Am aparatul foto atașat la tija de perdea din camera copilului. Am mutat pătuțul copilului meu și camera de câteva ori în ultimul an. Acest suport de cameră face ușor să mutați camera fără a face o grămadă de găuri în peretele meu! O achiziție excelentă!

  7. J****a (cumpărător verificat)

    România

    Acest suport pentru monitor a făcut monitorizarea pe timp de noapte mult mai ușoară. Brațul reglabil îmi permite să obțin unghiul perfect pentru copilul meu. Se potrivește bine și este ușor. Cu siguranță un plus mare pentru orice monitor pentru copii

  8. T***e (cumpărător verificat)

    România

    Acest braț este reglabil și oferă o flexibilitate incredibilă pentru monitorizarea fiecărui unghi. Se potrivește perfect pe pătuț și rămâne stabil fără a aluneca. Instalarea a fost foarte ușoară. Mulțumesc!

  9. D****l (cumpărător verificat)

    România

    Îmi place foarte mult stabilitatea și siguranța acestui suport pentru pătuț. Rămâne în loc foarte bine și susține perfect monitorul nostru pentru copii. Brațul flexibil este util, dar poate fi dificil de reglat uneori.

  10. K***s (cumpărător verificat)

    România

    Ne place că acest suport este portabil. Îl putem muta cu ușurință dintr-o cameră în alta fără nicio problemă. Prinderea este puternică și rămâne fixată pe pătuț. Este fabricat cu materiale durabile, ceea ce este un mare plus. Recomand cu căldură acest suport!